Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva20

ile płacicie u kosmetyczki za...

Polecane posty

Gość viva20

za : 1 oczyszczanie twarzy 2 manicure 3 pedicure 4 henne brwi 5 henne rzęs podajcie z jakiego miasta jesteście ;) ;)

Gość mnomno
- oczyszczanie - 75 zł., Warszawa

Gość kasienka 80
henna brwi, rzęs z regulacją 45 zł - warszawa

Gość Zachwycona.
Daje 32zl za maske oczyszczajaca. Robie ja 2 razy w miesiacu. Kalkulacja jest prosta. I nie potrzebuje kosmetyczki.

Gość mnomno
zachwycona, i ta maska ci wszystkie niedoskonalości, typu pryszcze czy zaskórkini wyciśnie ? to w takim razie gratuluję takowego cuda :-P

Gość a świstak siedziiiiiiiii
za henne brwi i rzęs + wosk. brwi = 25 zł oczyszczanie 65 zł ostrołęka

Gość kania22
ja jestem z kutna za oczyszczanie płacę 40 zł. za hennę brwi i rzęs z regulacją 12 zł. manicure 12, z wzorkami 15 zl.

Gość kania22
a za pedicure 30 zł. ;)

Gość Zachwycona.
Na pryszcze i zaskurniki to mam bioptron. Jak tylko sie cos pojawi to swiece i sie szybciutko goi. Zero wydawania kasy:P

Gość ja tez wole wydac na kosmetyk
dobrej marki. Fakt,ze mam dobra cerę, po kosmetyczce nigdy nie bylo roznicy na plus

Gość rosiczka13
A ja używam tego co sprawdzone.Dobrych kosmetyków.Od czsu do czasu chodze do kosmetyczki. Dla lepszego samopoczucia. Dobre kosmetyki kupuje na www.atw.waszawa.pl

Gość viva20
dziewczyny piszcie;) jestem ciekawa cen ;)

Gość cccqqq
mmm

Gość Krakowiaczka
za : 1 oczyszczanie twarzy - nie oczyszczam w Kraku, ale poza nim w mniejszych miescowościach - 50-80 zł 2 manicure - nie u kosmetyczki, a w salonie dłoni - ok. 20 zł w zależności od tego czy to french czy inny 3 pedicure - nie robie u kosmetyczki, domowe zabiegi 4 henne brwi + 5 henne rzęs + regulacja brwi = 25 zł podajcie z jakiego miasta jesteście

Gość Krakowiaczka
za : 1 oczyszczanie twarzy - nie oczyszczam w Kraku, ale poza nim w mniejszych miescowościach - 50-80 zł 2 manicure - nie u kosmetyczki, a w salonie dłoni - ok. 20 zł w zależności od tego czy to french czy inny 3 pedicure - nie robie u kosmetyczki, domowe zabiegi 4 henne brwi + 5 henne rzęs + regulacja brwi = 25 zł podajcie z jakiego miasta jesteście: z Krakowa:P

Gość a ja sobie sama
z największą przyjemnością co dwa trzy dni wyciskam zaskórniki i drobne syfki:) i raz na jakiś czas robię masakrę z ryja:D Nie dość, że mam mnóstwo zabawy i satysfakcji, to jeszcze nie płacę za to ani grosza i nie musze potem wracać do domu z taką twarzą, tylko zaszywam się w domowych pieleszach, robię peeling, maskę nawilżającą z zieloną glinką, a na noc nakładam maść z kwasem na twrz. I jestem piękna:p

Wrocław: 1 oczyszczanie twarzy + algi = 130 zl 2 manicure = 30 zl 3 pedicure = 70 zl 4 henne brwi = 10 zl 5 henne rzęs = 10 zl :)