Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmywarka

Jaka zmywarka?

Polecane posty

Gość Zmywarka

Poszukuje zmywarki do zabudowy, nie jakiejs super drogiej. Chodzi mi o to zeby miala mozliwosc 1/2 zaladunku, zuzycie do 16 litrow wody, zakryty panel, klasa moze byc AAB i wskazniki poziomu soli i nablyszczacza

Gość mydididi
ja mam gorenje, super zuzycie wody 15 litrów, wskaźnik zuzycia soli i nabł to jedna lampka, to był na początku minus bo nie wiedziałam o co chodzi, teraz wiem ,że mam po prostu twardą wodę i soli muszę dodawać częściej pudełko 1 kg starcza mi na trzy razy czyli ok 3 miesiące

Gość Zenek Kapusta
Jo mam babe łod zmywania,po kij mi jakies zmywarki,pradu to zre tak że hoho a ile wody uzywa,moja Stefa potrafi w jednej misce wody łobmyc wszystkie gary i wykompac w niej nasze pacholęta,to sie nazywa chlopska zaradnosc :)

hej, mam taki sam problem,czy ktos z Was moze polecic mi jakas dobra zmywarke pod zabudowe, musze sie szybko zdecydowac, bede wdzieczna za kazda opinie. Sama sklaniam sie ku Bosch-kom, Whirlpool-om ew, Ariston-om Odopowiedzcie, prosze :)

Gość betakaroten
ja mam whirlpoola i jestem zadowolona

Witam!Przymierzamy sie do kupna zmywarki i mamy jeden podstawowy problem jaka wybrac 45 czy 60?Rodzina 2 osobowa wiec myslimy nad 45 ale po przeczytaniu wielu wypowiedzi zaczynamy watpic w slusznosc naszej decyzji.dodam ze zamierzam w zmywarce zmywac wszystko wlacznie z garnkami

Gość zmywacz stary
goja26 z nauki o okręgu pamiętasz pewnie, ze w prostokat mozna wpisac tylko taki okręg ktorego średnica nie jest wieksza od węższego boku...... czyli: nie ma sensu kupowanie zmywarki o wymiarach nie kwadratowych. Wiec albo 60 cm albo 45 w kwadracie. Bo ta reszta czyli 15 cm powierzchni zmywarki nie będzie dobrze zmywana tylko obryzgiwana wodą. Tu potrzebna logika!

Gość zmywacz stary
Asiolek zasada jest prosta przy wyborze zmywarki: 1. pod górną półką musi być wiatraczek, 2. jak najwiecej - najlepiej wszystkie - elementy myjace powinny byc z metalu. 3. dozowanie soli powinno być dynamiczne czyli adekwatne do zawartosci wapnia w wodzie - zmienna regulacja, 4. zabezpieczenie przed zalaniem mieszkania podczas podłączenia zmywarki do wodociagu, 5. ilosc zuzytej wody nie jest tak istotna jak ilosc i róznorodność programów i mozliwość ich zmiany podczas realizacji programu 6........

Polecam BOSCH,mama ja ma,teraz ja kupiłam.Oczywiscie jest niezawodna pod każdym względem. Dziewczyny nigdy nie kupujcie zmywarki45 cm jeżeli macie zamiar zmywać wszystko!Nas jest póki co tylko dwoje i mam 60tke pełniutką co dwa dni! Pozdrawiam gorąco i dziękuje wynalazcom zmywarki;)

Gość qwaziu
mq7 ty uważasz, że zmywarki boscha są tanie. Jeszcze nigdy nie słyszałem takiej bzdury. Ich zmywarki są najdroższe na rynku. cena w sklepie nie spada poniżej 3000.Jeśli chodzi o dobry tani sprzęt to ja polecam Candy.

ja mam siemensa i nie zamieniłabym jej na inną,teściowie mają zanussi i ciągle się psuje

kup dużą ,małej się nie opłaca ,bo guzik się tam miesci,ja mam dużą i ładuję tam gary od śniadania po kolację i jest ok

Gość werqanka
lepiej dopłać i weź klasę A+

Gość kleo,,,
z czego rżysz całuśna ???

Gość kala67
ja też mam simensa polecam

Gość qwaziu
Mam zmywarkę Candy i jestem w 100% zadowolony z tego sprzętu. sprzęcik jest włoski i pracuje jak niemiecki.

Gość a jajaja
candy to szajs