Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megy....

Miasto aniołów jest piękne

Polecane posty

Gość Megy....

Oglądam już , któryś tam raz i zawsze płaczę, wzruszające.

Gość lea_i
ogladałam a muzyka slicznaaaaaaaaaaaaaaa:)

Gość plaste-linka
"Pozegnanie z Afryka" tez.....

Gość do koiboitek
fakt, film wzruszający ale czy wy jesli jestescie same, to kochacie takie filmy? takie happy endy, wielkie milosci, czytujecie romanse i marzycie o wielkiej milosci? bo ja tak... i nie wiem czy kiedys przydarzy mi sie taka milosc, czy poznam niekoniecznie aniola, ale zwyklego faceta ktorym bede oczarowana i bede wiedziala ze to wlasnie ten jedyny, i on bedzie mnie kochal tak po prostu od poczatku do konca, bezgranicznie. czy ja nie przesadzam, czy warto czekac na taka milosc? czy to jest tylko iluzja i tania historyjka czy takie milosci sie zdarzaja??? tak bardzo bym chciala cos takiego przezyc...zwlascza teraz gdy jestem od dluzszego czasu sama.... co o tym sadzicie??

Gość jesteś dorosła
?

Gość Megy....
Ja wierzę,

Gość do koiboitek
jak najbardziej :O co z tego, jestem potworna romantyczka, glodna wielkich bajkowych uczuc, moim zdaniem 90% kobiet marzy o takiej milosci, nawet bedac w zwiazkach. ja od zawsze marzylam, teraz troche mniej,a le jak obejrze jakis film, przeczytam ksiazke, to po prostu rozpływam się....

Gość Megy....
Biorąc pod uwagę brutalizację życia romantyzm wydaje się być smieszny, ale ja wzruszam sie niesamowicie

Gość do koiboitek
ja chce byc meg rayan!!! i bridget jones!!! i sandra bullock!!! i julia roberts!!! chce tak kochac!!!!! buuuu

Gość Megy....
Ale to jest fikcja, co prawda piękna. Dobrze,że za marzenia nie trzeba płacić. Ja też tak chcę. 😭

Gość jesteś dorosła
marzę też o brylantach, podróżach po dżungli a nawet eskapadach kosmicznych i wędrówkach w czasie.;)

Gość Megy....
też piekne

Gość lea_i
co tam filmy, obejrze raz i mi starczy zycie pisze ciekasze i piekniejsze scenariusze:) wiem to i ja, i moja babcia:) szkoda, ze ludzie wstydza sie romantyzmu i nie wychodza miłosci na przeciw mowiac- e tam ja mam swoje lata, a tu mrzonki. szkoda;)

Gość lea_i
własnie, niepotrzebnie:) uczucia to sedno człowieka:) dobrze ze nigdy nie jest za pozno na to, by sie ich nie wstydzic:)

Gość wyspa
... zobaczyłam ten film po raz kolejny, oczy czerwone, powieki nabrzmiałe od płaczu.. a teraz dwa dni dół....

Gość lea_i
dół? czemu:) zycie jest piekniejsze, szczegolnie jelsi juz napisąło kawał histroii miłosnje i ma ona ciag dalszy, to ona mnie intersuje, nie filmy:)

Gość Megy...
Anioł nigdy nie upada, a diabeł upada tak nisko ,że nigdy sie nie podniesie.....

Gość Megy...
Człowiek upada i powstaje. Wyspo :)

Gość romantycznaTO ja
chce sie zakochac!! chce kochac i byc kochana!!! chce sie kochac z nicolasem cagem!!! niepodoba mi sie zbytnio ale jest dobrze zbudowanym fajnym facetem chce miec takiego na wlasnosc@! chce robic z nim to co robila meg ryan!!! chyba oszalałam z tej samotnoscI :(:(:(:(:(:(:(

Gość wyspa
dół.. bo wciąż czekam na miłość.. ale po tych dwóch dniach przechodzi i wracam do normalności... czekajac dalej oczywiscie ;)

Gość lea_i
ja nie lubie meg rayan, nic w niej nie ma lubie aktorke ktora grała w filmie juz nie pamietam ale i w drugim grała - ostatni mohikanin, taka brunetka długi włosy, to spojrzenie, ma to coś.

Gość lea_i
no tak jak sie tęskni, to tak jest, mam nadzieje ze syzbko cie odwiedzi:)

Gość kaira777
kurcze... ak sobie czytam waszą dyskusje i zupełnie jakbym czytała o sobie - tez własnie po raz kolejny oglądnęłam ten cudny film i tez sobie pomyślałam "czy ja kiedyś spotkam taka miłość?"... zdołowałam się...