Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdfgsdfh

CO MOŻE ZNACZYĆ TAKI SEN?PROSZE NAPISZCIE JESLI WIECIE?

Polecane posty

Gość dgsdfgsdfh

a mozektosmial podobnie i mu sie sprawdzil:( snilo siememu chłopakowi ze ujarla mu babcia ..snił mu sienormalnie pogrzeb jego babci..on sie teraz boi tak bardzo ze to sie sprawdzi...wierzycie ze takie sny sprawdzają sie ..czy cos innego moze to znaczyć?

Gość dgsdfgsdfh
prosze napiszcie co to moze znaczyc bo chce go pocieszyć bo sie strasznie stresuje bo jego babcia jest chora:( a on ja kocha jak cholera

Jeśli jego babcia jest chora, a on ją mocno kocha to pewnie podświadomie przyzwyczaja się do myśli, że babcia umrze. Może dlatego miał taki sen. Osobiście nie bardzo wierzę w prorocze sny.

Gość dgsdfgsdfh
ale on raczej nie myslal ostatnio na takie tematy czarne i w ogole ..tak poprostu mial taki sen ...ponoc takie sny sie sprawdzają ..tak jak z zębami zawsze sie sprawdzają to takie chyba też:(

Gość dgsdfgsdfh
pocieszyslyscie mniebardzo ale czy ja wiem ze to to znaczy? wiem ze jak sie swój snije to jest szczescie ale jak bliskiego to nie wiem czy dobrze wrózy..

A mnie sie snilo ze ja i moja siostra bylysmy ubrane w biale suknie slubne i siedzialysmy na czyms betonowym .

a ja wieze w sny mam prorocze od kolyski chyba i zawsze sie spelniaja ale ..nie kazdy tak ma

tez tak słyszalam i czytalam.Jak sie sni,ze ktos umarł,to znaczy,ze bedzie długo zył:) mi sie snilo juz ze cztery razy,ze umarłam:)---łooo matko ile ja bede żyła:P

jak ktos ma jeszcze jakies sny chetnie pomoge ,wroze z kart ,run,dloni

hey to moze mi powrozysz?? urodzilam sie 11.12.1983 w Zywcu,mozesz mi powiedziec czy nasz zwiazek z Ümit Zengin przetrwa on sie ur. 18.07.1979

Gość dgsdfgsdfh
dziewuszki kochane jestescie ..aż mi sie w to chce wierzyć bo mi sie też sny sprawdzają zawsze jakos...!lilka 25 skoro tobie tez sie sprawdzają to powiedz czy jak tobie sie snila smierc bliskiej osoby to nie zmarła...:(ale mam schizy dziewczyny wybaczcie mi!

nie na smierc bliskiej osoby moze byc ze prowadzisz ja za reke .....oczy czsrne bez bialek..lub jak jest wesola a w rzeczywistosci kona juz...a wrozyc na odleglosc to nie jest wrozenie wrozba tez ma okreslone dni tak jak sabat

no to jak bys mi mogla pomoc?? moge ci poslac zdjecie mojej reki ??

Wedlug sennika: Pogrzeb - widziec te uroczystosc jest zapowiedzia nieszczesliwego malzenstwa i chorowitych dzieci lub wiadopmosci o ciezkiej chorobie w rodzinie. -brac udzial w pogrezebie jest zwiastunem udanego bogatego ozenku - byc na pogrzebie krewnego podczas pieknej slonecznej pogody to znak ze twoja rodzina cieszy sie bardzo dobrym zdrowiem, wkrotce bedzie wesele. Wedlug Symboliki snow: Pogrzeb - grzebane wspomnien, tego co odeszlo, smiers wlasnego starego Ja robiacego miejsce nowemu, godzenie sie z przeszloscia, ze strata. Czasami pogrzeb we snie zapowiada smierc kogos bliskiego o ile inne symbole senne potwierdzaja te interpretacje.

moj dzisdek mial raka umieral snil i sie ze byl odemnie odwrocony plecami obrucil sie do mnie i mial oczy czyrne bez bialek obudzilam sie przerazona i wiedzialam ze niezyje za 2 minuty byl telefon ze umarl

nieprawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!senniki mozna se wsadzic tez mam ich tysiace ale one klamia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak masz prorocze sny to bedzie szczescue!!!!!!!!!!!!!!!!!

mi tez sie kiedys snilo ze babcia umarla..to bylo jakos ponad rok temu, a babcia zyje nadal i ma sie dobrze:)

ok ale nie wroze przez meila jak chcesz sen przetlumaczyc to pisz madziakandziora@o2.pl

Gość głipasfdaaasaaaaa
lilka niestety sie mylisz bo w senniku wyraznie pisze ze pogrzeb swój to radość. pogrzeb bliskiej osoby to cierpienie..

mialam kontak z duchami juz w wieku 7 lat wroze to chyba sny tez potrafie tlumaczyc

Gość głipasfdaaasaaaaa
lilka to zalezy ci widzisz pogrzeb ,czy w nim uczestniczysz i wogóle. pozatym powiedzmi jedno:prosze to ważne:snily ci sie kiedyś wypadające zęby?prosze napisz co przyniosł ten sen,,,bo napewno smierc kogos albo nieszczescie ...ten sen zawsze sie sprawdza!