Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabii

Do MAM i przyszłych MAM naszących rozmiar 36-40 !!

Polecane posty

Dręczy mnie to od jakiegoś czasu .... Ile z was noszących rozmiar 36 , 38 lub 40 - PRZED CIĄŻĄ !!! Mieściła się w swoje ciuszki ( spódnice , sukienki , spodnie) w 5 lub 6 miesiącu ciąży ??? Zastanawiam sie czy bedąc w 5-6 miesiącu mam szanse wcisnąć się w suknie szytą na miare ( taką jaką teraz jestem) .... Narazie nie jestem w ciąży ..ale jak wszytko pojdzie po naszej mysli to ... No właśnie ale ....ODPOWEDZCIE Prosze :))

Gość ja nosiłam 38 górę i 40 dół
W trzecim najdalej 4 miesiącu ciąży musiałam kupić sobie spodnie o rozmiar większe, a 7 ciążowe :O

Gość Gorgia25
Ja w normalnych ciuchach chodziłam do 6 miesiaca, rodziłam zimą, kurtka była "normalna" taka jaka miałam wczesniej:) w polarze w którym poszłam do szpitala chodze i teraz, rozmiar mojego brzucha w 9 mc to 99 cm, dzidzia 3,5 kilo:)

UuU ... ja nosze 38 rozmiar .... Ta sukienka jest idealnie na moją sylwetke ... Więc ...pewnie bende musiała ślub cywilny wziąść wcześniej ....Eh ... A nuż sie ktoś jeszcze meiścił ????

Gość nati*
ja sie miescilam w dzinsy chyba do 5 miesiaca, slub bralam w 5 miesiacu i sukienka rozm 38 taki jaki nosilam przed ciaza

Gość *****************
jestem na początku 9 miecha i nadal wchodze w swoje rzeczy (nic na ciąże nie kupiłam) noszę rozmiar 34-36 :)

Wszystko zalezy od tego kiedy ci brzuszek wyskoczy bo nawet jesli nie przytyjesz za wiele brzuszka nie wolno uciskac

Gość katarinaaa
ja w niektóre ciuchy "przedciążowe" mieszczę się jeszcze do dziś a jestem w 8 miesiącu. w spodnie wchodzę ale się nie dopinam i na wierzch noszę dłuższe bluzki natomiast wchodzę w wiele spódnic - noszę je oczywiście pod brzuszkiem. w bluzki wchodzę wszystkie tylko niektóre po kilku krokach podnoszą nie na brzuszku i głupio to wygląda więć po porostu ich nie noszę. przed ciążą nosiłam roz 38. pozdrawiam ps. dodam jeszcze, że fajnie i niedrogo można się uvrać w sklepach tzw. lumpexach. sama z nich korzystam

ja do 5 miesiaca chodzilam w swoich spodniach (rozmiar 28) a norlanie nosze 38 (taka ogolna rozmiarowka) moze pochodzilabym i ciut dluzej, ale gin przy usg w 5 m, zabronil nosic dalej biodrowki, zakazal tez lazenia na szpilkach (mimo zimy nie moglam sie jakos ograniczyc :-P ) no i tak w 5 m kupilam sobie spodnie ciazowe, z szeroka gumka, ktore nosilam juz do samego konca (37 tydzien)

a rozmiar mojego brzucha to 108 , maly wazyl 3100 :)