Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelak787

jak faceci daja znac ze koniec ?

Polecane posty

Gość amelak787

czy oni cos mowia czy tez po prostu znikaja? bo slyszalalam ze faceci to tchorze jezeli chodzi o zrywanie? jak wasi zrywaja/zerwali?

Gość amelak787
jak wasz facet zerwal???

Gość Lokalny Twardziel
ja to załatwiam bardzo proste,mówie ze straciłem prace i nie mam pieniedzy,odchodzi każda,nawet takie które "kochały nad życie" :D

Gość ha ha ha ha
ha ha ha ha

Gość Lokalny Twardziel
bardzo prosto oczywiscie miało być :)

Gość Lokalny Twardziel
serio,najlepsza metoda,bajerujesz dupencje,rozkochujesz w sobie a pózniej walisz jej tak text jak ci się znudzi :D taka mam zyciową metode,powiedziałem sobie ze ozenie się z taką która mi powie ze zostaje bo sama pracuje i nie kocha mnie dla hajsu,extra metoda selekcji doboru partnerki życiowej,polecam,zero wyrzutów sumienia przy zrywanie a i mozliwośc znalezienia wartosciowej kobiety ogromna :D

Gość Lokalny Twardziel
czemu,co takiego złego w mojej metodzie,logiczne argumenty prosze :D

Gość zależna od siebie
uff, całe szczeście, że w przyrodzie wszystko się równoważy... mam nadzieję, że kiedyś sam dostaniesz po tyłku jakąś durną metodą. nie generalizuj, bo tak jak Ty wrzucasz w szystkie kobiety do jednego worka z napisem "Materialistki" (a pisząc, że zawsze działa właśnie tak robisz), tak ja zaraz pomyślę, że wszyscy faceci mają baardzo na bakier z inteligencją emocjonalną..

Gość Lokalny Twardziel
nieprawda,z moją emocjanoalną intelgencją jest własnie wsyztsko ok,nie satysfakcjonuja mnie na dłuzszą mete związki bez uczucia oparte na sexi czy sponsoringu(na krótką są ok) dlatego dzieki temu wręcz trywialnie prostemu trikowi oddzielam ziarno od plew :) ponieważ w swej prostocie jest to metoda zaiscie genialna dlatego tak bardzo wkurwia wszystkie "kochające" kobietki :D które jak zwykle przy braku kontr-argumentów stosują wyzwiska :P

Gość felaaaaaa
Bo Lokalny Twardziel to dresiarz zarywający tylko plastikowe rózowe lalki, które oprócz cycków i tyłka nie mają nic do zaoferowania hahahaha zwykłe blachary

Gość zależna od siebie
w takim razie pozostaje mi stwierdzić,że wiążesz się z okreslonym typem kobiet... pech, czy przeznaczenie? a Ty w ogóle chcesz się zakochać? czy bawić? i skoro zacząłeś temat, to powiedz proszę- czy mężczyźni, którzy zaliczają kolejne "związki" są zdolni do partnerstwa i długodystansowych torów, czy przyzwyczajeni do krótkich, sprawdzonych odcinków nie wykraczają poza granice zabawy?

Gość do lokalnego
uwazam, ze twoja metoda jest super;) jest teraz tyle dziewczyn, ktore sa z chlopakami dla kasy, ze mnie to az przeraza. Sama jestem kobieta i jestem z chlopakiem 5 lat. Moj chlopak 2 razy stracil prace odkad jestesmy ze soba i nigdy bym nie pomyslala zeby z nim za to zerwac sama pracowalam i utrzymywalam mieszkanie i nas to nie jest trudne jak sie chce i sie kogos kocha :) mieszkamy ze soba razem od 4 lat pozdrawiam

Gość Lokalny Twardziel
nie prawda,nie gustuje w plastikowej tandecie,i naprawde czasem aż serce mnie sciskało gdy porządne na ogół dziewczyny,oczytane,pracujace studentki porzucały swiezo bezrobotnego :( w sumie mozna powiedziec ze takie plastikowe kurewki od tego czasu bardziej szanuje od tych wrazliwych "inteligentek",bo one przynajmniej są szczere,ubierająs ise jak dziwki i mówia wprost ze pieprza sie za kase,nie sciemniają nic o miłości :D

