Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona nerwica

zostaliśmy napadnięci

Polecane posty

Gość wkurzona nerwica

wracając z chłopkaime z imprezy napadło nas 3 kolesi, pod pretekstem braku z naszje strony papierosa, a potem przez to , ze nie ejstesmy z ich osiedla. po tym zdarzeniu zglosilismy sprawe na policje, obdukcje mamy....on jest bardziej poturbow3any, ale nie mamy zadnych zlaman, ani uszkodzen, ktore wymagaja leczenia....wszytsko sie samo zagoi, ja mam wielkiego strupka na ramieniu, na pleccha w okolicy lędźwiowej strupki......i potężne siniaki teraz, oraz maiłąm lekko opuchnięta kośc policzkową. czy możemy strac sie o jakies odszkodowanie za to............???

Gość wkurzona nerwica
chyba nikt tu nie dostał wpr............

Gość ja sie specjalnie nie znam
:-) ale wystąpić o o dszkodowanie do sądu - dlaczego nie. Pytanie tylko czy ściągniesz coś od rodzin tych chłopaków ,jeśli np ich rodzice są na bezrobociu

Gość pufinka
szlag by trafil takich poj%$^&#$%&*. koniecznie cos z tym zrob, jelsi tylko mozesz. (osobiscie jestem za rozstrzelaniem skurw%#%^)

Gość dlatego ja boję się wychodzić
wieczorami z domu :-O

w polsce nie ma czegoś takiego jak straty moralne :O Za duzo się filmów amerykańskich naoglądałeś

Gość wkurzona nerwica
sprawa jest zgłoszona na policje.....gnoje bęe miec pozamiatane. skończyło to ledwo 18 lat i szuka wrażeń..... tylko czy sprawa w sądzie cos kosztuje? jesli tak...a zapewno tak jest, to ile?

Gość a ty buraku
nawet nazwy swojej ojczyzny nie potrafisz poprawnie napisać :-O

Gość Yogi-miś ma tak naprawde
racje. Rodzinki tych chłoptasów są pewnie przyzwyczajone do tego,ze sa oni ciągani na posterunki w charakterze "świadków". Pieniedzy od nich może nikt jeszcze nie chciał . NAJWYŻSZY CZAS

Gość wkurzona nerwica
rodzice jednego bylo zaskoczeni, co oni wogóle pod dachem trzymaja...chłopak wykazał skruche, drugiego nie było w domu, ale rodzicue przyjęli to z kulturą. trzeci natomiast stawiał sie, twierdził ,ze to nie on, a to na pewno był on.....jego ojciec tez sie stawia........agresja, duuuzo agresjii od nich szło. gdyby nie było tam mohjego ojca chłopaki znowu by sie pobili, tzn, tamten znów chciał sie stawiać. tylko czy sa jakieś szanse na wyciagniecie kasy..

Gość oj chyba nie mamy tutaj
prawnika.

Gość Kobiety
i dobrze wam tak,każde społeczeństwo ma tylu przestepców na ilu zasługuje w skandynawii przestepczośc jest prawie zerowa a w polaczkowie gdzie wiekszosc kradnie i się kurwi logiczne jest ze przestępczosc musi być wysoka :)

Gość EROTOMATGAWENDZISZ
do sądu ! Odszkodowanie się należy od chołoty.

Gość myśle że można zrobic
układ. W obecnosci policji. Oni daja kase (okreslony termin), wy odstępujecie od czynności prawnych

Gość Undertaker R.I.P
w sumie, macie szansę..sprawa zostanie zakwalifikowana jako napaść..i odszkodowanie macie pewne..kolesie dostaną zawiasy i siądą na dupie.. no, chyba, że łaskawy sąd uzna, że cała ta afera była bójką, wtedy wszyscy po zawiasach :)

Gość Undertaker R.I.P
a jak nie..to znaleźć..wpierdolić i zakopać w lesie..

Gość Kobiety
typowo polaczkowe podejście jak ktos nie ma na zycie i kradnie to nalezy go zajebac i zakopac w lesie a pózniej do kosciółka wrzucić na tace i wymodlic odkupienie,to społeczeństwo to wrzut na dupie europy :(

Nam tacy jedni ukradli 3 metalowe zabetonowane słupki z sadu,przy czym ok. 40-stu już były odcięte od siatki i gotowe do wywiezienia . Całe szczęscie ,że siostra zobaczyła i wyskoczyła do odjeżdzającego samochodu i zapamiętała numery rej., a z tyłu zauważyła wystające słupki Na Policji okazało się że to samochód z sąsiedniej wsi;gosciu niby się nie przyznawał,twierdził ,że był z kobietą w lesie :D (siostra wyrażnie widziała pasazera z wąsami !!! ). W każdym bądż razie kradzieże się skończyły !

Gość wkurzona nerwica
bójka to napewno nie było, oni nie mają zadnych uszcerbków na ciele. oberwaliśmy tylko my...dwóch biło jego, jeden mnie trzymał, ale wcseśniej i mi sie oberwało, a potem byłam popychana, przes co mam b. posiniaczone plecy w okolicy ledźwiowej

Gość kiedys jakies gnoje napadli
mojego brata, zerwali mu złoty łańcuszek, zabrali kase, akurat dobrze sie zlozylo, ze policja ich zlapala, przyjechal na komisariat moj wujek, a policjant mu mówi, ze to niestety jest NISKA SZKODLIWOSC SPOLECZNA CZYNU :o to moj wujek powiedzial, ze jesli maja tych gowniarzy wypuscic od tak, to niech go im pokażą, a on juz wymierzy im sprawiedliwosc :P

Gość wkurzona nerwica
a jaka kare dostali? poslzi siedziec z a te słupki?

Gość Undertaker R.I.P
kobiety..ale z ciebie sztywna jednostka..zakładaj moher i goń się..🖐️

Gość Kobiety
jakby mieli za co życ to by nie kradli

Gość genialna Andżela
Koszty procesu z tego co wiem oplaca ten kto sprawe przegra- czyli w tym przypadku oni (chociaz z naszymi sadami nigdy nie wiadomo) :O Jesli nie beda w stanie wyplacic Wam odszkodowania to pojda siedziec i mimo wszelkich strat jakie poniesliscie to byloby lepsze dla gowniarstwa- moze by czegos nauczylo...bo odszkodowanie i tak rodzice zaplaca wiec dranie niewiele sobie z tego zrobia:(

mojego brata, zerwali mu złoty łańcuszek, zabrali kase, akurat dobrze sie zlozylo, ze policja ich zlapala, przyjechal na komisariat moj wujek, a policjant mu mówi, ze to niestety jest NISKA SZKODLIWOSC SPOLECZNA CZYNU :o to moj wujek powiedzial, ze jesli maja tych gowniarzy wypuscic od tak, to niech go im pokażą, a on juz wymierzy im sprawiedliwosc :P

Gość wkurzona nerwica
undertaket-- jeden juz dostał wpierdol, dzięki temu dostalismy nazwiska pozostałych dwóch:)

Gość Kobiety
to własnie ty prezentujesz moherowe myślenie głupia %&*% mimo że pewnie o tym nie wiesz,zawsze jak sie z kimś nie zgadzasz kazesz mu moher zakładać??

niech ich jemu pokażą (mialo byc)