Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona nerwica

zostaliśmy napadnięci

Polecane posty

Gość mosiek srul
widać jacyś wredni z gęb jestescie i moze brudni , ze was napadli bo zdzierzyc takich mord nie mogli. i dobrze. szkoda , ze nie zabili nie bylo by problemow teraz z leczeniem i kosztami.

Gość wkurzona nerwica
choler ajasna..........niska szkodliwośc społeczna??????????????? co za kraj. mam nadzieje, z eprzegraja kase.........gnojarstwo musi dostac za swoje!!!

Gość Kobiety
tepa polaczkowa masa kurewsko-złodziejska,jak ktos nie ma za co życ i kradnie to go chcie zajebać,zakopac,wsadzić do pudła(zeby wyszedł jeszcze gorszy) nie myslicie,zamiast skutków likwidujcie przyczyny!!

Gość Undertaker R.I.P
ja pier..co za jednostka..ku## bo komuś nie dam fajki albo na jabola, to ma mi kosę pod żebro wsadzić.jebnij się w łeb, pusta cipo 🖐️

Gość Kobiety - jak by mieli
za co zyc to by nie kradli. Taki sposób rozumowania zupełnie mnie nie przekonuje. ( jest to myslenie właśnie "polaczkowe")

Gość genialna Andżela
Kobiety jak Ci jakis przypierdzieli i zeby wybije bo jestes nie z tego osiedla co powinnas to zaczniesz inaczej spiewac. Na razie siedz cicho i lepiej sie nie wypowiadaj jesli masz psiac pierdoly :O

Gość wkurzona nerwica
tak , najlepiej jest usprawiedliwiać takie zachowanie, pogłaskac po główce............... kobieto lecz się

Gość Kobiety
jakoś w skandynawii nie ma takich "wypadków" pomyślcie dlaczego??no chyba że sie spotka jakiś emigrantów z polaczkowa,Rosji albo "pustynnych czarnuchów" :D

Gość Mam pytanie do kobiety
jak byś "likwidował (a )" przyczyny ?

Gość genialna Andżela
Bo w Skandynawii maja lepsze prawo, u nas zawiasy i odszkodowanie...wiec sie t skurwy*syny nie boja :O Jak dla mnie powinien byc wpird*ol zagwarantowany przez sad :O Co do kradziezy to niech kradna tym co maja a nie zwyklym szaraczkom ktorzy tez k*urwa nie maja wiele:O

Gość Undertaker R.I.P
ja pier..lę..coż za patriotka..heh

Gość wkurzona nerwica
co to znaczy.....naruszenie czynności nażądów ciała powyżej 7 dni???

Gość Undertaker R.I.P
toteż mówię..po zawiasie dla każdego i spokój..niedaleko oleśnicy przedwczoraj banda karków zakatowała 19 latka...na strzeżonym kąpielisku..pewnie nie chciał ich poczęstować papieroskiem :o

Gość tzn np ktos cie tak kopnął
że nie mogłaś chodzić dłużej niż 7 dni

Gość Kobiety...
w skandynawii tępaki jebane prawo jest znacznie bardziej liberalne,za morderstwo dostaje się maxymalnie 21lat a więzienia są czesto pół-otwarte,chodzi o warunki życia,poziom życia i zabezpieczenia socjalne,mentalność itp.to zmieniajcie w usa i rosji prawo tż jest bardzo radykalne a przestępczośc mają na wysokim poziomie

Gość Undertaker R.I.P
wkurzona nerwica..to masz napisane na obdukcji..lekarz stwierdza, czy obrażenia, były na tyle znaczne, że musiałaś być hospitalowana lub leczona dłużej niż 7 dni..(to jest bardzo wazne) czy też nieznaczne (czyli poniżej 7 dni) a wtedy..no niestety, cięzko cokolwiek zrobić..dlatego najlepiej jest ich znaleźć ..napier..po ryjach i zakopać w lesie

Gość do ..kobiety
czekam na odpowiedz na moje pytanie

Gość wkurzona nerwica
tak własnie, i to się dzieje coraz częsciej. trzeba reagowac!!! nie moge spac na lewym boku, bo mnie bola plecy i okolice biodra,..czy to mozna zaliczyc do tego....jelsi bedzie to trwao 7 dni??

Gość wkurzona nerwica
dzieki undertaker....czyli dupa zbita, nie wymagam zadnego leczenia. ale koledzy juz o zdarzeniu sie dowiedzieli, no i strasnzie sie wnerwili, ze tamci podnieśli rękę na dziewczyne.....

Gość wkurzona nerwica
więc mają przjebane..........tylko lasu nie mamy w pobliżu:p

Gość Kobiety...
przyczyny bym likwidował tak jak się to robi w krajach na prawde cywilizowanych,zreformował bym całą edukacje,położył nacisk na kwetie pewności zatrudnienia i warunków socjalnych społeczeństwa(model skandynawski),wprowadził program powszechnej resocjalizacji w więzieniach opracowany przez najlepszych psychologów i terapeutów

Gość Undertaker R.I.P
wkurzona nerwica..kombinuj..chodź do lekarzy..symuluj ile się da..żeby to przedłużyć..żeby sąd mógł stwierdzić, że na skutek tych obrażeń powstały jakieś komplikacje zdrowotne..a najlepiej kombinuj z psychologiem..nerwice..te sprawy..powiedz, że przez to nie możesz spać spokojnie..masz depresję, żresz leki, boli cię tu i tam, masz lumbago...lej wodę jak tylko się da..

Gość do ..kobiety
ślicznie, okazało sie,ze mówisz całkiem do rzeczy ... tak niestety będzie u nas za ....??? a tym czasem...

Gość Kobiety...
wprowadził bym w szkołach jeszcze taki przedmiot jak etyka społeczna zamiast debilnego wychowania patriotycznego,etyka społeczna uczyłą by od małego że kązdy obywatel państwa jest tez cześcia społeczeństwa tego państwa,okradając to państwo,nie płacać podatków,okradając budzet i wyzyskując obywateli powinien się spodziewac że pewnego dnia spotka sie z ofiarą takiego systemu zostanie pobity i okradziony,znacznie gorszym przesepco od kieszonkowca jest złodziej w biały kołnierzyku

Gość Kobiety..
i tak zrobię, jakem Roman Giertych

Gość Kobiety...

Gość Kobiety..
heil Hitler 🖐️

Gość Kobiety...
jestem zły na leppera bo nie daje mi dupy

Gość Kobiety...
nie,giertych to wasz idol ale nawet o tym nie wiecie ciemniaki,a przecież prezentujecie podobna ideologie-zamordyzm,drakońskie kary,anty-lewicowośc itp.

Gość genialna Andżela
Kobiety... Taaa.... A ja chce jeszcze pokoju na swiecie i zeby dzieci afrykanskie nie glodowaly :O