Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Kluby. Wstęp tylko z zaproszeniem i kartą...Selekcja

Polecane posty

Coraz więcej jest takich snobistycznych klubów, gdzie wstęp mają tylko klubowicze, lub wstęp jest tylko z zaproszeniem albo przeprowadzana jest selekcją przy wejściu :O Zastanawiam się się skąd niby bierze się takie karty czy zaproszenia. Pewnie w większości przypadków to ściema z tymi zaproszeniami, odpowiadają tak , jeśli nie chcą cię wpuścić a nie powiedzą tego wprost. Zresztą to takie poniżające, jak jakiś chłystek decyduje o tym, czy możesz wejść, czy nie, zresztą decydując się na jakiejś wyjście do lokalu nie idziesz, zeby popatrzec i posiedzieć, ale masz zamiar zostawić tam pieniądze... Czyli tym lokalom nie zależy na pieniądzach? Działają charytatywnie?? :O

Są dwa rodzaje selekcji - normalna i chora ;) Normalna to dla mnie tak, że nie wpuszczają \"łysych\" (wiesz o co mi chodzi - kiboli, dresiarzy itp. panów, którzy na pewno zepsują atmosferę). Chora to własnie ta snobistyczna - nie wpuszczają, bo taki mają kaprys. Do takich knajp nie chodzę.

Gość zależy im na pieniądzach i
na chorym pojęciu PRESTIŻU!!!

Gość w radiostacji była audycja
na ten temat "selekcjonerzy" wypowiedzieli się, że wpuszczaja tylko fajnych ludzi a oceniaja po wyglądzie :O

Gość Moda z USA
To moda z najgłupszego kraju na ziemi ! Omijajcie taki Burackie Speluny z daleka !To dla tych co próbują leczyć swoje kompleksiki !

Normalna selekcja ma plusy - wiem, że nie zostanie wpuszczone \"łyse\" towarzystwo. Bo tam, gdzie oni się bawia ja nie chodzę ;)

W zyciu nie poszłabym do takiego klubu. Żaden burak nie będzie oceniał, czy \"nadaję się\" aby wydawać w danym klubie pieniądze czy nie.

Gość nie zawsze wiadomo
w którym klubie jest selekcja, okazuje się po przyjściu :O

Gość ja widziałam nawet
w knajpce w wawie na brackiej selekcję :O

Gość może wpisujmy adresy
takich klubów??

ej to normalne ze jak nie chce kogos wpuscic to mowia o zaproszeniu...

Gość dla ciebie to normalne
:O

nonormalne bo co maja powiedziec bramkarze kturzy jesli powiedza ze nie wchodzi ktos to ten ktos zaczyna sie burzyc. jesli nie asujesz do towarzyswa nie wlazisz

Gość ciebie to na pewno
nie wpuszczą :P

Gość Z taką znajomością
j.polskiego to chyba bym nie chciał wchodzić do Twojego klubu ! :D:D

Gość zawsze na wyjeździe fajniej
a na bramkach ci z grubymi karkami -to pewnie poloniści stoją :D

Gość sssssssssssd
patrzą na to jak ktoś jest ubrany, żeby pasował do wnętrza, a szaraczka nie wpuszczą bo zepsuje klimat, heh. wiecie, co, w sumie to ich kluby i mają prawo wpuszczać kogo im się podoba. ale z 2 strony troche głupio może się zrobić jak np pójdziesz (jestem facetem) z dziewczyną, a tam już przy wejściu kark powie ci: dowidzenia...

Gość malachicja
socjotechnika, przez to, ze musisz się zakwalifikowac, klub staje sie bardziej pożadany, Ty jak cie wpuszczą czujesz sie wyrózniony, bo iles osób nie wpuscili. jak jestes w wieku młodocianym, mozesz sie pochwalic w towarzystwie, ze bywasz tu i tu. I lud wali do takich klubow, a przymusu nie ma.

Gość asakals
na mnie nie działa socjotechnika

Gość belferka123
Fajny topik. Podajcie konkretne przykłady, przyda mi się w pracy (Temat: Zakłady gastronomiczne sieci otwartej). Nigdy w takim nie byłam. ciekawe czy by mnie tam wpuścili??????????

Gość belferka123
i co?

dla mnie to tez chore !!!!! jakies 3 miesiace temu byłam w warszawie chciałysmy sie gdzies zabawic i trafiłysmy do klubu chyba nazywała sie ZOO i jakis młody chłystek tez nie chciał nas wpuscic nie ukrywam ze sie oburzyłam ale był z nami kupmel który ma znajomosci tu i tam wykonał jeden telefon i koleś juz miła drzwi otwarte dla nas !!! nie maiałam juz tam ochoty nawet wejść ale dla samej satysfakcji aby zobaczyc mine tego burka co wpuszczał nie mogłam sobie odmówic tej przyjemnosci :P

czeto selekcja przeprowadzana jest na podstawie wygladu czy ubioru. to chore....

Takie kluby z chorą selekcją prędko padają :classic_cool: niby prestiż a g*wno nie prestiż, taka moda niby żeby klient poczuł się lepiej i przyszedł jeszcze raz.

Gość mojego kumpla
kretyn nie chciał wpuścić bo był ubrany w czarne adidasy :-0 Ale on chodzi tak ubrany to żaden dres, tylko zwykły chłopak, studenciak. Innego też nie wpuścili bo miał dredy. Nie rozumiem...

a dla mnie selekcja nie jest zachęceniem do przyjścia po raz kolejny

często dzieje się tak, że idziemy np.całą grupą a nie chcą wpuścić poszczególnych osób :O