Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz sie poplacze

o ja pierncize ale to piekne

Polecane posty

Gość sdasdsada
fuck fuck fuck

Gość dea....
design😭 :P

Gość podczytywaczka.....
nie moge wejsc do Was na ostatnią stronę😭 pozdrawiam🖐️

Gość dea....
jupi:D

wreszcie do kurwy nędzy no cóż 29 strona topicu jest nieczynna...szkoda bo tam miłosć wyznałem:P

bełkotałem...jezu juz myślałem ,że będe skazany na ntydepresanty, prozac i będe musiał z tomkim i brzydkimi rozmawiac:P oj chyba jestem złośliwy ale się poirytowałem odrobinę:P

ja trochę przeklinałem, trochę testowałem klawiaturę nawet próbowałem byc zabawny:P coś znów mi niezaprędko chodzi, jakaś cofka czy co??

Gość podczytywaczka.....
tak tak dea widziałam ze ktoś Ci strzelił szybką psychoanalize:D:D no sa ludzie którzy po paru zdaniach wiedzą o Tobie wszystko nono;);) zresztą zawsze mnie to fascynowało mnie to na kafe...cos napiszesz a juz wiedza ze dziecinstwo do dupy ze nikt nie lubi i nawet psy sąsiada szczekają na twoj widok...:D

wiedziałem ,że Ona ma rację:P no coż podoba mi się tak jak jest, szkoda tylko ,że topic ma czkawkę... podczytywaczko wczoraj chyba Ciebie olałem i dobranoc nie powiedziałem....przepraszam ale Ty się zawsze ujawniasz tak znienacka:P tak wogóle to witam

Malwaaa jesli czytasz to sorry za błędy:P w ogóle no ijeszcze pare po drodze było...ale wolę topicu nie prowokowac bo zamknie mi się okno \"na świat\"

Gość podczytywaczka.....
witam witam🖐️ ja nie jestem drobiazgowa;) a i tak pojawiam sie tylko kontrolnie:D proza zycia jak siadam przed kompem, zawsze patrzy na mnie z wyrzutem i puka znaczaco w zegarek:D czasu mało:O ale i tak czuje sie troche uzalezniona od kafe i juz mi miejsca na ulubione zabrakło😭 :classic_cool:

wiem wiem głupi jestem:classic_cool: ale ja nie zawsze błyszczę intelektem:D ja miałem się po mału zbierać z tego forum ale \"coś\" mnie tu trzyma

a tak wogóle to rok tu jestem, jednak pierwsze 6 miesięcy było wyłącznie podglądaniem:P

jak na razie to nigdzie:D dzięki Tobie powiało świerzością to sobie siedzę...ale z drugiej strony to straszny zjadacz czasu..mniam mniam:classic_cool:

jak widac mamy odrębne filozofie co do przepychania:P jak mogłaś mysleć ,że nie pomagam

przyznasz ,że strona 29 wyglada komicznie:classic_cool: no ale moje wyznanie to się chyba jednak nie wysłało:P coż może jeszcze sie odważę....

Gość podczytywaczka.....
a to sie popisaliście radosna twórczościa na 29str:D

Gość podczytywaczka.....
protestuje!!!!:P 😭 ma byc conajmniej 6000!!!!!

no normalnie kiszka świętego franciszka:P moze mi się jeszcze nazbiera odwagi do 1000postu... Dea nie obiecuj rzeczy ,których nie mozesz dotrzymać:P widzisz ja też obiecywałem a tam kicha na 29 stronie...nic a nic...zero ekshibicjonizmu czy to znaczy ,że jestem złym i zakłamanym człowiekiem OOOOO tak:classic_cool:

ja nieczego nie sugerowałem....ja nie podpuszczam ludzi, przeciez sam bym sobie przeczył w tym co pisalem wcześniej. No ale okej:P ale będziesz czytać niee??????? przyznaj się:classic_cool:

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:classic_cool: tak myślałem.....zawsze są jakieś małe pieprzone literki u dołu każdej umowy czy zakładu:P znów dałem się nabrać naiwniak \"L\"

no ale odrodzisz sie niczym feniks z popiołów... ja myślałem o czymś bardziej pernamentnym choć co do skasowania własnych postów to dobry pomysł:P

będziesz bierna?? tzn. już sie nie bedziesz udzielac pod żadnym nickiem??

o własnie przeczytałem.... to skad ta bierność czy tak się tobie napisało?? czepiam się pierdół...czyż to nie słodkie:P

no dopsz:classic_cool: pożyjemy, zobaczymy:D jak przegrasz bedziesz musiała tutaj wypisywać do 6000 posta

no faktycznie natrzaskałaś już ponad 3200postów więc zrobienie jeszcze 5000 to bedzie betka

chyba na złośliwości mi się zbiera:P a potem mówisz ,że koniec...zero kontaktu??