Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama kamila

syn przywiozl piwo z kolonii!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mama kamila

Gość mama kamila
Ale to jego piwo

Gość mama kamila
Jedno przywiozl a reszte sam wypil , co ja bed chlec :O

Gość mama kamila
nawet 3!!!!! w prezencie dla dziadka taty i mnie ( fuj ) pani z buira podrozy potraktowala to jako pamiatke ze slowacji!!!!!!!!

Gość hajnalka
A ile szanowny syn ma lat?

Gość hajnalka
No to przegięcie, serio:O

Gość wytarmoś go za ucho

Gość hajnalka
Cos nie tak jest z ta pania z biura podrozy. Ciekawe czy to ona na to wpadla czy same dzieciaki....

moj brat, bedac w wieku twojego syna byl w pradze na wycieczce. tez przywiozl mamie,tacie i nawet mi piwo. rodzice nie robili z tego powodu afery. potraktuj to jako prezent. a tak na marginesie - piwo slowackie i czeskie ma mniej procent alk.niz nasze polskie

chyba napisze oficjalna skarge a gdyby ci 13-latkowie wypili piwka w czasie 13-godzinnej podrozy.......tez bylaby pamiatka ze Slowacji??

wszystkie dzieckiaki z owczesnej klasy mojego brata przywiezli piwo rodzicom i naprawde zaden rodzic nie histeryzowal i nie atakowal nauczycielki

Gość Kamil swojej mamy
leżeeeeeeeeee leżeeeeeeeee... uwaliłem sie jak zwierze... wódką czytstą... leże.... rzygam jajkiem w majonezie.... Piwo mam na kaca :classic_cool: wredna matka :( teraz mnie bedzie suszyc... :o

Gość kolonistka
sama przywozilam rodzicom piwo jako pamiątkę, a z wycieczki do hiszpanii przytachalam (o zgrozo!) nawet wino. i to wcale nie oznacza ze na koloniach pilam na umór. owszem jakieś 1 piwko się zdarzyło ale nigdy nie bylam totalnie pijana. nie widze w tym nic złego. lepszy taki prezent niż kolejny łapacz kurzu.

prezent?? hmm ....tak tez odpowiedziano mi w biurze podrozy ale ja nie zycze sobie, aby syn przywozil mi takie prezenty, zasugerowal sie innymi.......uwazam ze to skandaliczne czy gdyby nauczyciel na szkolnej wycieczce kupil waszamu dziecku piwo?? czy moze tylko kolonijne wybryki mozna tak traktowac??

Ja jak byłem na koloniach w Czechach (miałem 8 lat) to pamiętam, że tacie przywiozłem wódkę i piwo, a mamie kawę :P Nie było żadnej afery :P Moi rodzice wiedzieli, że tego nie piłem ...

Mnie interesuje jakim sposobem te nieletnie dzieci kupiły to piwo? Czy na Słowacji nie ma takiego zakazu jak w Polsce?

Gość kolonistka
teraz ponad 20. a alkoholowe prezenty przywozilam od mniej wiecej 13-14 roku zycia.

skoro nie zyczysz sobie aby syn przywozil ci takie prezenty, to zle go wychowalas, skoro tego nie wiedzial. histeryzujac powodujesz ze jak bedzie chcial to i tak bedzie pil a ty nie nawet nie dowiesz sie o tym

jest zakaz, tak jak u nas syn jest dosc wysoki- jedno kupil sam, potem pozostale dwa piwa i tym mlodszym dzieciom pomogl kupic wychowawca w tajemnicy przed kierownikiem kolonii

Gość hajnalka
W tajemnicy? No to dzwon do organizatora...

Gość ja też będąc na obozie
w Hiszpanni w wieku 15 lat przywiozlam piwo swojemu ojcu i matce;-)Nikt nie robila afery z tego powodu:-oBratu kupilam koszulkę(jets mlodysz ode mnie o 3 lata)Teraz nmam 23 lata i z perspektywy czasu nie widzę w tych piwnych prezentach niz zlego:-P