Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak źle tak źle

tak ŹLE się dzisiaj czuje.............................

Polecane posty

Gość tak źle tak źle

tak mi dzisiaj beznadziejnie psychicznie ze grom mnie zjada... czasami mam dosyc takiego zycia... w pracy zawistni i wredni ludzie, rodzenstwa nie mam, przyjaciol tez, tylko znajomych, ale nie zwierzam sie im, mam meza, dziecko w drodze ale dla niego to ja mam byc wsparciem... A tak bardzo chcialabym miec siostre, brata, grono zaufanych ludzi... co mi pozostaje........

Gość hb
to chyba przez ta pogoda ja mam dzis ogromnego dola a jeszcze na forum przeczytalam o dziewczynie ktora dowiedziala sie ze bedzie miala blizniki a ja taka ciaze stracilam 3 miechy temu chce mi sie WYC

Gość tak źle tak źle
wiele czynnikow sie na to zlozylo, ze moge powiedziec,ze nie mamprzyjaciolki wsrod kolezanek. Do konca liceum mialam wielu znajomych, kilka przyjaciolek... wiedzialysmy o sobie wszystko, jak siostry bylysmy... ale czesc jest teraz za granicą, jedna, taka od piaskownicy, tak sie zmienila, swoj swiatopoglad, ze wydaje mi sie, ze nie zrozumialaby juz moichdylematow, dlaniej licza sie tylko pieniadze... no a na najukochanszej, takiej, z ktora bylysmy niemal jak jeden organizm (emocjonalnie, intelektualnie) zawiodlam sie bardzo i to spowodowalo, ze niepotrafie juz tak do konca otworzyc sie przed ludźmi... Mam koleżanki, ale nie potrafie powiedzieć o ich przyjaciolki, nie ufam im tak bądź nie jestem tak zżyta....

Gość są
takie dni zwłaszcza jak jesteś w ciąży. Nie wierze, że wsród Twoich znajomych wszystcy są zawistni i do niczego spokojnie będzie dobrze. Ja zcasem mam takie doły, ze gdyby nie moje dziecko to chybabym skończyła ze sobą. Potem przechodzą i jest dobrze. Poczekaj i wyluzuj zawsze tutaj na forum mozesz sobie ponarzekać popłakać znajdziesz bratnie dusze, głowa do góry. Po burzy przychodz słonko.

Gość tak źle tak źle
dzięki za wsparcie.... już mi dużo lepiej jest..... przytulam Was forumowicze do serca.... :-)

Gość są
ciesze się że odrobinkę Ci lepiej, mysle, ze czasem pogoda i samopoczucie tak działają na psychikę. Mnie wystarczy rozmowa z kimś wypłakanie sie nawet przez internet duzo pomaga, są tu topiki na których zawiązują sie przyjaźnie i jest na nich super miło. Życze Ci aby ten Topik też taki był jak chcesz to możemy zapoczątkować???? Napisz coś o sobie w którym jestes tygodniu, jak sie czujesz i czy Twój maluszek był tym wyczekanym itp.

Gość tak źle tak źle
z przyjemnością sobie pokonwersuję... maluszek zaplanowany, ale poniewaz to pierwsza ciąża to wiadomo, na poczatku duzo strachu i niepewności... jestem w 15 tygodniu, czyli jeszcze przed połmetkiem, czuje sie dobrze, wlasciwie gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy, to moglabym ja nawet przeoczyc ;-) a jak jest u Ciebie? masz dzieci, planujesz, jestes w ciązy????? pozdrawiam cieplutko