Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana ..

Zakochałam się........

Polecane posty

Gość zakochana ..

A miałam już tego nie robić,teraz za nim tęsknię,jest mi smutno i nie myślę o niczym,ani nikim innym......

Gość facior
A gdzie on jest ?

Gość andzia-andzia
to piekna sprwa tesh bym tak chciała a nie tak ciągle sama

Gość zakochana ..
On mieszka jakieś 40 km ode mnie i widzimy się raz w tygodniu,ale byliśmy teraz razem na wakacjach i od powrotu nie przestaję o nim myśleć.Nie wiem czy to takie fajne,bo boję się,że go stracę jak za bardzo mi będzie zależeć.

Gość a ja się zakochałam
w facecie, którego znam od 2 lat, który jest w związku od lat 5 i ponieważ cierpię jak na niego patrzę zrezygnowałam z klubu sportowego, do którego razem chodziliśmy... przecierpię

Gość zakochana ..
A ja znam go ponad 1,5 roku i do niedawna wydawało mi się,że on nie jest dla mnie.Teraz co gorsza dalej mi się tak wydaje,ale z innych powodów,dlatego jakoś mało jestem szczęśliwa z tego powodu. A czy on ma żonę?Nie możesz o niego jakoś zawalczyć?

Gość zakochana ..
Mało zakochanych jest wśród nas...

uwielbiam to uczucie zakochania... to ze nie moge wtedy myslec o niczym innym, ze na kazde wspomnienie czuje te motylki w brzuchu. Znajomi mowia ze po mnie od razu widac ze zakochana jestem, tak mi sie oczka swieca :) szkoda ze teraz jestem tak daleko bardzo od mojego Misia :(:(:( ale za miesiac wroce.... dopiero bu!!

Gość nert
ja bym sie obrazil gdyby kobieta mnie nazwała misiem..Wszystkie tak pisą na swoich nawet na gg mają w opisach ``misia`` ..Wole coś oryginalnego ..TO mnie odpycha..