Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdfgsdfh

CO MOŻE ZNACZYĆ TAKI SEN?PROSZE NAPISZCIE JESLI WIECIE?

Polecane posty

tak zeby wypadajace sa gorsze od zgnitych nie koniecznie na smierc oznacza ale tez na ciezka chorobe

Gość głipasfdaaasaaaaa
ale lilka ..sprawdzaja sie takie sny tobie zazwyczaj z zębami?

tak o zebach wszyscy wiedza ze na zle ale nie koniecznie na smierc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mozesz miec klopoty lub czyjas choroba

Gość ale smiech na slaii
ta cala lilka to jest smieszna ..oklamuje dziewczyne i nie powie prawdy na co sie snije pogrzeb

hahaha ale jestes glupia jak nie chcecie wiezyc to nie!!!!!!!!!wasza sprawa ja tylko prawde mowie pamietaj ze sen zawsze jest odwrotnoscia a ty sie nie znasz i sie nie odzywaj

Gość ale smiech na slaii
to dziwne ze sen jest odwrotnoscia wg ciebie bo mi sie snilo ze mi pies zdechł 2 razy i zawsze sie sprawdzilo zaraz po snie..wiecjak a wtym odwrotnosc jest? snilo mi sie też ze ktos byl w szpitalu i tez sie sprawdzilo...gdzie ta odwrotnoc dziewczyno?

nie wiem moze jestes inna ja zawsze mam dsny odwrotne ,jak chcesz sie klucic i polemizowac nie ze mna prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no fakt ffakteeb
zgadzam sie ze sny sie sprawdzaja anie są odwrotnoscią!

Gość przykro mi kochanieeee
ale sen tego chłopaka siemoze sprawdzić niestety. lilka mam pytanie :co ty pieprzysz ze w wieku 7 lat mialas kontakt z duchem..chyba cie zdrowo pogielo..ukazal ci sie czy jak>?i pamietasz to ?bez jaj!

no ok to widac ze nie macie zdolnosci paranormalnych fajnie macie co wam sie przysni zaraz wiecie co bedzie hmm............tez bym tak chciala

aaa ale jestes dziewucho glupia !!!!!!!!!!!!!!!!!!tak malo rzeczy wiesz tak mialam kontakt z duchem jak mialam 7 lat!!!!!!!!!!!!do tej pory to pamietam

Gość przykro mi kochanieeee
napisalas wyraznie zemialas kontakt z duchem ale to chyba sciema,co?

a jakie mialas spotkanie z duchami opowiedz prosze bo mnie to ciekawi..

Gość ale kto ci ti udowodnil ..
ze to byl duch? moze bylas chora i widzialas cos dziwnego w gorączce..ma mama tez widziala biala panią w gorączce ale to nie duch tylko majaki.

a ja wierze w duchy i wiem ze sa ludzie ktorzy mieli z nimi kontakt,to jest bardzo ciekawe.

nie to nie sciema mialam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!opowiem jak chcesz od kolezanki mamy matka umarla mialam 7 lat pojechalaysmy do niej zeby ja pocieszyc rozmawialy w kuchni i wyszly a ja wlasnie wychodzilam z tej kuchni i zobaczylam na stole talerz ktory intesywnie zaczol sie obracac od tego czasu wiedzialam ze jestem inna ze mam uzdolnienia moja matka wrozyla z tarota wahadelka i czytala z dloni nauczyla mnie tego a moja prababcia byla zawodowa wrozka wiec nie wiem dlaczego na mnie tak najezdzacie:(

a kolejne spotkanie przytrafilo mi sie wlasnie tu gdzie mieszkam z duchem ale nikomu tego nie zycze :(

lilka no dobra przepraszam za brak wiary..tez wiem ze istnieją ale jak to w mieszkaniu spotkalas swoim ducha ?dlaczego to bylo straszne?przeciez duszki są dobre i nie czynia krzywdy:(

nie zawsze sa dobre a najgorsze ze nie wiesz czego chca i cie nachodza

opowiem wam ale nie jest dla mnie to latwe: przeprowadzialam sie do mieszkania teraz nikt tam nie chce mieszkac ale bylo to nowoczesne mieszkanie nigdy nie chcialam wiedziec co tam sie stalo i teraz mnie to nie interesuje mieszkam klatke dalej ale z balkonu widze to mieszkanie:

i to wszystko?:(

moj terazniejszy maz czesto wyjezdzal ja bylam sama ladne mieszkanie bylo ale no tak duch byl przez niego teraz boje sie ciemnoscci a zaczelo sie tak: kiedys przyszla znajoma starsza pani okolo 40 -ki podziwiala moje mieszkanie ale jak weszla do sypialni zaniemogla potrafila wejsc do polowy pokoju a dalej nie powiedziala mi tak\"magda wiesz co ja nie potrafie wejsc dalej tak jakby mnie ktos przetrzymywal\"ale nic sobie z tego nie robilam najgorsze byly noce czulam czyjas obecnosc ,swiatlo w pokoju samo zapalalo sie az wkoncu doszlo do tego ze pewnej nocy zobaczylam postac w garnituze twarz byla zamaza

Gość aleś nam opowiedziala lila
szkoda gadać ..tylko smaczek narobilas:(

wtedy myslalam ze zwariuje potrafilam w nocy o 3 rano wydzwaniac do znajomych i jak mowilam glosno choc nie bylo latwo to cos odchodzilo..po tym jak zobaczylam tego chlopaka zadzwonilam do egzorcysty powiedzial mi ze on chce cos o demnie ale ja nie moglam uwiezcie nie moglam i sie wyprowadzilam

juzmyslalam ze nie napiszesz ..ale piszesz ..to spoko:)

ło matko ja bym sie zesikała chyba powaznie!

lilka a widzialas ten watek z tym strasznym zdjeciem w aucie ?moze ty wiesz czy tam są duchy czy nie..

w jakim aucie???????????????ja bylam zesikana i wszystko co mozliwe glosu nie moglam z siebie wydobyc ani ruszyc sie taki strach ale dzieki bogu juz tam nie mieszkam