Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek1

spódnica w upały?

Polecane posty

Gość misiek1

nie mogę chodzić latem w sukienkach czy spódnicach, bo strasznie obcieraja mi się uda, czy jest jakaś rada na ten problem? Oczywiście poza odchudzaniem bo niestety nie zdążę:)

Gość majkaaaaa
ja w lecie lasnie nosze tylko spodnice i sukeinki bo w psodniach sie dusze:-OMoze posyp uda talkiem,bede mniej sie pocic i obcierac.

Gość vfdbfbgnfn
ja też tak mam ... nawet ostatnio na wesele musiałam ubrac spudniczke i mam sposób ... kupujee rajstopy i ucinam je w okolicach ud ... nakładam i jest oki nic mi sie nie obciera ...

Gość misiek1
czsami jak mi opadnie to mi uda o penisa ocieraja ale jak mi znowu stanie to uda sie osiebie ocieraja :( nie mam nic przeciwko ocieraniu o penisa bo mnie to podnieca ale ocieranie ud o siebie wcale mnie nie kreci :(

Gość regulator kwasowości
Są do kupienia specjalne halko-spodnie np z jedwabiu i z tego co slyszałam idealne na upaly gdy obcieraja uda. Roznej dlugosci, zakladasz pod spodnice i problem z glowy ;)

Gość polecam rybaczki

znowu ten sam topik---> nie mądruj się i nie obrażaj innych,bo twoje zachowanie tylko potwierdza teorię,że świat pełen jest egoistów i chamów :/ Nie tylko osoby przy kości mają ten problem,także wiele szczupłych. Ja osobiście polecam talk MISIEK1.

mnie tez sie obcieraja uda..ale znalazlam sposob.. zwykle rajstopy cienkie:0 obcinam je do kolan i nie dosc z ewygodnie to jeszcz emoge kazda spodnice zalozyc:)

Gość polecam urynoterapie
bez majtek oczywiscie

Gość myjcie się
a spod tych fałd tłuszczu jestescie w stanie dojrzec to co macie między udami? w kroku? jak z higieną w upały w tym mijscu? tam tu musi byc smalec chyba.

kup sobie talk do ciała. latem noszę tylko spódnice i sukienki, nie wyobrażam sobie w czasie takich upałów chodzić np. w dżinsach :/

Gość gość
w czym Ci wygodniej. Mi się sukienki osobiście bardziej podobają. Na cieplejsze dni, ale i nie tylko znajdziesz ładne kreacje na stronie allinside.pl

Gość gość
Tak, ale tylko cieńka. ten sklep allinside to byłby dobry wybór, mają tam pełno spódniczek