Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiezyswiat27

Mowi sie ze Polki najlepiej sie ubieraja i sa piekne a to klamstwo

Polecane posty

Gość obiezyswiat27

Bywajac w szerokim swiecie , nachodzi pytanie: czemu Polacy sa tacy butni i uwazaja sie za najlepszy narod? Kosztujac kuchni z wielu stron swiata, moge stwierdzic, ze polskie jedzenie wcale nie jest najlepsze. Jest tluste i niezdrowe. Polacy nie potradia delektowac sie jedzeniem, byle duzo i szybko. Nie potrafia podac wlasciwego wina do obiadu. Nie znaja kultury jedzenia. Polki wcale nie sa najpiekniejsze a przeciwnie spora czesc ubiera sie bardzo tandetnie, bez klasy . Porownujac Warszawe z Mediolanem lub Paryzem widac jak Polacy nie potrafia dobrze sie ubrac. Polacy sa zaniedbani, nie potrafia laczyc ciekawie ubran, jest duzo sztucznosci, nie uprawiaja sportu. Polacy sa specyficzna grupa . za granica mozna bezblednie poznac grupe turystyczna z Polski. Styl ubierania, zachowanie, wyglad -specyficzne dla Polakow. Wiec skad ta duma w nas Polakach? Wcale nie jestesmy pepkiem swiata »

Gość ooooo ....
Amerykę odkryłeś :D bravo :P

Gość masz calkowita racje
obecnie przebywam w Angli, Londynie i musze ci przyznac racje...polacy to w wiekszosci bezguscia ktore mozna poznac juz z daleka...nasz styl ubierania to TANDETA, faceci zawsze w naciagnietych bialych skarpetkach z wielkim napisem ADIDAS lub innej znanej nazwy do tego podkoszulki najlepiej z wielkim logo...coz nic tylko plakac .....a dziewczyny?????nie wiem sad sie wzielo powiedzenie ze polki sa najpiekniejsze hehehehe polki sa poprostu bez wyrazu, bez tego czegos,zlewaja sie z otoczeniem, nic ciekawego....a styl???oczywiscie dzinsy z bazaru + obcisla bluzeczka, zero stylu!!!polke poznaje z kilometra.....zenada......

daleczego nasi panowie nie nosza klapek???dlaczego nie nosza krociotkich skarpetek ktorych nie widac!!!???dlaczego naciagaja te swoje biale skarpety prawie pod kolana????zeby bylo logo widac??polacy maja wielkie kompleksy i stad to wynika...

Gość bylam w londynie
i wlasnie te moje bazarkowe rozowo turkusowe szmatki robily wrazenie kazdy facet sie ogladal ;-) tutaj tak nie chodze ale tam do sklepu bylo daleko wiec uboeralam szybko rozowe spodenki i bluzeczke za 30 zl i szlam

wole sie ubrac gustownie niz bazarkowo zeby robic wrazenie.....takie jest wasze podejscie polskie kobiety?????wstyd....

Gość obiezyswiat27
nie wiem z czego to wynika ale to prawda ze tylko widac naciagniete skarpetki i spodnie z bazaru...przeciez to nie moze byc wynik braku kasy tylko taka prawda, ze polacy jak maja wybor w tej samej cenie kupic cos oryginalnego i stonowanego to zawsze wybiora tandete. Polacy uwielbiaja duze loga na ubraniach, jazde tanim samochodem z wyciagnieta lapa trzymajaca peta i muzyka na full. Nie wiem ale cos specyficznego jest w naszych rodakach , bezblednie kazdego rozpoznasz z odleglosci. Kiedys szlam ulica Paryza i nagle wyszla zza rogu blondynka na szpilkach, sukienka w niby panterke , bardzo mocno opalona. Ja sobie mysle: o zes , to w Paryzu i takie sa , nie tylko elegancja i szyk. Wyjmuje komorke kobieta i nawija po polsku, szczeka mi opadala, no tak przeciez to musi byc Polka.

poza tym nie sadze ze ubieracie sie dlatego tak zeby robic wrazenie , a dlatego ze brakuje wam gustu, tak jak i polskim facetom....jestesmy nijacy a nawet smieszni jesli chodzi o styl ubierania....

