Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi fan

Gdzie można zjeść najtańsze SUSHI w WARSZAWIE ???

Polecane posty

Gość Tomasz_007
Ja byłem zadowolony z restauracji Tekeda. Mieści się przy ul Freta 18. Potrawy mają świeże bo widziałem kilka pozycji jak inni zamawiali, a ja osobiście degustowałem Ramen-japońską zupę z makaronem, warzywami, mięsem i jajkami. Genialne połączenie i do tego mają również dowóz, więc na kolację podczas randki w sam raz. Coś czuję, że keidyś zamówię.

Tak, Tekeda to dobry wybór :) ja również często ląduję w tej restauracji, kiedy chcę zjeść dobry, niedrogi obiad. Najczęściej chodzę tam z koleżanką, bierzemy avokadomaki i sakemaki, dla każdej po 3, wychodzi tanio i smacznie. Oczywiście nie każdy się tym naje, ale w trakcie spaceru po mieście, starcza w zupelności :) no i ja zawsze skuszę się na deser :D

Gość Sandra012
Nie wiem czy to najtańsze, dla mnie cenowo jest ok, ale na pewno jest świetnie przygotowane, a to jest mega ważne akurat przy sushi :) Mówię o Tekada Sushi. Byłam ostatnio z chłopakiem, klimat - niesamowity. Bardzo przyjemne miejsce.

Gość gość
gość 2015.08.09 ja jadłam tu www.kanpai.com.pl i wcale nie zaplacilam jakos tak duzo niz na przyklad jak na nowym swiecie czy gdzies w centrum. Ja tutaj też jadłam i wg mnie było najlepsze!

Gość zxeer
Mieszkam w Legionowie i kocham sushi. Z czystym sumieniem polecam lokal Sushi Go. Ich stronka to sushi-go.pl. Mają bardzo tanie zestawy dla bardziej zorganizowanych grup. Za 99 złotych z tego, co pamiętam 50 sztuk fotomaków, maków, itp. Lokal ładny, długo otwarty, świeże produkty, gotowanie na żywo :) Naprawdę szybko podają i z klasą :)

Gość gość
A czy polecicie coś w centrum ?

Gość kimenka
Na Nowym Świecie jest świetna moim zdaniem restauracja sushi Besuto. Sushi bardzo smaczne, pięknie podane. Porcje solidne jak na swoją cenę ( warto jest zamawiać w zestawach , wtedy jest o wiele taniej). Tutaj jest ich strona z menu: http://www.besuto.pl/ . Czesto chodzę tam na lunch. W porze obiadowej na tygodniu mają tam bardzo dobre ceny na zestawy. Możesz sobie kupić spory zestaw w cenie 30 zł.

Gość sdeee
Jest wiele ciekawych lokali na warszawskim Żoliborzu a do moich ulubionych należy restauracja, której ofertę znajdziesz tutaj http://dellusso.pl. Organizowałam w niej wiele różnych imprez rodzinnych w tym również chrzciny wnuczki. Mają fajnie wyposażoną salę na sześćdziesiąt osób z wydzielonym miejscem dla zabaw dla najmłodszych gości a przede wszystkim serwują bardzo smaczne dania.

Od razu mówię - w przypadku sushi unikaj rozwiązań najtańszych. Z doświadczenia wiem, że są one obrzydliwe i z prawdziwym sushi niewiele mają wspólnego. Zwykle to po prostu papka ryżowa z mizernym okruchem ryby. Czegoś takiego nie toleruję. Równie dobrze mógłbyś kupić jakiś sushi box w markecie typu Biedronka i jakość miałbyś podobną - czyli beznadziejną. Dlatego sobie daruj, bo szkoda Twoich kubków smakowych. Lepiej zapłać ciut więcej i ciesz się dobrym smakiem. Ale uwaga! Tutaj też czai się pułapka. To, że najdroższe wcale nie znaczy też, że najlepsze. Wejdź sobie na Zomato na przykład, tam znajdziesz miarodajne i realne opinie na temat danej suszarni. Oczywiście są subiektywne, ale to akurat jest nieuniknione, jednak może choć trochę pozwolą Ci dokonać wyboru. Gdybym to ja miał coś polecić to w kategorii sushi to zdecydowanym faworytem jest Sushiberry. Niby na Bielanach, a nie w centrum warszawskiego wszechświata, ale za dobrym jedzeniem warto jechać nawet w siną dal :)

Gość gość
Smakowało mi jedzenie w Ganesh na ul. KEN w Galerii Metro. Byłem tam pierwszy raz w życiu i mogę polecić. Duże porcje, dodatki już wliczone w cenę, wszystko przyrządzane od podstaw, bez odmrażania na szybko. Oryginalna indyjska kuchnia, robiona wedle tradycyjnych receptur. Polecam miejsce! Prowadzą swoje konto na fejsie; web.facebook.com/GaneshUrsynow

Gość gość
To najlepsze sushi w Warszawie z tych miejsca, w jakich jedliśmy - http://www.oto-sushi.pl Wyjątkowo ciekawe pod względem smakowym, powiedzmy, że aromatyczne, no i przede wszystkim po tych wszystkich produktach po prostu czuć świeżość.

