Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiezyswiat27

Mowi sie ze Polki najlepiej sie ubieraja i sa piekne a to klamstwo

Polecane posty

nie czytalem calego topiku tj. wszystkich wypowiedzi . Od 19 lat mieszkam tu na tym \"dzikim zachodzie\" i w zwiazku z charakterem pracy oraz zamilowaniem do zwiedzania podrozuje bardzo duzo ...za ocean tez . Srednio raz w roku bywam w Polsce. Osmielam sie twierdzic , ze Polki sa z pewnoscia ( uogolniajac naturalnie ) jednymi z najpiekniejszych kobiet na swiecie .Ta wspaniala slowianska uroda .... Malo tego - to jedne z najbardziej elegancko ubierajacych sie kobiet :-). Moim ( i nie tylko moim - rowniez mi znanych kobiet tutejszych !!! ) - Polki ubieraja sie ze smakiem i dobrym gustem ..... No , jestescie po prostu cudowne - tak trzymajcie i ...gratuluje :-)) Pozdrawiam niniejszym wszystkie polskie kobiety :-)

Gość allegros
pierwszą docinkę zrozumialam, drugiego przekazu nie :) Może ten topik zamiast o urodzie powinien być o małym rozumku lub logice :) :) :)

Gość allegros
Ensiferum -biorę to do siebie i baaaaaaaardzo dziękuję. I z tym miłym akcentem idę spać. Aż dziwne ze brakuje autora topiku.. czyżby się bał???

Ensiferum 👄 wiesz jak nas podbudowałes?:D I jest jeszcze tu jakiś obiezyswiat który twierdzi ze Polski to tandeciary? Hę?:P

Gość Firthlady
'a więc głupia nie jestem' - czy oprócz ciebie ktoś jeszcze może to potwierdzić ?! :P

firthlady ma jakis problem ze soba chyba :D uspokoj sie kobieto i przestan mnie wyzywac od glupich bo swiadectwo wystawiasz sobie :o

firthlady a co ty mi tu kochana każesz udowaniac swą mądrość?:D Że ustyna mondrom kobjetom jest to każdy wie :D Ide spac

Gość Firthlady
ach, shorty, gdybyś ty wiedziała jak dużo ich mam ... a teraz mi jeszcze doszedł jeden - w USA zaczną opowiadać, ze w Poland najpiękniejsze kobiety są jak irena szewińska ... :P

Gość allegros
ale wiecie co kobietki, co jak co, może z urodą to u nas różnie bywa, bo to co się podoba jednemu to niekoniecznie drugiemu, ALE CHARAKTERY TO MY MAMY :)))

ide sie polozyc piekniejsza niz bylam dwie godziny temu :)🖐️ dobranoc

Gość trampolinkara
tak, wyspijcie sie, kobietki, sen urodzie sluzy. a ja zmykam do domu. padam na twarz.. za 10min koncze prace. papa

jak powiedział stary mądry indianin gdyby wszystkim podobało się to samo to by każdy chciał moją żonę ;) papa

pewnie jakbym powiedziala ze ubieram sie strasznie elegancko to bys mnie nazwala jolanta kwasniewska i miala dylemat ze w USA taki styl jest preferowany. niewazne zreszta, nie jestem tu po to by sie wyzywac od glupich, szczescia Ci zycze 🖐️

eee nie ma sprawy kobitki :-)) Niech ewentualni niedowiarkowie zwroca uwage na bardzo prosty rachunek: mianowicie ile Polek jest zameznych z obcokrajowcami w stosunku do Polakow-facetow bedacych w zwiazkach z kobietami z innych krajow ?? Kobitki Polki - nie dajcie sobie wmawiac bzdur , ktorych przyczyny powstawania maja zapewne wiele znanych , plytkich i watpliwych podstaw. pozdrawiam :-)

Gość Sardynnkaaaaaaa
Tak. Polaka w uk poznasz. Kobietki buty najczesciej pumy,spodnie dzwony jasne albo biale adidaski . Dresiki proste...zenada i wioska. A czemu????? Bo do uk przyjechala polska biedota z wiosek,temu!!!!!! Bylam w pl ostatnio w gdansku i nie widzialam takich wiesniakow jak widuje w uk. Wstydze sie czasem ze to rodak

