Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka_kalii

bukiet z kalii

Polecane posty

Gość koko_szanel
chcesz pyskówki? wyjdz przed dom, ciekawe, czy taka zaczepna jestes w realu "dziewczynko". Żena Szkoda słów :O

Gość Geranium
Kochaniutka, obawiam się, że ty nawet przed dom nie możesz wyjść, bo go nie masz. W realu nie miałabyś ze mną szans. Ja damy z siebie nie strugam :D

Gość koko_szanel
w przeciwienstwie do ciebie pracuje, a nie spedzam calych dni przed kompem i mam wiecej niz moze ci sie wydawac. dawaj dalej, widac ze nie masz nic innego do roboty. Taki twój los, tłuku na utrzymaniu męża. Żegnam :)

DZIEWCZYNY! PAX! PAX! PAX! Taki fajny temat, a wy na siebie naskakujecie, jak dzieci. Koko-Szanel - zajrzyj sobie tutaj http://forum.we-dwoje.pl/topics13/co-z-bukietem-slubnym-vt78.htm To tylko przesąd, ale... ;) I zajrzyj tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=28968 Może znajdziesz metodę na zachowanie tego bukietu :) Pozdrawiam :)

Gość koko_szanel
Dzięki WP Prawie dałam się sprowokować :) Ignore dla takich trolli i bedzie cool. Pzdr

Gość Sliczne kalie
Komentarz do pierwszych komentarzy: Kalie to nie kwiaty pogrzebowe, co więcej jako JEDYNE nie "lubią" zapachu śmierci ponieważ pozostawione w pomieszczeniu z osobą zmarłą od razu więdną!!! W mojej wiązance będą tylko kalie!!

ja zawsze myślałam o tulipanach ale boję się że po pierwsze będą problemy z ich zdobyciem na koniec czerwca a po drugie że są za słabe do wiązanki ślubnej ... potem więc myślałam o kaliach ale ostatecznie chyba postawię na lilie... sama się nie mogę zdecydować... ;)

Gość gość
Mi osobiście kalie jako bukiet ślubny się nie podobają ,ale to tylko moje zdanie

Gość gość
A lto powiedział ze to kwiaty na cmentarz. Osobiscie rzadko widze kalie na pogrzebach. A piekne biale kwiaty kalii sa idealne na slub. Takie dostojne i eleganckie. Jesli sie Pannie Mlodej podobaja to beda jej sie kojarzyc z tym slubem, a nie z tym ze komus kojarza sie ze smiercia...

Gość gość
uważam ,że kalie to słabe kwiaty na ,tle innych bukietów.