Gość gość
myślę, że w Kanpai na Białołęce dostaniesz sushi w dobrej cenie ale przy tym naprawde bardzo smaczne i na poziomie. My tam często jadamy, wiecej sobie zobaczcie na http://www.kanpai.com.pl/kontakt/

Gość gość
Nie wiem, czy to będzie najtańsze, ale na pewno niedrogie i dobrej jakości: http://sushibistro.pl/. Jeśli chcesz rabat to wpisz przy rejestracji kod: 12OM7ZTWT.

Gość gość
gość 2016.10.01 myślę, że w Kanpai na Białołęce dostaniesz sushi w dobrej cenie ale przy tym naprawde bardzo smaczne i na poziomie. My tam często jadamy, wiecej sobie zobaczcie na http://www.kanpai.com.pl/kontakt/ Polecam bardzo, nie wiem czy jest najtańsze, ale z tych które jadłam jest na pewno najlepsze:)

Gość gość
Też zastanawia mnie trochę temat tego zapytania o najtańsze sushi, sushi powinno być dobre a nie tanie, ja korzystam z różnych knajp ale ostatnio wybieram Sushi World na ul. Ogrodowej, mają przemiłą obsługę i naprawdę dobre dania, dla mnie liczy się jakość a nie cena, warto o tym pamiętać.

Gość gość
Jeśli chcesz zjeść tanio i dobrze to mogę Ci polecić Sushi World. Knajpka nowa ale dają radę. Fajna atmosfera, miła obsługa i smaczne sushi. Ceny nie są wygórowane w porównaniu z innymi lokalami, także można powiedzieć, że w końcu mamy fajne miejsce w Warszawie ;)

Gość gość
Mi znajomi polecili Sushi World Take Away i muszę powiedzieć, że jestem bardzo mile zaskoczona, pyszne sushi i całkiem niedrogo. Polecam wszystkim smakoszom sushi.

Gość gość
jak ma być tanie, to najlepiej i najprościej będzie kupić w Biedronce i sobie zjeść ☺

Gość gość9999
Ja sushi w Wraszawie jadam zawsze w Nanaki Sushi!!Mają pyszne suhi w super cennach ;)

Gość gość
Kup se w auchanie xd

Gość NieGość123
Zgadzam się z przedmówcami - Sushi World wymiata ;D Co najważniejsze: nie tylko pod względem smaku, ale i ceny. Bardzo udany sushi bar.

Gość radixx125
Zdecydowanie Sushi World najlepsze. Mają bardzo ciekawe smaki. Przepyszne sushi i super klimat restauracji. Nasze ulubione big tokyo kosztuje tylko 21,90 zl i powala swoim smakiem. Restauracja zasługuje na 5 gwiazdek.

Gość TomekOpala
W Sushi Wesoła!Maja mega smaczne sushi w na prawdę dobrych cenach!!Warto do nich zajrzeć!!

Gość Tenzin
Jak wyżej; sushi world to jest niesamowity sztos. Nigdy nie jadłem tak dobrego sushi w tak dobrej cenie! Polecam każdemu, kto lubi smaki Azji.

Gość marietta4589
Nie mogę powiedzieć, że najtańsze ale na pewno najlepsze sushi jadłam w Sushi World. Myślę, że czasem lepiej jest postawić na jakość jedzenia niż na bardzo niską cenę. Swoją drogą w tej knajpce ceny wcale nie są wygórowane, każdy znajdzie coś na własną kieszeń. Mają do wyboru wiele ciekawych opcji w menu. Warto zajrzeć :)

Gość gość
Z tych lepszych restauracji sushi to w Blue City jest Tokyo Sushi. Za 50 złotych to naprawdę można tam sporo zjeść, nawet w dwie osoby. To mnie właśnie przy pierwszym kontakcie pozytywnie zaskoczyło. Próbowałem tofu z makaronem, sałatki z wodorostów, praktycznie wszystkich ryb, kawioru, smażonych krewetek. Mnóstwo rzeczy do wyboru. No i dostawy warto zlecać, bo dużo gratisów. W każdy dzień tygodnia coś innego.

Gość Gracjan99
A ja ostatnio jadłem w Sushi Wesoła i mega mi posmakowało u nich sushi!Ceny też mają w porządku!

Gość gość
Najesz się spokojnie w Tokyo Sushi. Nie żałują. Porcje duże. Ostatnio byłem zaskoczony smażonymi krewetkami w tempurze bardzo pozytywnie. Możesz zjeść mocno pikantnie. Na życzenie obsługa ci wskaże odpowiednie pozycje. Nie jest drogo, a można dłużej posiedzieć. Jak zaczniesz do nich chodzić to zainstaluj apkę lojalnościową. Punkty sobie wymienisz na dodatkowe przekąski z czasem. Chodzę do nich, bo ma po drodze w Blue City. Niedaleko też pracuję.