to jest smieszne ale czesto idac z kolezankami przez ulice londynu obstawiamy ktory to w tlumie jest polakiem i wyobrazcie sobie ze trafiamy w 100 procentach...to jest niesamowite!!!jakos polacy odrazu sie wyrozniaja, nie pasuja do wielkiego swiata, jestesmy jeszcze sporo do tylu....ten styl ubierania przebija tu wszystkich:)))

Gość więc teraz
mam klęknąć przed wami o światowcy tak wielce obeznani wspaniali fachowcy od mody i stylu od kroju i gustu i czemu nie ma tu nic o rozmiarze biustu A dla mnie każdy kto innych widzi i nabija się by czuć się lepszym jest nic nie znaczącym wieprzem palentem i nie się odpieprzy

Gość łączenie tematów
20:30 możecie już wyjeżdżać 20:50 JackBlack a byles w Londynie? bo ja mam ta nieprzyjemnosc tu mieszkac. jak widze styl ubierania Angielek to juz wole nasze "tandetne" Polki. przynajmniej zadnej nie przyjdzie do glowy zalozyc adidasow czy japonek do kostiumu co tutaj jest powszechne. nie zauwazylem tez zeby Polki z nadwaga (co nie zdarza sie za czesto) paradowaly w mini i kusych bluzeczkach obwieszone zlotymi kolczykami z targu. nastepnym razem lepiej sie rozejrzyj zanim wysilisz sie na komentarz

Gość jajajja
Brawo poeta powyżej ;-) :-)

a ty cos sie tak zbulwersowal???pewnie tez nosisz skarpetki naciagniete do kolan i jaskrawo zielona koszulke z wielgasnym logiem nike i biale adidasy , zgadalam?????:))))

Gość jupiter
znalazły sie panie światowe ..to kazdego indywidualna sprawa jak sie ubierze i mysle ze nic wam do tego nie to jest najwazniejsze , a po tych co tu sie tak szyderwczo wypowiadaja mozna wysnuc pewien przykry wniosek nt waszego pustego móżdzku

a jeszcze co mnie zawsze zastanawia to to czemu polscy faceci w upaly ponad 30 stopniowe nosza dlugie spodnie, dzinsy i do tego trapery.....czy naprawde nie wiecie ze istanieja krotkie spodenki i klapki??????wygladacie smiesznie....

Gość alles klar
Dlaczego mam się przejmować tym, jak się ubieraja moi rodacy? Jakoś Niemcy, amerykanie, czy Skndynawowie, którym tez mozna sporo zarzucić en masse jesli chodzi o wygląd i styl ubierania nie łamią rąk nad narodowym bezguściem.

alles wierz mi ze my przebijamy swoim bezgusciem wszytskich....

Gość Zwykła Polka
Obiezyświat - czemu zwracasz się Polki to Polacy tamto. Czżbyś sama nie była Polką ? Wstydzisz się czegoś ? Bo ja nie ! To, że za granica łatwo odróżnisz Polaków jest dla mnie normalne. Tak samo jak łatwo odróznić grupę Włochów, grupę Niemców. Nie mówiąc już o specyficznym wyglądzie i totalnym bezguście Amerykanów. Znasz takie przysłowie, że co to za ptak, który własne gniazdo kale.....

zwykla polko tu nie chodzi o+ kalanie wlasnego gnioazdka+ a o stwierdzenie faktu.POLACY NIE MAJA GUSTU!!!SA TANDETNI!!!ZAKOMPLEKSIENI!!!

zwykla polko tu nie chodzi o+ kalanie wlasnego gnioazdka+ a o stwierdzenie faktu.POLACY NIE MAJA GUSTU!!!SA TANDETNI!!!ZAKOMPLEKSIENI!!!

i naprawde nie moge zrozumiec skad to powiedzenie ze polski sa najpiekniejsze hehehhehe

Gość Firthlady
'Porownujac Warszawe z Mediolanem' ...ale to chyba z dniami mody w Mediolanie bo jeśli chodzi o zwykłe Włoszki, kotku, to są to kobiety bez wyrazu, nieumalowane z wielkimi dupskami. Tak to jest jak ktoś się naogląda National Geographic w TiWi i zaczyna się wymądrzać :P