Gość Lokalny Twardziel
przecież napisałem dziewczynki że gdybym znalazł kobiea która nie odeszła by ode mnie po tym wykrecie to ożenił bym się :) a po co miałbym sie zenic z dziewczyną ktora jest ze mną dla hajsu??przeciez małzenstwo to obowiązek,na dobre i na złe,w zdrowiu i chorobie,co by było gdybym nagle w wieku 40 lat naprawde stracił prace??pewnie zostawiła by mnie i wyłudziła alimenty na dzieci :) nie udawajcie głupich dziewczynki bo wiecie o co chodzi :D

Gość Naleśnik d
Najpopularniejszy teks, to moze zostaniemy przyjaciolmi ;P Choć już malo skuteczny i od razy wiadomo o co chodzi, daje do zrozuminia, ze to koniec!!!

Gość a właśnie że bardzo sprytna me
toda , zwłaszcza na prawdziwe materialistki, których niestety teraz większość. Nie kłóć się ''zależna od siebie'', bo od każdej reguły są wyjątki, ty liczysz na siebie a nie na faceta, ale jest gros babek, które jak pasożyty uczepiają się swoich chłopaków jeszcze dłuuuugo przed ślubem, wysysają do ostatniego grosza, a potem znikają z następnym, i wcale nie wyglądają jak różowe lalki Barbie, wręcz przeciwnie, tak potrafią się maskować, że niby takie skromnisie, a potem apetyt rośnie w miarę jedzenia i nie wystarcza już piwo w pubie... : " kup mi spódniczkę, kup mi bluzeczkę, kup mi wisiorek czy bransoletkę..." wiem to niestety, bo mój pechowy brat trafia właśnie tylko na takie :(

Gość co dziewczynki
gośc napisał jeden z lepszych trików jaki mógł powstać w samczcym mózgu,coś niechetnie komentujecie ten wątek hehehehe :D

Gość do lokalnego
a mi jak juz powiedzialam ta metoda lokalnego bardzooooooo sie podoba i chcialabym zeby kazdy chlopak tak robil i tak wlasnie poznal wartosciowe dziewczyny :) pozdrawiam

jakieś zabezpieczenie to moze i jest, choc jakby mnie tak facet \'testowal\' a potem by wyszło to chyba bym go zostawiła za coś takiego. poza tym to trochę jakby z łomem i młotkiem podchodzić do naprawy zegarka, troszkę zbyt prymitywne narzędzie;). Zalecam mimo wszystko trochę zdrowego rozsądku. Proste metody nie dają gwarancji dobrej żony (vide Balladyna;))

Gość Rotmistrz z Tczewa
Lokalny, Twoja metoda jest bardzo dobra i wbrew temu, co sugerują dziewczyny, mądra i uczciwa. Prędzej czy później każdemu przydarzy się jakaś plajta, wtedy człowiek nieoczekiwanie może się przekonać, że ma "na pokładzie" nie przyjaciela i sojusznika, lecz wroga i dywersanta. Z autopsji :-(

A ja kiedyś rzuciłam faceta do zmienił pracę na lepiej płatną:) za to bardziej czasochłonną. A tak poważnie, to metoda może i nie jest zła, tylko czy uczciwa? A lokalny tyle mówi o kobiecej nieuczciwości.

Gość Fitness
Moj były powiedzial mi, ze wykanczam go psychicznie!! A potem zaproponował przyjaźń heh

Uważam, że nie masz 100% gwarancji. Kobieta może przejść ten \'test\', a potem dać ciała.

z drugiej strony kobieta mozeszukac tych wartosciowych mowiac ze zaszla w ciaze... wiesz lokalny kazdy kij ma dwa konce, ja nie potepiam twojej metody, szukaj sobie wartosciowej kandydatki na zone, pamietaj, ze Ty tez jestes poddawany selekcji :)

Gość Fitness
A tak w ogóle to faceci są strasznymi egoistami, myślą tylko o sobie, a nie o nas kobietach. Troszczą się tylko o własny JA!! SKANDAL

Gość Lokalny twardziel
Fitnes>>>buahahahahah :D :D

Gość Lokalny twardziel
rozumie,rozumie,to jest po prostu obrona każdej kobitki na niewygodną prawde czyli>>>facet to świnia i basta :D