Gość gość
Fatalny ubiör Polek!!!!!!!! Taki jest tytul mojego Postu w nawiazaniu do w/w tematu. Jestem we Wroclawiu 5 razy w roku i z przerazeniem patrze na te wszystkie mlode i starsze Panie, ktöre juz wczesnie rano startuja w waskiej spödnicy lub rozloszowanej sukieneczce do tramwaju i to na szpilkach!!!!!!! W takich galowych strojach mozna je spotkac po poludniu jak wychodz z zakupami z supermarketöw. Obraz wiekszosci tak ubranych Polek wyraznie nasuwa pytanie czy one sie wlasnie wysypaly z domu publicznego. Po pierwsze Polki nie ubieraja sie wedlug okazji i pory dnia tylko zakladaja na siebie wszystko co uwazaja za" naaajlepsze, galowe i.t.p) lub najbardziej zwracajace na siebie uwage . Smiesznie wygladaja Panie na wysokich szpilkach na tych nieröwnych chodnikach. Zdradzilam moja opinie znajomej pracujacej w sklepie z markowymi ciuchami, a ona to skwitowala: Polki ubieraja sie pieknie a jak pracuja w korporacjach to musza nosic szpilki..... a Niemki ubieraja sie ochydnie. Oczywiscie dyskusji dalej nie bylo, bo moze ta Pani tez tej röznicy nie widzi.......... ze ubiör powinien byc dostosowany nie tylko do pogody ale röwniez stosowny do danej okazji, co te" wystrojone Panie w szpilkach" ubiora na kolacje do restauracji, czy idac na urodziny lub imieniny do znajomych? pewnie to samo??????? I tu jest ta röznica , juz omijajac styl Polskie kobiety powinny przejrzec na oczy, ze wygladaja smiesznie zwlaszcza porankiem i w dzien idac w szpilkach i galowych sukienkach a do tego te "WIELKIE TORBY NA RECE" i po tym miedzy innymi poznasz od razu Polke ktöra zawitala w Niemczech, Wloszech czy Francji .........

Gość gość
Fatalny ubiör Polek!!!!!!!! Taki jest tytul mojego Postu w nawiazaniu do w/w tematu. Jestem we Wroclawiu 5 razy w roku i z przerazeniem patrze na te wszystkie mlode i starsze Panie, ktöre juz wczesnie rano startuja w waskiej spödnicy lub rozloszowanej sukieneczce do tramwaju i to na szpilkach!!!!!!! W takich galowych strojach mozna je spotkac po poludniu jak wychodz z zakupami z supermarketöw. Obraz wiekszosci tak ubranych Polek wyraznie nasuwa pytanie czy one sie wlasnie wysypaly z domu publicznego. Po pierwsze Polki nie ubieraja sie wedlug okazji i pory dnia tylko zakladaja na siebie wszystko co uwazaja za" naaajlepsze, galowe i.t.p) lub najbardziej zwracajace na siebie uwage . Smiesznie wygladaja Panie na wysokich szpilkach na tych nieröwnych chodnikach. Zdradzilam moja opinie znajomej pracujacej w sklepie z markowymi ciuchami, a ona to skwitowala: Polki ubieraja sie pieknie a jak pracuja w korporacjach to musza nosic szpilki..... a Niemki ubieraja sie ochydnie. Oczywiscie dyskusji dalej nie bylo, bo moze ta Pani tez tej röznicy nie widzi.......... ze ubiör powinien byc dostosowany nie tylko do pogody ale röwniez stosowny do danej okazji, co te" wystrojone Panie w szpilkach" ubiora na kolacje do restauracji, czy idac na urodziny lub imieniny do znajomych? pewnie to samo??????? I tu jest ta röznica , juz omijajac styl Polskie kobiety powinny przejrzec na oczy, ze wygladaja smiesznie zwlaszcza porankiem i w dzien idac w szpilkach i galowych sukienkach a do tego te "WIELKIE TORBY NA RECE" i po tym miedzy innymi poznasz od razu Polke ktöra zawitala w Niemczech, Wloszech czy Francji .........

