Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla

Nowe zdjęcia do paszprtów....

Polecane posty

Gość wsciekla

Koszmar w biurach paszportowych.....Trezba podchodzić kilka razy do złozenia wniosku o paszport, gdyż.... -czasmi głowa nie mieści się w owalu -włosy zasłaniają brwi -nie widać uszu... Stek bzdur, kolejki OKROPNE CZY KIEDYŚ WRESZCIE W TYM ZAPYZIAŁYM KACZOGRODZIE NAZYWANYM ŁADNIE RZECZPOSPOLITĄ URZĘDNICY ZROBIĄ COŚ DLA LUDZI??? CZY KIEDYŚ W KOŃCU ISTONTE DLA SZAREGO OBYWATELA INFORMACJE DOTRĄ DO NIEGO W ODOPWIEDNIM CZASIE??? właśnie muszę powiedzieć dziecku,że NIE POJEDZIE NA WYGRANĄ WYCIECZKĘ gdyż, teraz aktualnie przebywa na koloni, a zdjęcie pan fotograf mimo nowych norm nie ujął odpowiednio w owalu przepisowym...chociaż robił je w konsultacji z biurem paszportowym.. Ratunku ja juz nie chcę mieszkać w tym zakichanym kraju.

Poproś ładnie panie w biurze i jak dziecko wróci to idź jeszcze raz, może zdążysz. Znam przypadek, że dziewczyna miała wykupioną wycieczkę i przed samym wyjazdem zorientowała się , ze paszport ma nieważny i wydali jej w ciągu 2 dni nowy :) Próbuj!!!!!!

Gość wsciekla
Prośby nic nie dały, to wina rodziców.A to dlatego,że musileiśmy zmienić wcześniej dowody osobiste bo na te które mieliśmy pani powiedziała,że nie wydadzą zgody na paszport dziecka.Zmiana dowodów trwała cały miesiąc. Nic dzwoniłam do wychowawczyni i ma jakoś zabrać dziecko do fotografa. Jak nie to będziemy do skutku przerabiać córkę na zdjęciu aż zmieści się w cholerny owal. Nie zmienia to faktu,że ludzie muszą fotografować się po kilka razy a urzędniczki się wściekają itd. itp. Prościej byłoby sfotografować kaczki na stawie i wszystkim wkleić te zdjęcia jak Kaczogód to kaczogród

A ja się raz sfotografowałam i nie było problemu :> Może za dużo złości w Pani.. i tak na kraj Pani psioczy strasznie..

Gość wsiekla
oj jak ja psioczę na ten kraj...Miałaś szczęście minty i obyś nie psioczyła na ten kraj.

Gość biała gęś
to nażelujcie córce wlosy , uczeszcie do tyłu i ani na brwi nie będą wlosy spadać , ani uszu zasłaniać; no i bez kolczyków

Gość wsiekla
No tak...nie przewidziałam tylko ,że kraj głegoko zacofany.

Gość blueee
Czy na zdjęciu paszportowym muszą być odsłonięte uszy? Długie włosy muszą być odgarnięte do tyłu, za uszy?

Gość blueee

Gość Zależy do jakiego
fotografa chodzisz. Ja (i wszyscy moi znajomi) robiliśmy zdjęcia do paszportu i NIGDY nie było problemu. Zdjęcia zawsze pasowały do tego owalu.

Gość kjkkjkkjkj
Moje zdj do paszportu jest straszne, taki mugshot lol