Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomidor z ogórkiem

Moj szalony wuja własnie myje nogi w misce w ogródku na podwórzu.

Polecane posty

Gość Pomidor z ogórkiem

Dokładnie tak. Naznosił bambetli róznych,jakies stare ciuchy, meble, na stoliku sobie kolacyjke szykuje, co chwila woła o herbatke,o chleb, o zupe...ręce juz opadaja. Najgorsze ze on jest chory psychiczni i do niego nie dociera ze nie moze tu siedziec, w ogródku. Wczesniej napadł naszego administratora i za pare fajek i kilka złotych obiecał mu posprzątac kawałek podwórka. Zyje we własnym swiecie, bierze sie za miotłe i zamiata nam klatke, powtarza wciąz,ze tutaj jego ojciec mial ogrodek, to jest jego i on tam zamieszka...o,a teraz wyrywa krzaki przy garazach. Nerwowy jest chorobliwie,szuka zajecia...tak tylko pisze, nie dajemy rady juz z nim. Teraz ciotka kazała mu zabrac ten cały szajs i isc do domu swojego,bo ma jakies tam mieszkanie w koncu. Rany julek😠

Gość on ma święty spokój
swój swiatek, ale niby chory, to na pewno zdrowszy niz nasz kraj

Gość Pomidor z ogórkiem
nawet nie wiecie,jaki on jest męczący...sto razy powtarza to samo,a mowi z predkoscia swiatła..ech...

Gość ghgf
ale jesteś załosna ... :o

Gość Pomidor z ogórkiem
Jest w miare normalnie;) dopóki on nie przyjdzie i nie zacznie znow nas męczyc swoją Hanką ze sztywnym palcem,co to mu ucieka co raz a on ją szuka po całym miescie.Ubaw po pachy.

Gość Pomidor z ogórkiem
Z jakiego to powodu jestem żałosna,hmm?

Gość wujek cierpi na autyzm
na pewno:o

Gość Pomidor z ogórkiem
To nie autyzm, z pewnoscią.

no to sorry , widać słabo mnie psychologii nauczyli:o

Gość powiedzialabym
schizofrenia paranoidalna. jednym z objawow osiowych jest autyzm.

Gość powiedzialabym
do wujka cierpisz na autyzm: studiujesz psychologie? bo ja tak:) wujek przebywal w szpitalu?

Gość Pomidor z ogórkiem
Ok,ok. Ja sie nie znam na tym kompletnie,wiec juz sie nie spieram. Jako ignorantka wiem tylko tyle, ze z autyzme kojarza mi sie raczej dzieci,czy tez dorosli,do ktorych nie mozna w ogole dotrzec. I sa jakies takie..niedostepne? A wuja...mozna sie z nim porozmawiac, on i racje przyna,ale za sekunde gada o swoim, w kołko macieju. przede wszystkim jest zbyt nerwowy,choleryk, w tej nerwowosci juz nie raz uderzyl te hankę, za co ladował w więzieniu. Tam dostawał jakies tabletki na uspokojenie, ale nie wiem,czy ktokolwiek go zdiagnozował.

studiowałam kiedyś, ale to już przszłość:o teraz pedagogiem jestem:o

Gość Pomidor z ogórkiem
Nie był nigdy w szpitalu. Obraca sie w towarystwie takich...no żuli. Nie kradnie,ani nic takiego,ale ma złych ludzi wkolo siebie. A nawet jakby go od nich odciagnac,to wciaz do nich wraca.

Gość powiedzialabym
wszystko wskazuje na jakis proces chorobowy, ale to musi zbadac lekarz, a nie student psychologii przez internet. ile ja sie nawidzialam takich przypadkow w szpitalu. jesli jest to schizofrenia albo inna choroba - np paranoja albo parafrenia to sa chwile, nawet dluzsze, ze mozna sie dogadac z chorym. na poczatku czlowiek wydaje sie calkiem normalny, dopiero po paru minutach rozmowy mozna zauwazyc, ze cos jest nie tak, zaczyna nas powoli wciagac w swoj swiat. poznalam wielu chorych psychicznie i uwazam, ze sa to bardzo ciekawi, skrzywdzeni przez los ludzie. jezeli masz jakies pytania, to pisz

Gość powiedzialabym
do wujka...: a dlaczego zrezygnowalas z bycia psychologiem, jesli mozna zapytac? nie czujesz tego czy zniechecilas sie do tych przepisow, wymagan itd?