Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvliwaaa

problem wciaz niewyjasniony

Polecane posty

Gość bvliwaaa
pipek, skad pomysl, ze to moga byc problemy kardiologiczne? czemu tak myslisz? czekam na informacje

mysle tak po nalocie na jezyku i niewyjasnionych bolach w nadbrzuszu.czytalam o tym.ale ja nie wiem mozna tylko cos zasugerowac.A od kiedy masz takie objawy?

ale poza tym jak czytam to tak jakby problem byl w jamie brzusznej.moze jakby zrobic rezonans magn.to cos by wykazalo

Gość bvliwaaa
pipek, a co czytalas/les o tym? co moze miec nalot na jezyku i bole brzucha z ukl krazenia? ja sadze, ze problem jest w "brzuchu"... dlatego bedzie gastroskopia w najblizszych dniach

wiesz tak teraz pomyslalam,czy robilas gastroskopie-moze cos z zoladkiem,mnie wyszlo ze mam zoladek kaskadowy i pokarm dluzej zalega w tych rowkach dluzej trawi i w zwiazku z tym mam podobne dolegliwosci.

Gość bvliwaaa
takie objawy (okresowo - potrafi przejsc nawet na dwa miesiace i potem wrocic...) mam od prawie dwoch lat

Gość bvliwaaa
albo i dluzej... sama juz nie wiem....

Gość bvliwaaa
no ;) bez gastroskpii ani rusz :( wiesz, kiedys mialam robione przeswietlenie i tez wyszedl mi zoladek kaskadowy... tak sobie teraz przypomnialam, bo to bylo chyba ze 12 lat temu...

mam jeszcze przepukline rozworu przelykowego.a czy masz zgage?

Gość bvliwaaa
nie, nie mam zgagi. jedyne co, taki bardzo dziwny ucisk szyji, nie wiem, jakby slinianki czy cos? robilam badania tarczycy (tsh ft3 ft4) - wszystko jest w normie...

no wlasnie ta kaskada ona nie jest niebezpieczna ale z wiekiem sie powieksza i daje rozne nieprzyjemne objawy

albo jak wdychasz gleboko powirtrze to czujesz to w brzuchu?

Gość bvliwaaa
tak, pisalam o tym ucisku w mostku....... czasem przeradza sie w potworny bol..... czasem "rozlewa sie" w nizsze partie brzucha.

Gość bvliwaaa
tak

Gość bvliwaaa
hmm, mozesz dokladnie opisac swoej dolegliwosci?? bardzo jestem ciekawa

wiesz ja nie czytalam tak dokladnie bo nie myslalam ze zawitam na tym forum na dluzej

Dziewczyny koniecznie : badania w kierunku glizdy ludzkiej, pasozytow i pamietajcie!!!!!! NIE WSYTARCZY jednorazowe badanie kalu bo prawdopodobnie po jednym nic nie wykarze trzeba nosic kilkakrotnie w odstepach! Nalezy zrobic badania na gronkowca.Pozdrawiam

Gość kto sie zna
hej to znowu ja ;) do utorki--kup sobie aloes, pij 50 mlo rano na czczo, do tego zrob sobie 1:1 taki plyn tzn aloes z przegotowana woda, skrplaj nos rano i wieczorkiem intensywnie.Wypluwaj to co splynie.Nastepnie kup Vilcacore-srodek antygrzybiczny i wspomaajacy uklad immunologiczny.Biezr 2-3 razy dziennie w trakcie posilku.Na koniec kup srebro koloidalne i plucz tym jame ustna, ale rowniez pin o 20 ml dziennie.Najlepien wieczorkiem po umyciu zebow.Za kilka dni sie odezwij. zamist tej Vilcacory mozesz kupic AC Zymes.To by bylo n atyle wzgledem mojej rady.Nie mowie Ci dlaczego tak nagle z tym wyskoczylam, bo nie wiem jaki bedzie efekt tego.Zcze powodzenia Prosze odezwij se za pare dni.

Gość bvliwaaa
do kto sie zna - chyba jaja sobie robisz ;) ja juz probowalam mnostwa specyfikow i stracilam mase kasy na to... nie zamierzam wiecej ta droga zmierzac, bo do niczego nie prowadzi. to NIE JEST GRZYBICA ani ZADNE PASOZYTY - sprawdzone dokladnie. ale dzieki za chec pomocy...

Gość bvliwaaa
pipek, mozesz opisac mi swoj przypadek?? bede bardzo wdzieczna!!!

Gość kto sie zna
:D ok, ale sosowalas przy tym diete?

Gość bvliwaaa
byla juz i dieta przeciwgrzybicza (dlugo i mocno trzymana) - pisalam wczesniej...

to co ci napisalam ostatnio to do przepukliny rozworu przelykowego.wykryla mi to gastroskopia.np.przy schylaniu sie jest bol,niemoc calkowitego oddechu uczucie braku oddechu,ale nie zawsze.

Moze dzieje sie tak ze wzgeldu na stres? Na moje oko to masz problemy z przewodem pokarmowym,zoladkiem.

Gość bvliwaaa
a ten zaladek kaskadowy??

Gość bvliwaaa
stres tez odpada. problem byl walkowany... czekam na gastroskopie.

czytalam tylko Twoja wypowiedz,reszte komentarzy nie. No wlasnie gastroskopia powinna cos wykazac. Mam nadzieje ze to nic powaznego i zycze zdrowia! Pozdrawiam!

to jest zaleganie pokarmu w tych kaskadach,pokarm nie moze przejsc tak bezposrednio go jelita,powoduje to bol w nadbrzuszu wzdecia nudnosci i w zasadzie wszystko moze byc tu procz tlustych stolcy.biegunka moze byc.Ale nie bierz sobie tego do siebie,gastroskopia wszystko powie.juz tyle badan zrobilas,a moze to tylko objawy jelita nadwrazliwego!nie martw sie na zapas.pozdrawiam.