Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dunka11

Brrrr - urlop z mężem - jak przetrwać??

Polecane posty

Czy jest tu jakaś kobieta która ma dość gdy pomyśli o urlopie z mężem. A może ktoś już przeżył i może doradzić jak przetrwać. Mnie wkrótce czeka taka \"przyjemność\".

Gość a ja bym chciałaaa
Jak możecie:O Ja bym wiele dała za urlop z mężem:(

Mój system nerwowy odmawia mi posłuszeństwa gdy pomyślę o wyjeździe z nim. Najchętniej pracowałabym bez wytchnienia.

Gość Madou
Jak przetrwać?? Ja już jestem po, pozostał żal i niedosyt wrażenie zmarnowanych chwil i poczucie pustki. Przetrwałam, bo usiłowałam się odciąć.Czytałam książki milczałam i po cichu płakałam czasem w komputer. Nie ma recepty Dunka11...Trzymam kciuki i nie daj się.

Gość to co cie przy nim trzyma

Gość foxylady
Jedźcie ze znajomymi

Gość wszystko Cię
w nim denerwuje? Wie coś o tym

Madou dziękuję za dobre rady, skorzystam. Wezmę duuuzo literatury i gazet. Szkoda ze nie moge wziac komputera.

Znajomi na razie odpadają. Musimy być sam na sam. On mnie strasznie denerwuje ale wiem że jak go też wnerwiam. Wszystko co powiem to źle i o wszystko jest natychmiast afera.

Gość żałosna jesteś
pewnie masz gacha na boku i mąż jest tylko od dawania kasy :P

Gość magol
ile jestescie malzenstwem? jak widac meczycie sie bedac razem....

Gość magol
to jak dlugo jestescie malzenstwem?

Gość magol
to napewno mloda jestes.... co sie stalo, ze po 2 latach masz go dosc???? nie kochalas go nigdy? nie potrafie tego pojac, ze ludzie tak szybko sie soba nudza! chyba jestem jakas lewa???

Nie jesteś lewa ale masz szczęście. Przed ślubem były piękne słówka, obietnice i wielkie plany a po ślubie skończyło się dobre a zaczęły wymagania. Np. \"co zdecydowałas z urlopem\" pyta mnie i oczekuje ze ja jak zwykle będę organizować mu rozrywki. Qrde.

Gość biała gęś
dziwne to trochę może za dużo od siebie wymagacie , wyluzujcie , nie domagajcie się od tego drugiego - jak każde z was się będzie troszczyc o to drugie , to każdy będzie zadowolony - jak będziecie tylko wymagac , to nikt nie będzie zadowolony

Gość Madou
być może zdarzają się pary ,co miło spędzają ze sobą urlop. Ja bardzo kocham swojego męża, ale urlop jest koszmarem z wielu powodów. Mój też oczekuje,ze ja będę organizować Nam czas. A z gachem? Czemu nie...Mi też taki pomysł wpadł do głowy i nawet powiedziałam mężowi o tym.byłam wtedy naprawdę wściekła, na chwile poskutkowało. MAm nadzieję,że będzie chociaż kilka dobrych chwil...

Gość magol
moze odpusc sobie... tzn. olej tak jak on olewa organizuj czas sobie, a on niech sie martwi o swoj tylek a rozmawialas z nim o tym, ze nie masz ochoty na wspolny wyjazd?

Gość lubie piatek
czegoś tutaj nie rozumiem ja jestem z facetem 7 lat pracujemy razem w jednej firmie mieszkamy razem odpoczywamy razem i tak nam jest dobrze

Gość biała gęś
może umówcie sie , że co drugi dzień on wymyśla , co robicie , a co drugi ty

Gość biała gęś
lubie piątek , casem narastają jakis wzajemne pretensje , ciągle i ciągle o to samo - i w końcu ma się dość smutne to , ale się zdarza; proponuję pisac do siebie listy - i zbierać; po jakimś czasie się okaże , że chodzi ciągle o jedną i tą samą rzecz; bo to chyba nie chodzi o sam urlop , tylko o jakies zachowania męża

Dziewczyny cieszę się że ktoś mnie rozumie. Mój jest strasznie nerwowy i ja już też. Qucze. To będzie nasz pierwszy beznadziejny urlop. W tamtym roku było super a teraz kiszka. Chłop pokazał pazury.

nie ostatni urlop, poczekaj jeszcze pare lat, to bedziesz pisala: Brrr- urlop z mężem i z trojka dzieci- jak przetrwać?? (to bedzie dylemat)

Gość lubie piatek
ja to wszystko rozumiem doskonale jestem po rozwodzie naszczęście to już 10 lat

Jesteś sama czy jesteś juz związana? Przepraszam za ciekawość. Ja też się waham czy tego nie przerwać. Już chyba mam wrzody.

Gość lubie piatek
jezeli pytasz mnie to od 7 lat jestem z facetem a w małżeństwie trwałam zbyt długo bałam sie że nie dam rady sama z małym dzieckiem Ale wiem ze warto było teraz wiem ze żyje tak jak powinien żyć każdy człowiek