Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia1978a

Staramy się o dziecko...

Polecane posty

Gość Kasia1978a

Gość Kasia1978a
Przepraszam za pustego posta :) Staramy się o dziecko już od dłuższego czasu, odwiedziłam wiele miejsc i spotkałam wielu ludzi, ale nigdzie nie znalazłam takiego forum, gdzie naprawdę można porozmawiać o próbach zaciążenia, gdzie wszystko jest w jedno zebrane, są wszystkie informacjie i nie trzeba od nowa pytać, przekopywać się przez setki postów. Znacie może takie miejsce ?? pozdrawiam

Gość Maga55
Czesc :) Ja niedawno trafilam na http://staraczki.lipowa.net Zapraszam serdecznie :) Również stram się o dziecko, ale póki co Bozia nie pozwala mi zajść w ciążę... Hmm, dziewczyny, jak długo się staraciem jeśli są tu jakieś staraczki?

Gość meandrak
A ja siedzę na www.starania.pl :) ale to raczej forum dla osób z problemami my już 13 miesięcy się staramy

Gość trrg
wiecie co. ja nie wiem, czy cos pomoge, ale... moja mama nie mogla zajsc w ciaze przez 9 lat. w koncu napisala do ks. Klimuszki (to bylo28 lat temu) i ten jej przeslal jakies ziola. no i jestem ja, a 1 i 3 miesiace pozniej urodzl sie brat mi jeszcze. z tego co pwiem, to rzecz byla powazna, bo nawe rodzice sie badali, czy wszystko ok. moze poszukajcie tez ta strone???

A co z testami owulacyjnymi? Są naprawdę rewelacyjne! Skuteczność sto procent w wyznaczaniu bardzo ważnych dni płodnych. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.