Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Kluby. Wstęp tylko z zaproszeniem i kartą...Selekcja

Polecane posty

Gość buahahahahahahahaha

Gość dudka
też kiedyś nie wpuścili do któregos z klubów na mazowieckiej...

Gość pewnie go nie poznali

Gość Pudziana też nie wpuszczają
sam to powiedział, więc nie ma sie co przejmować.

Gość ale masz samoocenę
:O

W takich klubach chodzi o to, żeby wpuścić ludzi, którzy sporo wydadzą, a nie jakiegoś szaraczka, który przez cały wieczór będzie pił jedną wodę mineralną. Dresiarzy nie wpuszczają, żeby nie było zadym. Poza tym cos, co jest niedostępne, zaczyna kusić i dlatego niektórzy za wszelka cenę staraja się do takiego klubu wejść - bo jaka to satysfakcja, jak mnie wpuszczą, a ileś tam osób odwalili. Samoocena od razu skacz w górę. Dlatego nie chodzę do takich klubów, wolę zwykłe puby, gdzie przyjde w dzinsach i nikt mi nie będzie robił łaski, że pozwoli mi wejść. Byłam w takim klubie raz, bo miałam za zadanie ułożyć plan pobytu grupie młodych Niemców i ci zazyczyli sobie wyraźnie wieczór w jakimś fajnym klubie. Poszłam ubrana elegancko, w szpilkach, spódnicy nad kolano i eleganckiej bluzce, wpuścili mnie bez problemu, ale przy wejściu dałam selekcjonorowi wizytówkę i wyjasniłam, po co tu przyszłam. Wpuścił mnie od razu, pokręciłam sie po klubie, ale atmosfera była taka sobie - szpan i snobizm. Tak więc moją grupę zabrałam do zupełnie zwykłego pubu, gdzie pośpiewali sobie karaoke, pograli w rzutki i wybawili się na maksa.

niby jak oni mogą ocenić zawarość portfela po wyglądzie? przecież nikt nie ma wypisane na twarzy ile zarabia :O

Gość To jest sposób na tych
ZAKOMPLEKSIONYCH; muszą chodzić do Odpowiednich lokali ,Odpowiednio się ubierać ! Są po prostu żałośni ! Zawsze olewam takich i na porządne imprezy nigdy nie zabieram ! Wszystko by zepsuli 1

Gość AAAAALE
nie zawsze wiadomo gdzie jest selekcja jak nie wiecie,z e wdanym lokalu jest selekcja, i jak juz zobaczyćie że jednak jest to wracacie, czy próbujecie wejść?

Hmmm... ale nie każdy musi CHCIEC chodzić do takich klubów! to odnosnie kolezanki Pankówy. Ja chodzę od czasu do czasu i nawet mnei wpuszczają ;) W Krakowie (Cień, Prozak, Stalowe Magnolie) , ale mam kumpli którzy za chiny by tam nie poszli nawet jeśli by ich zapraszano! Nie ten styl, nie ten klimat... Po co mają sie pchać gdzieś, gdize na przyklad totalnie im muzyka nie odpowiada??? Na przykład tacy metale...? więc nie naskakujcie na diewczyne że ma w sobie dużo jadu bo nie chciałaby iść nawet gdyby ją wpuścili...

Gość pedzelek
w mc donaldzie jest także

Gość 100 procent pomarańczy
W dobrych klubach selekcja dokonuje się sama. Po prostu łysy i jego barbie nie chcą się bawić przy muzyce, która im nie odpowiada i sami rezygnują. Gównażeria podda sie, kiedy za jedno piwo będzie miała dwa piwa w innej knajpie. Za to w burackich knajpach dla kurew i złodziei jest selekcja polegająca na tym, że jeden z drugim stoją przy wejściu i wybierają klientelę według własnych upodobań.. Karty wstepu to co innego. Bywałam w lokalu, do którego były karty wstępu na jedną z sal. To po prostu było miejsce, w którym spotykali się tylko znajomi a kartę mozna było otrzymać jedynie na prośbę kogoś ze stałych bywalców.

Gość a skąd można zdobyć kartę
wstępu?

Gość osoba ktora chwialila
sie ze ja ZAWSZE wpuszczaja, jest klasycznym przykladem osoby zakompleksionej ktora podnosi swoja samoocene faktem ze do takiego klubu jest wpuszczana. ani nam to nie imponuje, ani nie zazdroscimy. wybieram inne sposoby na dowartosciowanie sie, nie musze sie ubierac stylowo u znanych projektantow by cos soba reprezentowac.

Gość a zna się na modzie
jak mało kto :P

Gość karty to chyba tylko
wśród znajomych rozdają

Gość kiozkarz
jezeli nie musicie się dowarosc,owywac, nie macie kompleksów to po co ten topik? , po co tu włazicie?, jednak cos w tym jest, niby nie chcecie, a jednak...

Gość a ta osoba która powiedziała
POWIEDZIAŁA< nie chwaliła sie, ze jest wpuszczana i podzieliła sie tu swoją widzą, od razu zostaąła zakrzyczana, przez kogo, przez bande malutkich, wrtednych zazdrosników, bo normalni, to przeczytali i nic, wy[powiadają się co sami mysla na ten temat. Ale małe zakomleksione gadziny nie próznuja i wmawiaja komus kompleksy. Ale pal to licho, powiem wam, nie ubierajcie się jak Doda, która tu powoduje wszechobecny zachwyt, i jest bozyszczem, o zgrozo nastolatkow i nie tylko! bo rzeczywiscie to obciach, i dobrze , ze takich osób nie wpuszcja. Klasyczna elegancja, dobre materiały, prosty krój, stonowane kolory. Ekstrawagancja to szkoła wyzszej jazdy, zostawcie ją naprawde nielicznym, którzy potrafią sie ubrac ekstrawagancko i z klasą . Reasumując DOda , totalne bezguscie, Kozuchowska, jak najbardziej tak. I troche luzu, którego wam brakuje, nie napinac sie tak.

