Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kamila

syn przywiozl piwo z kolonii!!!!!!!!

Polecane posty

Gość widocznie dzieci dobrze znaja
swoich rodzicow ;)

Gość do powyzszej odpowiedzi
nie trezba byc alkoholkikiem aby npic sie dobrego piwka z Czech, czy Hiszpani czy wina z Grecji:-Ptm mają dobrte alkohole,nie to co gowniane swinstwa w Polsce:-o

ale widze ze nie widzicie w tym nic zlego........chyba naprawde jestem stara zreszta to byla kolonie-nie oboz mlodziezowy, w nocy w pociagu doszlo do smiertelnego wypadku, pijany student zginal na miejscu wychylajac sie przez okno w celu wyszukania zasiegu do komorki.....to mogl byc uczestnik kolonii po jednym piwie...... ale widocznie nie stalo sie nic zlego.....

Gość trele morele bec i siup
Tak najlepiej wszystko zgonić na wychowawcę. ŹLE WYCHOWAŁAŚ SYNA I TAKA JEST PRAWDA !!!

to swiadczy o postepowaniu twojego syna a nie wychowawcy. czy wychowawca jest w stanie dopilnowac kazda rzecz zakupiona w prezencie przez dzieciaka? tak go wychowaliscie i miejcie pretensje do siebie a nie do wychowawcy.

Gość konkretna
Dzieci wychwytują rozmowy dorosłych. Często słyszy się że Słowacja słynie z dobrego piwa. Dzieciak chciał zrobić przyjemność bliskim. To 13-latek a nie alfa i omega dobrego smaku. Piszac skargę można kogoś skrzywdzić. Mimo wszystko on tego nie wypił. Skad wiesz, że gdyby próbował opiekun by tego nie wychwycił. Trzeba być czujnym, ale trzeba zachować rozsadek. Jesli ma wpojone pewne zasady, to tak szybko nie ulegnie grupie.

ja w postepowaniu wychowawcy nie widze nic karygodnego. pomogl dzieciakom kupic PO JEDNYM piwie dla kazdego czlonka rodziny. problem bylby jezeli pomoglby kupic wodke, albo skrzynke piw dla dziecka. a naprawde piwo slowackie ma mniej %. wolalabys dostac prezent, ktory ukryjesz w piwnicy bo bedzie tak tandetny ze - pomimo ze od twojego dziecka - to nie odwzaysz sie go nikomu pokazac?

swoja droga - ja osobiscie tez nie widze w tym nic zlego. sama lubie piwo i pije je czesto. gdyby to byla wodka , wtedy moglabys to roztrzasac ale z powodu piwa nie robilabym tragedii. ale to jest moje zdanie.

w jaki sposob? bo jestes tym faktem zbulwersowana i wine probujesz zrzucic na wychowawce. skoro wedlug ciebie jest to zle i niedobre , twoj syn powinien o tym wiedziec.

nikt cie zle nie ocenia. kazdy napisal jakie ma zdanie na ten temat. gdyby syn ni widzial ze w domu pijecie piwo, to pewnie by go nie kupil

Gość konkretna
Bo my tu wszyscy jesteśmy frustraci. Lubimy oceniać, krytykować, krzyczeć i zawsze wiedzieć lepiej nie znając szczególów ;-) Taka cecha narodowa. Napisałam co myślę wyżej. Wypowiedzi czytaj przez sito.

aha dodam jeszcze ze kiedy ja kupowalam to winko dla rodzicow, juz w hotelu nasz wychowawca schwal wszystkie nasze zakupy w swoim pokoju, do czasu wyjazdu, wiec wszytsko bylo w porzadku, nkit sie nie upil:P moze podobnie bylo teraz u syna?? warto zapytac.

Gość hajnalka
Ale przeciez syn mogl kupic go jako prezent, bo wychowawca mu powiedzial, ze to dobry podarek! Nie wierzysz w to? Nie wierzysz swojemu synowi?

dlaczego koniec tematu? spodziewalas sie ze poleca bluzgi na wychowawce aby utwierdzic cie w przekonaniu ze dobrze robisz atakujac wychowawce? 13latek juz nie jest dzieckiem, to samodzielnie myslacy nastolatek

jestesmy sami....byly maz pijal zdecydowanie za duzo....piwa..... dziekuje za slowa otuchy, widocznie nie mam racji i nigdzie napisze.... milego popoludnia

Gość kolonistka
eee nie wierze ze nie pijecie piwa w domu ani zadnego innego alkoholu (np. a okazji jakiegos święta).

Gość hajnalka
Przepraszam, ale fakt ze Twoj maz kiedys pil za duzo piwa chyba spaczyl Twoj poglad na alkohol. Jestes przewrazliwiona, ale to normalne w tej sytuacji.

Sprzedawca nie powinien sprzedac mu alkoholu, wychowawcy powinni byc bardziej uwazni:o ja nadalabym sie na taka tajna agentke , ktora sprawdza sprzedawcow czy legitymuja nieletnich:D

ja tylko uwazam ze wychowawca nie powinien doradzac takich prezentow a tym bardziej nie powinien kupowac im tych niespodzianek lamiac prawo-chodzilo mi tylko o to a synowi wierze

Gość kolonistka
zgadzam się z hajnalka.

mam nadzieje, ze nigdzie pisac nie bedziesz . skoro nie zyczysz sobie od syna takich prezentow , po prostu rozmawiaj z nim - to wszystko.

Gość hajnalka
Jesli nie planujesz juz poslac syna na ten oboz, to zadzwon do arganizatora i powedz ze to Ci sie nie spodobalo.

Gość byc może Twoj syn kupil
piwo pod wplywem kolegow tzn.zobaczyl ze kumple kupuja piwo jako prezent wiec i on postapil tak smao cyzli zrobil Tobie prezent w postaci piwa;)Ludzie w jego wieku wiele rzeczy robia pod wplywem kolegow,wychowaca raczej tu nie zawinil wiec nien osarzaj wychowacy o to.Trudno stalo sie,na drugi raz powiedz synowi zeby nie robil Tobie wiecej takich prezentwo.

Gość 5475
ale chodzi o to ze slowacja kojarzy sie z dobrym i tanim piwem.wiec pewnie i wychowawca kupowal takie prezenty dla swojej rodziny i dzieci tak samo.