Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manganian VII potasu

a ja ludzi z Łodzi szukam!!!!!! jest tu ktos????????

Polecane posty

Gość weź
wiesz co? znam Twoje inne nicki i widzę, że nigdy nie miałaś pozytywnego kontaktu z żadną z forumowiczek, więc nie dziwię się powyższej reakcji. Nie mam zamiaru ubiegać się o Twoje zainteresowanie, bądź też jakieś kontakty koleżeńskie, niemniej życzę szczęścia;) ps. to była próba nawiązania kontaktu:) WYSZLO PUDLO więc 🖐️

nie szukam blizszego kontaktu z zadna z forumowiczek,moze dlatego go nie mam nie mam innych nickow a na pewno ich nie uzywam wiec pudlo;) super masz sposoby na nawiazywanie kontaktow na poczatek \"ty popierdolona ...\" powodzenia zycze🖐️

Gość weź
no cóż, ja z plebsu pochodzę:o jednakże nie mam oporów w nawiązywaniu przjacielskich, międzyludzkich kontaktów. Kocham ludzi, kocham rozmawiać, kocham rozumieć..i nie tylko facetów... Więc proszę...nie bądź zla:)

Gość weź
dobra, spoko, nie chcesz, nie ma sprawy, Twój problem:) śmiech to zdrowie:)

Gość Rachel86
A ja przejechalam do Lodz miszkac moze na steale. Obecnie ucze sie jezyka polskiego :) Lodz jest cool dla mnie Zapraszam

Gość weź
acha i ja nie obrażam się gdy ktoś piszę lub mówi mi "jesteś popierdolona" tak czy owak nie czuję do Ciebie urazy:) przciwnie:D

rachelsuper bo jam tez z Łodzi :D laski wyluzujcie, trza sie kochac nie robic wojny :classic_cool:

Gość weź
cyrk? non coment:o

Gość Rachel86
Cyrk? gdzie jest cyrk? Na jakiej ulicy?

Gość weź
:D:D:D spoks i słodkich snów:) 🖐️ taka ze mnie jędza:p

Gość Rachel86
A wiec wy rozmawiacie o tym cyrk kolo Geant tak? czy inny

Gość weź
cyrki to my "jestesmy":p:p:p:p łomatko, nie mogiem spać, weź chodź nadmaganian i pogadaj:p

Gość jednak....
ja jestem z Łodzi !!!!!!

Gość Rachel86
aaaaa ok. rozumiem teraz :D

Gość Rachel86
jak nazywa sie nasz cyrk tu :) A powedcie mi jak mowi sie na te rowery ktore wierza ludzi ? Jestem w Lodz i Polska dopiero od kwiecien

Gość weź
nie chcę psuć topika, sorry, chociaż będę kotlować się w łóżku, idę spać jednak nie odpowiem:) dobranoc 🖐️

riksze to są rachel :D fajno ze tyle ludzi z Boat Town :classic_cool: jakie dzielnice? Retkinia sie klania

Gość do Rachel nieznajomy
Witaj! Jeżeli jeszcze nie mieliśmy przyjemności porozmawiać ze sobą to serdecznie proszę Cię o przeczytanie kilku poniższych punktów. Wybacz, ale nie będę "owijał w bawełnę" i używał delikatnych słówek bo już mnie "krew zalewa" jak widzę niektóre przychodzące wiadomości... PIERWSZE WRAŻENIE. Nawet nie próbuj zaczynać w stylu: "skąd klikasz??" albo "postukamy??". Jeżeli jednak masz taki zamiar - wypierdalaj!!! CEL ROZMOWY. Jeżeli chcesz ze mną porozmawiać, musisz mieć po co i wiedzieć czego chcesz. Teksty w stylu: "a może Ty coś zaproponujesz", "czemu nic nie piszesz", "zapodaj jakiś fajny temat" uważam za nękanie podchodzące pod terroryzm, podobnie jak próby rozmowy np. o pogodzie. Nie masz sprecyzowanego celu rozmowy - wypierdalaj. ANONIMOWOŚĆ. Z całym szacunkiem - w dupie mam ile masz lat, jak wyglądasz i jak ma na imię twój pies. Nie chcę Twojego zdjęcia i nie mam zamiaru dać Ci swojego. Interesuje mnie wymiana poglądów na konkretny temat (patrz pkt nr 2). Odczuję potrzebę bliższej znajomości - dam znać. Jak nie pasuje to wiadomo - wypierdalaj. SZACUNEK. Mimo iż nasza rozmowa toczy się w "wirtualu", pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości. Okaż szacunek - otrzymasz to samo. Jeżeli masz zamiar "napinać się" lub leczyć swoje kompleksy za pośrednictwem internetu, np. poprzez obrażanie mojej osoby - wypierdalaj. STYL. Zasadniczo używam polskich znaków diakrytycznych, ale nie mam nic przeciwko nie używaniu ich. Jeżeli nie masz ochoty pisać z "ogonkami" - proszę bardzo. Jednak to co mnie bardzo i to bardzo irytuje, to kompletny brak ortografii. Ja też popełniam czasem błędy, ale do kurwy nędzy nie w każdym zdaniu po trzy razy! Mam w "głębokim poważaniu" to czy masz dysleksję, dysgrafię czy jeszcze jakieś inne dysmózgowie. Staraj się nie pisać jak analfabeta bo napierdalanie "ortami" bez namysłu to zwykłe niedbalstwo! Nie potrafisz? Pisz w Wordzie albo... wypierdalaj!!! Najlepiej do szkoły. FORMA. Jeżeli piszesz w następujący sposób: "klikashh", "pozdróffki", "warszaffki" lub: "cO sŁyChAć U cIeBiE, bO u MnIe SpOx" to odbieram Cię jako człowieka opóźnionego w rozwoju i takiego traktowania się spodziewaj. Z "dziećmi czatów" na pewno nie mam zamiaru prowadzić dialogu, więc (już się chyba sam domyślasz) wypierdalaj!!!

Gość Rachel86
do shorty- dziekui za nazwe :) A co to za opis?

nie skumalam o co chodzi koledze w poprzednim poscie - ona nawet do Ciebie nie zagadala a Ty jej wyjezdzasz z zasada rozmowcy? :O

Gość Rachel86
I don't understend. sorry I don't know what you ride.

Gość Rachel86
wy emigrowalam z Francja poniewaz ja mam tu korzenie polskie i przyjechalismy odkryc na pewen czas nasze korzenie na paper to jest drzewo geneleogczne chyba tak tu mowia.