POWIEDZIAŁA< nie chwaliła sie, ze jest wpuszczana i podzieliła sie tu swoją widzą, od razu zostaąła zakrzyczana, przez kogo, przez bande malutkich, wrtednych zazdrosników, bo normalni, to przeczytali i nic, wy[powiadają się co sami mysla na ten temat. Ale małe zakomleksione gadziny nie próznuja i wmawiaja komus kompleksy. Ale pal to licho, powiem wam, nie ubierajcie się jak Doda, która tu powoduje wszechobecny zachwyt, i jest bozyszczem, o zgrozo nastolatkow i nie tylko! bo rzeczywiscie to obciach, i dobrze , ze takich osób nie wpuszcja. Klasyczna elegancja, dobre materiały, prosty krój, stonowane kolory. Ekstrawagancja to szkoła wyzszej jazdy, zostawcie ją naprawde nielicznym, którzy potrafią sie ubrac ekstrawagancko i z klasą . Reasumując DOda , totalne bezguscie, Kozuchowska, jak najbardziej tak. I troche luzu, którego wam brakuje, nie napinac sie tak.

i Zeby nie było, ze nie powiedzialam, to mówię . tez nie mam problemy z wchodzeniem

Gość mnie wkurza jak nie wpuszczaja
w sportowym, WYGODNYM obuwiu Przeciez jezeli ide na dyskoteke, w ktorej chce przetanczyc cala noc i dobrze sie bawic potrzebuje do tego wygodnych butow a nie SZPILEK. Taka wystrojona lalunia bedzie zajmowac przez pol nocy miejsce siedzace i pic jedna cole :P watpie by choc 30 min sie poruszala!!! A ja mam ochote miec wygodne buty, tanczyc cala noc i troszke kasy wydam bo przeciez sie spoce, zmecze, bedzie mi goraco wiec i picie sobie KUPIE :D

Gość dzieki temu ze jest w klubie
selekcja, to w srodku nie ma "przypadkowych" osob, czyli pakerow, dupodajek i innych tego typu laleczek, ktore na sile chca sie wylansowac, znalezc faceta, a przychodza w bialcyh kozaczkach :o zreszta dla nich stworzony jest Scena, Under, Qvo (istnieje ta melina jeszcze???) dlatego bawie sie w Melodii, Paprotce, Pieksie, Utopii i ZOO

Gość pieks to piekarnia
??

Gość dzieki temu ze jest w klubie
tak, zorientowani w temacie bywalcy to wiedzą :o

Gość czy w selekcji w warszawie
mam na myśli nazwę klubu -jest selekcja?

Gość pieks to piekarnia
wybacz guru :O

Gość liliaaannaa
sportowe obuwie, jak nazwa wskazuje słuzy do uprawiania sportu. Mozesz w tym ewentualnie gonic do sklepu, na spacer z psem, lub na Uczelnię, bo juz nie do kazdej pracy w takim czyms cie wpuszczą. Chcesz potanczyc założ pantofle, nie muszą to byc wcale szpilki. I powiedz dlaczego tak cie boli jak widzisz dziewczyny w szpilkach? Nie potrafisz w nich chodzisz i stad ta niechęc.

Gość mnie wkurza jak nie wpuszczaja
moja droga dla Twojej wiadomosci to jestem modelka i akurat w szpilkach to chodzic potrafie! a co do tych dziewczyn to uwazam je za zalosne :O na impreze odwalaja sie jak na wybieg a to nie o to chodzi! swoja droga taniec tez jest pewna forma sportu :P a isc po to aby przesiedziec pol nocy z jednym drineczkiem to nie jest zadna sztuka! takie dziewczyny tylko mnie smiesza!

Gość do mnie wkurza jak nie wpuszcz
właśnie moja droga wyjscie do klubu to jest super okazja do ubrana sie jak na imprezę wieczorową. Bo stosownosc ubrania to dopasowanie go do rodzaju imprezy. A wieczorne wyjscie do eleganckiego kluby , wymaga innego ubrania, od tego codziennego w jakim chodzi sie do pracy, szkoły, uczelni. To co razic moze o 8-10 rano, moze razic na eleganckiej imprezie, i to co stosowne na wieczor, moze razic przedpołudniem. Wracajac do tańca to Pan Polański prowadzacy, jedna z najstarszych i najlepszych szkół tańca w Warszawie, dostawał drgawek jak dziewczyny przychodziły w sportowych butach , czy innych n a gumowej podeszwie. jUz przy zapisach jak widział panny w takim czyms to mowił, ze takie buty ani do ani do nauki, ani pozniej do tanczenia się nie nadają. A z której jestes agencji?, moze sobie pogadamy, tez troche w tym pracuje.

Gość montyyy
taaa, taniec to forma sportu, wiec w adidaskach i dresikach jak najbardziej powinni wpuszczac. Teraz widzicie, dlaczego jest selekcja, całkowity brak wyczucia, gdzie w czym mozna sie pokazac.