Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no iiii_

co z tą miesiączką? pomocy

Polecane posty

Gość no iiii_

dostałam okres.. krwawiłam dość obficie przez 3 dni, kolejne 2 juz słabiej, potem się skonczył. wszystko ok. ale po 2 dniach znów zaczełam krwawić jak w pierwszym dniu, niebawem ustało, mineły 3 dni i wczoraj znów jakbym na nowo dostała okres i krwawie coraz słabiej az do dziś.. nie wiem skąd to się wzieło, mam tak pierwszy raz. zwykle miałam okres około 6 dni. a teraz? skąd to moze być???? i czy mam iść do ginekologa?? tylko jak jak mam okres.. :o u ginekologa jeszcze nigdy nie byłąm (mam 17 lat) bardzo się tego boje.. nie mozna na to jakoś inaczej poradzic? czy poprostu przeczekac?? i nic nie robic z tym.

W tej sytuacji powinnaś pójść do ginekologa. Wiem, ze łatwo powiedzieć, ale wizytą u ginekologa nie należy się zbytnio przejmować, nie taki diabeł straszny jak go malują. Jak bardzo się krępujesz to idź do kobiety, chociaż osobiscie wolę facetów. Postaraj się traktować ginekologa jak każdego innego lekarza

Gość ted
właśnie lepiej idź do GINEKOLOGA ..co Ci szkodzi musisz wiedzieć co Ci jest a ginekolog to taki debil który sie boi bardziej niż TY !!!!!

Gość wrzód na mózgu
wszystko jest OK. Tez tak mam.leci dwa dni ostro ze hej. Potem 3 i 4 dnia mniej ale 5, 6 czasami znów leci .:D

Gość wrzód na mózgu
z tymi okresami róznie bywa, raz dwa dni leci a potem plami a raz dwa dni leci potem plami i potem znów leci resztka ale bez skrzepów takich jak na początku. Nie ma co się martwić, masz regularne to wazne. Młoda jestes jeszcze to organizm róznie reaguje , czadsami stresy :D. spoko

Gość to okropne
Jak długo już masz miesiączki? Sądząc z twojego wieku juz pare lat, jeżeli do tej pory było normalnie, a zaczęło sie tak dziać, to myślę, że bez ginekologa się nie obejdzie. Mojej koleżanki z pracy córka miała takie problemy i musiała na to brać hormony. Leczenie nie jest takie proste, choć twoja przyczyna może byc oczywiście inna.

Gość wrzód na mózgu
a ja mam 30 i nic mi ni ejest i zawsze mam takie okresy, wszystko zalezy od kobiety od organzmu. Nie jestem chora .

Gość wrzód na mózgu
a ja mam 30 i nic mi ni ejest i zawsze mam takie okresy, wszystko zalezy od kobiety od organzmu. Nie jestem chora .

Gość wrzód na mózgu

Gość to okropne
U jednej osoby może faktycznie wynikac to z takiego funkcjonowania organizmu, u innej może byc objawem choroby. Trudno generalizować. Jednak generalnie lekarze zalecaja, że w sytuacji kiedy coś ulega drastyczniej zmianie, to warto się zbadać.

Gość wrzód na mózgu
a ja powiem ze ta młoda osóbka generralizuje. poprostu ona rośnie, rozwija się i rózne procesy w niej zachodza. chyba niepotrzednie roztrząsa cos co jest normalne. Moze iśc do gina ale ja jednak uspokoje ją, ze to normalne te plamienia mocniejsze, naprawde.

Gość no iiii_
to nie jest tak ze raz mocniej raz słabiej... to jest tak ze zanika na 3 dni, a potem mam znów!!!! i to w sumie trwa juz dziesiąty dzien jakos.. jest-przerwa na 2-3 dni i znów jak w pierwszym dniu..