Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa

może ktoś odpwie mi?

Polecane posty

Gość majaa

Tak się zastanawiam czemu tak mam generalnie jestem bardzo szczupła ale nigdy się nie odchudzałam taka moja natura.Zauważyłam że strasznie dużo spalam śpiąc np najem się dużo wieczorem brzuch mam jakbym była w ciąży a rano wstaje bez brzucha do momentu zjedzenia śnadania o co chodzi?

Gość tez tak mam
i to chyba normalne

Gość ja tak mialam
ale kiedys - teraz niestety juz nie.

Gość majaa
ale ja tak nie chce bu bez brzucha brzydko wyglądam

Gość majaa
a ja nie chce żeby tak było więcej powinnam się obżerać na noc zeby nie zdążyć spalić

Dziewczyny! Ja tak mam. to nie chcodzi o spalanie we śnie. Tu chodzi o ... ... gazy! Czyli wzdęcia. To one wypychają wrzuch, że jest wielgaśny jak balon, albo jak brzuch w ciąży. Polecają herbatkę dla niemowlaków, na przykład z kopru włoskiego, anyżową.. Zapytaj w aptece albo sklepie zielarskim. Małym dzieciom podaje się je przecież, żeby nie miały wzdęć, bo to im przeszkadza i ryczą. Pozdrawiam

Gość majaa
ale ja właśnie chce mieć brzuszek bo ładniej to wygląda a ja spalam wszystko

Gość qqqqqqqqq
ale z tego co wiem,to szczuple osoby tak maja, ze jak sie najedza,to maja brzuch wileki, no cos, chyba taka juz twoja natura i nic nie poradzisz. co najwyzej moze mniej jesc?? :P

Gość majaa
że niby mniej będę jeść to będę miała większy brzuch:/

jeżeli chcesz zgrubnąć, to podobno najlepszą dietą są batony. A brzuch rośnie od piwa. Więc może strzel sobie codziennie ze dwa. Dobre na nerki.

Gość majaa
tylko ja nie lubie dużo piwa a zresztą od niego boli mnie później główka

hm... To może dużo wody gazowanej, koniecznie bąbelki.. A może takie gazotwórcze rzeczy ciągle jedz.. kapucha, grochówa, fasolówa... Moja mama chciałaby też zgrubnąć, ale wszędzie, nie tylko na brzuchu, ale w ramionach, udach. Jest bardzo szczuplutka i kościasta, tylko ma szerokie biodra. Myślimy o jakiejś cdiecie węglowodanowej, czy coś...

Gość ivvela
Z tym brzuszkiem to kwestia budowy. Tyje się tam gdzie się ma tkankę tłuszczową. Gdy przybieramy na wadze komórki tłuszczowe powiekszają się. Czyli zaokrąglamy się tam gdzie początkowo tą tkankę tłuszczową mieliśmy, jeśli wiec masz cieńką warstewkę tłuszczyku na brzuchu to masz płaski brzuch i nie tyje za to tłuszczyk gromadzi sie w innych partia ciała. Też tak mam mogę przy wzrosćie 1,70 ważyć 70 kilo a kości biodrowe tak wystają że ble, za to w innych partiach to ho ho tłuszczyku aż nadmiar.....

Gość majaa
w sumie to jakbym przytyła wszędzie to wcale bym się nie obraziła:) wogóle rano jak wstaje troche słabo się czuje:(

Gość majaa
pije np dużo coca coli

Gość coca-cola jest niezdrowa
:-o