Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caroline_22_1983

Pragnę dziecka

Polecane posty

Gość caroline_22_1983

Tylko jak przekonać do tego męża? Nie mam już sił...

Gość smaczek
Poprostu przestań sie zabezpieczać a samo wyjdzie. Powodzenia trzymam za Ciebie i Małą Fasolkę kciuki

Gość caroline_22_1983
niestety mój mąz jest bardziej przebiegły niż ja:) I co ja mam z tym fantem począć?

Gość trzmielowa
Jakbym była facetem i bym zwąchała , że wrobiono mnie w dziecko , to bym z taką suczą zerwała wszelkie stosunki. Dostawałaby alimenty i tyle by tego było. Związek to zwiazek , a nie jakieś zastawianie pułapek

A czemu on nie chce dziecka? W końcu żeniąc się z Toba założył rodzinę i powinie liczyć sie z tym że kiedyś przyjdzie dzidzia.

Gość a co to ma wspólnego
belucci niekoniecznie nikt nie powiedział, że posiadanie dzieci jest obowiązkowe takie rzeczy to się ustal przed slubem a nie rozpacza po

Jeśli Cię kocha powinien liczyc się z Twoimi potrzebami.Chęc posiadania dziecka u kobiety to nie jest jakaś zachcianka to instynkt i nie da się z tym walczyc. Rozumię Cię w 100% jako kobieta i jako matka. Mam już dużych 3 synów i od jakiegoś czasu też mnie to dopadło, marzę o córce jak mała dziewczynka zaglądam do wszystkich wózków. Wytłumacz mu że czujesz się w życiu nie spełniona, że czegoś Ci brakuje, że czujesz,że coś Cię w życiu mija. On musi zacząc myślec Twoim tokiem rozumowania. Powiedz,że chciałabyś miec cząstkę jego w sobie, opiekowac się jego dzieckiem. Wrabianie w ciążę to nie jest dobry sposób. Zyczę Ci z całego serca POWODZENIA

Inka 67 dokładnie. Napewno przed ślubem rozmawiali o dzieciach, o przyszłości. Większość kobiet chce mieć dziecko, to jest bardziej naturalne niż kobieta niechcąca dzieci.

no masz problem :( nie wiem co bym zrobila, chyba zrezygnowala z kochania sie, skoro to ma byc tylko przyjemnosc i nic poza tym, wkoncu chyba liczyl sie ze nadejdzie ten moment ze zapragniesz dziecka?