Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem brzydka

jestem brzydka i załamana

Polecane posty

Gość jestem brzydka

[ beksa] Mam trądzik, wstydzę się wychodzić z domu. wiele razy chciałam umrzeć😭 po co światu taka niedojda??? nie piszcie tylko, że pewnie jestem nastolatką, bo mam już 25 lat😭

Gość bruschka
czesc, a skad jestes?

Gość a ja mam duza nadwage
po ciazy.I tez mam 25 lat.Mam sie powiesic?:-0

Gość Nie przejmuj się
Nie załamuj się bo jako brzydka i wesoła masz jeszcze jakieś szanse, ale brzydka i załamana to już totalna skucha...

Gość jestem brzydka
z Wrocławia

Gość bruschka
szkoda, ja okolice poznania, p.s. ktos Ci powiedzial, ze jestes brzydka - co to byl za idiota? czy sama to wymyslilas :O

Gość Ulasia
Co Ty mówisz? Nie ma kobiet brzydkich tylko zaniedbane. Wylecz ten trądzik i będzie ok.

Gość jestem brzydka
Tyle, że ja już tyle lat się leczę u różnych dermatologów i nic, najwyżej minimalna poprawa:( Już straciłam nadzieję:(

Gość lamentum
to zalecam duzo slonca i kuracje salicynowa na noc (dermiki).i zakochaj sie.milosc naprawde swietnie wplywa na cere.i nie zryj zoltego sera ani ketchupu! ani musztardy! ani octu!

Gość jestem brzydka
bruschka----->kiedyś ktoś mnie bardzo żle potraktował z powodu tego trądziku:( Przykre słowa potrafią bardzo zranić:(

Gość dlaczego tak myślisz

Gość bruschka
to musial byc skonczony dupek, albo idiotka jesli babka, czesto spotykam sie z nieprzyjemnosciami nie z powodu urody :O ale w ogole... teraz mam w nosie wszytskich, staram sie otaczac wartosciowymi ludzmi, wszelkich innych mam w nosie, oni na nas nie zasluguja, szkoda zycia na sluchanie pierdol, uszka do gory piekna i radosna-mowie o Tobie :D

Nigdy nie widziałaś nikogo okropnego?Nie wierzę,ja znam dziewczyny ,które są naprawdę nieładne.Może to istotnie kwestia dbania o siebie...Ale u mnie w pracy jest dziewczyna,która ma fatalna figurę-jest szczupła za wyjatkiem brzucha,ma wielki brzuch,jakby była w ciąży,ma wystające zęby i nalaną twarz, w dodatku jest niesympatyczna i złośliwa,każdemu potrafi powiedzieć coś ,co szczególnie go zaboli.Czasem rzeczywiście trzeba włożyć trochę wysiłku ,zeby wyglądać,ale tak czy inaczej są na świecie brzydkie kobiety.

Gość jestem brzydka
bruschka-------->bardzo Ci dziękuję za miłe słowa🌼

Inna sprawa jeśli ktoś ,kto ma wady zewnętrzne umie je ukryć( dosłownie) pieknym wnętrzem.Znam też panią,która ma dużą nadwagę i może nie jest szczególnie urodziwa,ale roztacza wokół siebie taki urok ,że gdybym była mężczyzną to bym ją pokochała:)A jeden z moich kolegów powiedział kiedyś,ze taka powinna być właśnie idealna osobowość kobieca.

Gość Ja wyleczyłam trądzik
Ja wyleczyłam trądzik a męczyłam sie z nim 10 lat napewno słyszałaś o reaccutane, lub jego odpowiednikach aknenorminie i izoteku skoro masz silny trądzik jesli niemasz już siły to polecam tylko to są bardzo mocne i drogie leki. Ale warto to zmieniło moje życie! trzymaj sie!

Gość moja corka ma tradzik
co chwile nowego faceta ( nierktorzy z nich tez maja tradzik) i sie tym wcale nie przejmuje. Musisz nauczyc sie miec mine zwycieskiej królowej, a nie kopciuszka, faceci sie na to nabieraja.

Gość jestem brzydka
Wiecie, najgorsze jest to, że ja to wszystko "gryzę" w sobie- wydaje mi się, że ktoś, kto nie ma takiego problemu jak ja, nie będzie w stanie mnie zrozumieć. Na zewnątrz staram się być osobą pogodną i życzliwą dla innych, ale gdy jestem sama to się tylko dołuje:( Są osoby, które mnie lubią, ale ja nie potrafię zaakceptować swojego wyglądu:( Czasem mam już wszystkiego dość!!!

Gość idi
do jestem brzydka-->a ja ciebie rozumien, nawet przez chwile myślałam że to ja napisałam, bo dokładnie ja tak samo myślę, aż mnie zamurowało z wrażenia że jest ktoś kto mysli dokładnie tak jak ja,przynajmniej nie jestem sama z tym problemem

Ja też miałam kiedyś trądzik i był to mój największy kompleks, teraz mam 24 lata i czasami zrobi mi się jakis ohydny syf, właściwie to mam cerę nie taką jak bym chciała, bo rozszerzone pory, tłustą, świecocą się, ale nikt mi w życiu nie powiedział niczego przykrego na ten temat, mimo że ja uważałam to za katastrofę to nigdy nie usłyszałam że jestem brzydka czy coś podobnego. Musiałaś spotkać złych ludzi ale nie przejmuj się nimi, pewnie sami są ostro zakompleksieni i musieli się na kimś słabszym wyładować.

Gość jestem brzydka
idi---------> nie wiem dlaczego niektórzy ludzie muszą się męczyć z tym paskudztwem:( Nie życzę tego nikomu, to odbiera chęć do jakiegokolwiek działania:(

Gość dziewczyny przestancie
myslec o sobie, Swiat ma wiueksze problemy niz tradzik, wiele kobiet by sie z wami zamienilo. Usmiech na twarz i do ludzi!

Gość a ja jestem w ciąży
i od tego czasu trądzik zniknął mi jak ręką odjął

Gość zielona____
dermatolog + kupe kasy(niestey:O ) i dasz rade też jestem z wrocławia:)pozdrawiam

Gość agaaai
no i ja tez z Wrocka jestem i o dziwo dokladnie takie samo podejscie co Ty autorko topiku. dokladnie te same problemy, te same zachowania. a problem tkwi w przesadnej dbalosci o profesjonalizm. chcemy byc jak najbardziej idealne, w moim przypadku to chcialabym byc choc w 1% idealna.. staram sie i staram. miesiac wakacji przesiedzialam w domu... teraz jest lepiej, twarz sie goi i zaczynam wychodzic. nie wiem czy mialas lepsze okresy w zyciu?? ja mialam... ale nastapil nawrot z ktorym teraz sie mecze.

Gość jestem brzydka
agaaai----------->miałam kilka lepszych okresów w życiu, ale dość szybko się kończyły. Pozdrawiam Cię🌼

Gość zielona____
ja miałam taki okres w zimie,wstyd mi było gdziekolwiek wyjść jak narazie u mnie jset ok,no zobaczymy co w zimie będzie ale póki co jest w miare spokój dziewczyny a byłyście u lekarzy??i których? bo jeżeli jest u Was kiepsko z cerą to dermatolog jest jedym wyjściem (dobry dermatolog)