Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość --------32

nie znosze Cyganów którzy panosza sie jak by byli u siebie

Polecane posty

Gość --------32

j.w :o

Gość mnie drażni to że zaczepiają
A najgorsze jak idzie taka cyganka z miną groźnej cwanej suki, zaczepia i wtedy trzeba na nią uważać, bo taka cipa jest do wszystkiego zdolna. Nie mogę zrozumieć jak to jest niby każdy człowiek rodzi się z innym charakterem i temperamentem, a cyganie są zawsze tacy sami w sposobie bycia. Zupełnie jakby ich geny bezwzględnie narzucały im z górytaki sam charakter.

Jeśli tu się urodzili to są u siebie.Dlaczego według Ciebie panoszą się?

Gość sen to zlo
nie ma to jak nie znosic kogos z definicji. ja tez sie panosze jakbym byla u siebie, skoro tu sie urodzilam to chyba jestem

Gość nie przesadzaj
ja tez nie przepadam za nimi zbytnio ale cyganicha z taka mina niczym nie rozni sie od polskiego pijaka ktory zebrze pod marketem i tez moze ci dac w morde, nie moglabym, byc z cyganem ale oni bynajm,niej nie porzucaja swoich dzieci do domu dziecka jak wiekszosc ludzi. nie ma porzuconych dzieci cyganow niech wam to da do myslenia!! a nasz polskie dzieci ciagle sa rzucane na smietniki

Gość --------32
jechałam z jakas rodziną w autobusie, brudne pazury, brudne ubrania, tluste wlosy, krzyczeli w tym swoim języku na cały autobus.. i nikt nie zwrócił im uwagi bo bał sie ze dostanie w łeb, albo zostanie bez torebki... albo podchodzi Cyganka .. i chce wróżyc z ręki..sa tak natarczywe, ze szok... a drugo haps i wyciąga portfel:o blehhh...won z Polski...

Gość na tej zasadze won z Polski
powinno dotyczyc roznych polskich zlodziei, pijakoww , bandytow - tylko kto ich do siebie wezmie i z jakiej racji? Pokscy Cyganie nie maja innego kraju niz Polska

Gość ja tez ja tez
żydzi robią to samo

Gość tez nienawidze..
zawsze bylam tolerancyjna.. ale ze dwa lata temu mnie taka kurwa oszukala.. a ja naiwna wierzylam w uczciwosc kazdego.. nie wierzcie cyganom.. w zadne mile slowka, w nic.. oni tylko czekaja by was okrasc.. jeszcze pare lat temu twierdzilam, ze to tylko taki stereotyp.. ale to swieta prawda.. nienawidze ich i omijam szerokim lukiem..

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
Cyganie won z Polski i jest ok, a jak Polacy won z Anglii to zaraz protesty, ze tak nie wolno

Gość na tej zasadze won z Polski

Gość tez nienawidze..
Żydzi to nie to samo..

Gość Irlandka i Angielka
nie znosze Polaków, ktorzy panosza sie jak by byli u siebie

Gość --------32
a skad wiesz, ze urodzili sie w Polsce???:o jeden chciał nawet mi rower ukraść ... są straszni:o i nie będe ich tolerowac !!!!!!!!!

Gość --------32
Polacy w Anglii przynajmniej charuja jak woły !! i z tego maja pieniadze !! a Cygany co??l icza tylko na portfele..!! i to co uda im sie ukraść...:o ... podchodzą na każdym kroku i proszą o złotówkę... wolę wyrzucic, a im nie dać !!

Od kilkuset lat mieszkaja w Polsce/ile to pokoleń?/ Tylko nigdy w tym kraju nie mieli takich praw jak Polacy. To o nas żle świadczy,a nie o nich

Gość --------32
poprostu ich nie lubie i nie toleruje i nikt z Was nie przekona mnie do nich 🖐️

oj ta Twoja mantra już jest nudna. Jakoś nie masz zbyt wielu popleczników

Gość masz racje Alanka

Gość tez nienawidze..
poczekajcie az Was okradna.. zmienicie zdanie.. tak jak ja..

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
owszm ,Cyganie kradna, dlatego jesli chcesz, omijasz ich z daleka, ale toleruj ich. przeciez Polacy tez kradna, malo tego-zlodzieje istnieja w kazdej narodowosci. a to, ze Polacy haruja w Anglii- i co z tego? to sprawia, ze maja wieksze prawo do bycia 'swoimi'?

Gość tez nienawidze..
ale zlodziejami jest maly odsetek polakow.. a wsrod cyganow jest maly tych, co nie kradna.. latem pelno ich w moim miescie.. kiedys przesladowali mnie co dzien (pracowalam w sklepie i nie moglam ich ominac) jak nie jakies gary, to wrozby.. jak nie chcialam nic kupic to lecialy na mnie bluzgi, klontwy i inne zalości.. jak weszla taka mila dziewuszka, usmiechala sie, chwile pogadalysmy, pomyslalam, ze moze jednak nie wszyscy tacy sa.. a ta czekala tylko by mi zwinac pieniadze.. gardzie nimi..

Gość takakata
a mnie zawsze podrywają grrr uciekam jak tylko mogę staram się ich omijać i co z tego. Idę na autobus cyganka zaczepia ludzi, wracam do domu to samo. Kilka razy widziałam jak opluła kobiete bo ta jej dała tylko 5zl... Miałam kiedyś koleżankę cygankę w szkole podstawowej, wszystko było ok dopóki nie zaczęłą kraść. Ginęło mi wszystko, aż w końcu przyłapałam ją na gorącym uczynku. Niestety nie opłąca sie im wierzyc

Gość nie masz racji Alanka
jeśli czyta nas teraz jakiś Cygan ( wątpię ) to ma z Ciebie niezłą beczkę, znalazła się obrończyni ludu uciśnionego z głową pełną farmazonów :D :D oni mają gdzieś swój "image" - kradną i dobrze im z tym

Gość ale za to pieknie tancza
i spiewaja.

Gość --------32
Alanka37--->, a Ty myslisz, ze ja licze na to ze bede miec wielu poplecznikow??????????? i ze bede zmartwiona, jesli nikt "nie pojdzie za mna"?Ohhh mylisz sie :o mam swoje zdanie i moge miec 20 którzy myslą inaczej i nic sobie z tego nie robie! a tak p.s to chyba troche sie pomyliłas:P;) hehehe

do nie masz racji... Mylisz się. Oni dbają o swoją reputacje i tak jak w kazdym narodzie bardziej widać tych którzy kradną i przeklinają. Innych nie widać. Zresztą już prawie wszyscy z Polski wyjechali -wygoniliśmy ich my taki wspaniały katolicki naród.

Gość --------32
a że pieknie tanczą i spiewają to inna sprawa... bo każdy kraj ma swoją tradycje i kulture...:)

Gość OK maja gdzies obronę
z tym sie moge nawet zgodzic, ale sa u siebie i nie ma powodu,zeby sie wynosili - niby dokąd? na ksiezyc?