Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dom dla jamniczka

wezme szczeniaczka jamnika - wrocław

Polecane posty

Gość dom dla jamniczka

nikio@gazeta.pl

Gość 54756
a moze kup lepiej....tylko nie zabiera zadnego sprzed sklepu, bo takie pewnie na kogos czekaja

Gość kiziatomczyk
wejdz na strone dogomanii, tam jest grupa zajmująca się porzuconymi jamnikami i adopcjami. tylko ja nie polecam jamnika, jedna z trudniejszych ras, tym bardziej jak mieszkasz w bloku, hałąsuje taki niesamowicie, zakłuca spokoj i jeszcze atakuje rowerzystów, biegnących i inne psy. Jestes przekonany, ze to ma byc jamnik, tak mało jest fajnych jamnikow.

Gość jamnik Rysio
jestem fajny

Gość muntek
Rysiu moze jestes wyjatkiem potwierdzającym regułę, jamniki sa strasznie upierdliwe, szczekliwe, czesto podgryzaja nawet swoich. Słuchaj, znam pare jamników, które w ogóle nie są spuszczane ze smycza , bo stanowią zagrozenie, pewnie głownie dla siebie, sa tak głupie, ze rzucają sie na inne psy, głownie duże. Dla mnie to nie jest normalne, i przekresla jamnika jako psa pokojowego. Bo mały pies pokojowy, przede wszystkim powinien byc łagodny, i łatwy do prowadzenia. A z jamnika taka mała. upierdliwa zgręza.

Gość jamnik Rysio
jestem załamany

Gość dom dla jamniczka
pies idzie do domku jednorodzinnego - przyszly wlasciciel mial jamnika prz ez wiele lat, ktory zginal.

Gość bubu-bubu
ja mam jamniczke.znalazlam ja jakies 13 lat temu - miala wtedy okolo 2 lat. jest juz siwa i choruje na raka :( niestety :( jest bardzo kochanym psem. nigdy w zyciu nikogo nie ugryzla. szczeka na wszystko co sie rusza - to fakt, jednak to szczekanie jest przyjazne dla otoczenia :) mieszkamy w domu jednorodzinnym i bardzo czesto mamy otwarta brame.pies wyjdzie poza nia, zalatwi sie i wroci (zadko kiedy zalatwia sie na podworku). jednym slowem jest to nasz pupil i niewyobrazamy sobie zycia bez niej :) charakter psa zalezy od wychowania i podejscia wlasciciela. pozdrawiam wszystkich lubiacych psy niskopodwoziowe (czyli jamniki) :)