Gość gość
Przeczytalam tak z ciekawosci prawie wszystkie posty do tego tematu i bardzo szokujaca jest tu nieskromnosc niektörych z Was. Na komplement trzeba zasluzyc i dalej sie nim nie chwalic. Niektöre z Was drogie Panie pozera wygörowana duma i arogancja.W kazdym kraju sa ladne i mniej urodziwe Panie albo inaczej ,möwiac mniej zadbane, ale nie zgodze sie ze Polki to najladniejsze kobiety swiata.......wszystko rzecz gustu. Nawiazujac jednak do tematu ubioru, to ci ktörzy sa caly czas na miejscu w Polsce nie odczuwaja zadnych röznic bo sa przyzwyczajeni do tych trendöw jakie panuja tam. Natomiast jak sie jest tak jak ja tylko kilka razy w roku to widzi sie wielka röznice miedzy ubiorem Polek a kobiet w innych Panstwach Europy. Niemiec z reguly ubiera sie wedelug okazji, jak idzie grac w golfa to ma ströj golfowy , jak idzie na zakupy to w wygodnych butach czesto tez na obcasie ale to rzadkosc spotkc w szpilkach!!!!!!!!) Jak idzie na impreze lub do restauracji to wtedy narzuca te super ciuchy, Panie w Bankach rzadko kiedy chodza w szpilkach, wygodne modne buty na malym obcasiku sa o wiele reprezantycyjne niz tandetne szpilki!!!!!!!!!!! Mysle ,ze mozna sobie polemizowac kto jest za czym , prawda jest taka ze Polki ubieraja sie szablonowo juz jadac tramwajem ma sie odczucie ze kilka Pan ubralo sie w tym samym sklepie lub po poprostu dopasowalo do zalosnego stylu, jaki zapanowal w duzych miastach Polski............Möj maz bardzo lubi spogladnac na piekna kobiete, ale bedac teraz po dlugiej nieobecnosci w Polsce mial niezbyt dobre skojarzenie tych strojöw z najstarszym zawodem swiata..........Niestety to skojarzenie uslyszalam tez od znajomych ktörzy pierwszy raz zagoscili w Polsce( bardzo to zalosne, ale niektöre z Pan jeszcze tym sie szczyca)

Gość gość
Z mężczyznami tez nie jest zle, zwłaszcza jesli podsuniemy im taki link z fajnymi ubraniami https://txm.pl/mezczyzna

Gość gość
Mieszkam za granica juz ponad 20 lat a w Polsce jestem kilka razy w roku i zalosne jest to ,ze Polki ubieraja sie nie odpowiednio do sytuacji.... Juz od rana chodza w strojach galowych i wysokich szpilkach, nie kilka tylko prawie kazda mloda dziewczyna. Wyglada to paskudnie... i smiesznie a nawet daje zludzenie inne niz ona mysli..... Bo pytanie jest co ona ubierze w takim razie na wieczör np. na wyjcie do restauracji??? Chyba to samo........ Polki sa dumne i aroganckie uwazaja sie za najbardziej ladne i najlepiej ubrane, a to tylko zluda. Dobry gust to nie tylko sukienka rozkloszowana mini i szpilki, a dobranie odpowiedniej garderoby do danej sytuacji. Jesli chodzi o urode to prawie wszystkie wygladaja sztucznie od rana z ciezkim makijazem na twarzy.... Bedac w innych krajach Europy i widzimy wiecej naturalnych twarzy , bardzo ladne kobiety i pieknie ubrane stosownie do okazji. Zarozumialosc Polaköw i Polek wzrosla z momentem otworzenia tych wielkich galeri . Spedzaja tam z rodzinami wszystkie weekendy na zakupach . Tyle lat byla bieda w Polsce, wiec teraz mysla ze rozumy pozjadali bo prze oczami otworzono im zachöd.....

Gość gość
polskie jedzenie jest ohydne z uroda Polek... nie przesadzajmy . to juz Rosjanki lepsze.

Gość gość
zazdrościsz, ze kobiety noszą szpilki i ładne sie ubierają? no tak, na twojej produkcji to niepraktyczne xD