Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi mi

jak pobudzic laktacje??

Polecane posty

Gość gość
Ksiazka "po prostu piersia" to obowiazkowa lektura. Puste piersi to mit chyba ze dokarmiasz mm... wyrzuc butelke i ta trucizne i przystawiaj dziecko jak najczesciej.

Gość gość
Polecam, ja tez musze dodac ze bardzo mi pomogł Prolaktan. Nieraz własnie nawet herbaty na laktacje tak doskonale się nie sprawdzają.

Gość justyna34
ciągle przystawiam do piersi ale widac że coś jest nie tak synek jest co chwile głodny, denerwuje się ciagle płacze ja sama już mam czasami dosyć;/ Wyśle jutro męża po te saszetki zobaczymy może pomoże.... mam taką nadzieje.

Gość gość
To tak samo własnie jak i u mnie... skutecznym okazał się być własnie Prolaktan i doskonale poradził sobie jesli chodzi o zwiększenie laktacji.

Gość vver0nica
@justyna, udało się? Jestem ciekawa po jakim czasie była poprawa. Ja dzisiaj kupiłam i wypiłam pierwszą. Nie wiem ile będę musiała czekać.

Gość Sandra Grosz
Pewnie w ciągu tygodnia już zobaczysz poprawę, dziecko będzie się lekko denerwować pierwszego dnia bo będzie musiało często jeść i się nie naje do końca. Potem będzie coraz lepiej.

Gość vver0nica
3 dni przystawiania dziecka co chwilę, picia prolaktanu i zmuszania się do dodatkowego litra wody codziennie i są efekty. Dzięki za polecenie :)

Gość Sandra Grosz
No to fajnie, widać że opłacało się pomęczyć, tylko nie odstawiaj prolaktanu jeszcze, daj sobie trochę czasu na ustabilizowanie lakacji, żeby było tyle ile potrzeba dla malucha.

Gość gość
Jaka jest cena tego środka? Rozumiem że tez jest on do kupienia bez recepty?

Gość gość
Zdecydowanie to najlepszy środek. ja tez przeszłam przez różne metody i to jak odpowiednio wspomóc laktację, ale Prolaktan jest najlepszy.

Gość babbinka
gość 2018.02.25 około 20 zł za 14 saszetek, pijesz jedną dziennie, więc masz na 2 tygodnie. Jest bez recepty.

Gość UlaMatula
Dokładnie, ale nie zapominajcie, że Prolaktan za Was sam wszystkiego nie zrobi, trzeba dziecko częściej przystawiać do piersi, można dodatkowo odciągać mleko laktatorem, trzeba dużo pić, odpoczywać, w miarę możliwości się nie denerwować a zrelaksować.

Gość gość
Ile razy dziennie pijesz Prolaktan? Czy wystarczy tylko jeden raz? a juz nie trzeba potem pic herbatek na laktacje?

Gość gość
Femaltiker lepszy

Gość gość
Jaka cena za Prolaktan? Jedno opakowanie już znacząco pomoze z laktacją?

Gość sabrina czarodziejka
cena to ok. 20 zł za opakowanie, w którym jest z 14 saszetek jeśli dobrze pamiętam. a pomaga naprawdę szybko, mi unormował ilość pokarmu po 3 dniach.

Gość gość
A próbowałyscie wczesniej jakieś domowe sposoby czy po prostu od razu przeszłyście na Prolaktan?

Gość nikooletta
Najlepiej wszystko na raz ;) Ja polecam dużo wody pić, co najmniej 3 litry dziennie, częściej przystawiać dziecko, żeby organizm dostał sygnał, że jest większe zapotrzebowanie, miedzy karmieniami można spróbować laktatorem, jak któraś ma cierpliwość. Prolaktan raz dziennie, no i nie rezygnujemy z nocnego karmienia.

Gość gość
Femaltiker tylko i wyłącznie! Najlepszy n rynku.