Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozerwana uczuciowo

Co ja mam zrobic?

Polecane posty

Gość rozerwana uczuciowo

Jestem mezatką od czterech lat.Układa mi sie bardzo dobrze z mezem.Ostatnio poznałam faceta ,ktory mi sie bardzo spodobał z charakteru.Widujemy sie czesto.Rozmawia nam sie bardzo dobrze.Jak go widze cała drrze i odrazu mam motylki w brzuchu.Widze ze ja tez mu nie jestem obojetna.Nie chce zdradzic meza bo go bardzo kocham ale tamnten facet tez nie ejst mi obojetny.Doradzcie mi prosze.Dzisiaj widziałam sie z nim pogadalismy z poł godzinki a ja nie moge teraz przestac o nim mysle.Dlaczego tak jest ze mną przeciez nic mi w zyciu nie brakuje.

zgadzam sie z dea, a zdrada nie będzie dobra zarówno dla Ciebie jak i dla Twojej rodziny

Gość kitra
to co nowe , zabronione,nieosiagalne KUSI..............

Zrezygnuj póki możesz. Z czasem zapomnisz, a tak wpakujesz sie w jakies wieksze emocjonalne bagno.

Gość rozerwana uczuciowo
ja nie spotykam sie z nim poprostu blisko siebie mieszkamy i to chyba normalne ze sie widujemy.

Gość peteleczka18
uciekajjj...... uciekajjj. :D:D no to zalezy bo z tego co widze masz do faceta ciagnotke ale skad wiesz co on moze miec na mysli ...;/

gdyby było normalne nie pisałabys o tym na forum:) Naprawde radze unikac takich sytuacji, dobrze nie wróza... Zwłaszcza ze masz męza.

Gość rozerwana uczuciowo
Wiem ze mam meza i za nic w swiecie nie chce go stracic.Podejzewam ze wy nigdy nie byłyscie w takiej sytuacji i nie czułyscie sie tak jak ja.Ale moze macie racje za duzo mam do starcenia.Dziekuje bardzo z a wasze wypowiedzi.