Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdfgsdfh

CO MOŻE ZNACZYĆ TAKI SEN?PROSZE NAPISZCIE JESLI WIECIE?

Polecane posty

Gość aleś nam opowiedziala lila
przeczytaj lila ten topik u góry o tym strasznym zdjeciu ..szok dziewczyna twierdzi ze to duchy ..a skoro ty jestes taka paranormalna::)to moze bedziesz wiedziec co tam jest!

oto ten topik: kwiat 1000 i 1 nocy Błagam żebyście przed rozpoczęciem czytania tego posta całkowice odrzucili sceptycyzm, bo inaczej nie podejdziecie do tej historii odpowiednio. Nie jest to prowokacja i proszę, żeby nikt tego nie insynuował. Przechodze do rzeczy....w zeszłym tygodniu byłam nad jeziorem, przyjechała do Nas rodzinka i zrobiliśmy sobie grilla. Mąż robił Nam zdjęcia. Oglądalam je normalnie, a wczoraj chcialam się pobawiś photo shopem i gdy zajęłam sie tłem zobaczyłam coś......w tle stały dwa samochody, ujrzałam we wnętrzu jednego z nich taka jakby rozmazaną twarz, ale straszną, po środku inna z profilu i na tylnym siedzeniu jakby dół twarzy, a reszta w mroku.....pokazałam męzowi, stwierdził, ze rzeczywiście coś widać, ale to pewnie taki refleks, mój mąż jest sceptykiem, nie uwierzyłby nawet gdyby duch stanął przed nim twarzą w twarz.....moja mama przeraziła się jak ja, tak samo siostra, nie wiem co mogą oznaczać te twarze, wszystkie jakby były zakapturzone, jak mnisi, niemożliwe, żeby ktoś się odbił, bo goście siedzieli za daleko i wszyscy byli przy stole. Boję się najbardziej tej potwornej twarzyna przednim siedzeniu.

taakkkk rozmazana twarz to duch,kazdy by to tak ocenil ostatnio ogladalam mieszkania w inernecie i az mnie zmrozilo jak zobaczylam cudne mieszkanie a w jednym pokoju zamazany telewizor i wazon a reszta byla ok to juz wiadomo ze jest nawiedzony

mi to zdjecie wyglana na to ze byl tam wypadek i ktos zmarl duchy czest nie wiedza ze nie zyja

lilka przecztaj cały watek powyzej o strasznym zdjeciu to cie zmrozi ..to auto jest nowe z salonu i wogóle ..poczytaj ten watek bo warto..mówie ci!on byl najpopularniejszy tu ostatnio;

moja mama jak byla ze mna w ciazy wywolala ducha ktory nie chcial sie potem odczepic nie oczyscila sie po seansie

takk przeczytalam ten samochod na pewno byl nowy????????takie rzeczy sie dzieja przewaznie po wypatkach jak ktos zginie

niezle to zdiecie radzialabym tym ludzia jak najszybciej sprzedac samochod ...moze byc niebespiecznie takie duchy moga doprowadzic do wypatku mysla ze auto nalezy do nich

hmm..ciekawe zdarzenie ale radzilabym jej tego nie lekcewazyc ja kiedys kupilam auto po wypadku w ktorym ktos zmarl i wiesz co sie dzialo?????????????wiecznie stluczki mielismy a jak juz duchy sie zadomowily co widac po zdieciach jak najsuybciej sie go pozbyc

Ale to zdjecie to mnie przerazilo ,wystraszylam sie n maxa :(

hey lila25 bede czekala dzisiaj na twojego maila lub wiadomosc na gg 4918230

Gość malaania
hej a z tymi zebami to prawda? zawsze sie sprawdzaja czy tylko tym ktorzy w to wierza? bo mi sie wczoraj snillo ze wypadly mi trzy zeby takie pekniete na pol. j jeszcze mi sie snilo tej samej nocy podpalilam czyjs dom ale na szczescie udalo sie zagasic