Gość Zwykła Polka
Może jednak nie generalizuj !! Ja mam gust. Dobrze sie ubieram. I napewno nie jestem zakompleksiona. A mój mąz napewno nigdy nie miał na nogach białych skarpetek i nienawidzi koszulek firmowych z dużym logo :)

\"mam klęknąć przed wami o światowcy tak wielce obeznani wspaniali fachowcy od mody i stylu od kroju i gustu i czemu nie ma tu nic o rozmiarze biustu A dla mnie każdy kto innych widzi i nabija się by czuć się lepszym jest nic nie znaczącym wieprzem palentem i nie się odpieprzy\" Ten człowiek powiedział wszystko co nalezało powiedzieć w tym temacie. Żałosny ten, kto dowartościowuje się porównując swój ubiór do innych. Jak to dobrze że wy - o wielkie światowe damy - jesteście już poza granicami naszego Kraju.

ojejku jejku nadepnelismy chyba na odcisk polskiego narodu:)))))ludzie troszke gazet ze swiatowa moda a bedzie dobrze!!! dobranoc:))) pamietajcie ze biale skarpety nie sa juz modne!!!nawet jesli sa firmowe!!!

Gość obiezyswiat27
Nie mam zamiaru nikogo obrazac ale kazdy kto jezdzi duzo po swiecie widzi ze Polacy sie wyrozniaja, niestety na duzy minus. Nie widzialam jeszcze Amerykanina za granica z reklamowka i bialymi skarpetami na ciagnietymi do lydek w grupie turystycznej a Polacy tak sie ubieraja. Owszem Angielki moze nie sa urodziwe i ubieraja sie tandetnie ale wiecie co ta ich tandetnosc nabiera jakiegos wyrazu, nie rzuca sie tak w oczy .Te ich tandetne stroje nawet do Polakow nie pasuja bo maja jakis styl swoj, ktorego Polacy nie maja.

Gość Zwykła Polka
Obiezyswiat - I znow sie z Toba nie zgadzam. Mówisz o Angielkach, że ubierają się tandetnie, ale mają swój styl. Dziewczyno o czym Ty gadasz. Albo tandeta, albo styl !!!! Może i nasi panowie w tych białych skarpetach mają właśnie swój styl !! Nie bierzesz tego pod uwagę ?? A co do urody Polek. Napewno nie sa wszystkie piękne. Na całym świecie można spotkać naprawdę urodziwe kobiety. Ale ogólnie mówi się, że Polki i Rosjanki są ładnymi kobietami i wg. mnie to jest prawda. Czasami jeżdżę do Niemiec służbowo. Uwierz nie widziałam ani jeden Niemi ładnej. Niestety ale nawet na spotkaniach służbowych nie wyglądają elegancko. Tak więc, uważam, że wyrobiłas sobie zdanie o własnych rodakach na podstawie jakiejś grupy mało przypominających klasyczną Polkę i normalnego Polaka. Współczuję Ci, że żyjesz w jakimś półświatku.

zjadlo mi tekst nie dajmy sie zwariowac teraz prawie kazdy ma w domu fashion tv i internet nie trzeba wyjeżdżać do Francji zeby wiedziec co jest modne nie uogolniajmy bo to w duzej mierze zalezy od gustu osobistego i poziomu i od wychowania od tego jaka mamy potrzebe dbania o siebie i bycia modnymi i oryginalnymi na czasie z modą nawet nie od pieniedzy bo znam osoby ktore pieniedzy nie maja a potrafia sie ubrac świetnie nawet w lumpeksach, czesto lepiej niz ci ktorzy nie wiedza co z kasą robic polki maja dobra opinie na swiecie poniewaz sa zakompleksione i czesciej niz kobiety innych narodowosci kryją umiejetnie wady swojej urody, to wynika z kompleksow poniewaz zyjemy w bardzo nietolerancyjnym kraju i czesciej jestesmy narazeni na kpine i zwracanie uwagi na wyglad np na ulicy przez obce osoby a gust sie ma albo sie go nie ma i to tyle