Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonardinho

zołzy pożal sie Boże

Polecane posty

Gość leonardinho

Barbara opowiedziała zabawna historie o tym, jak w pewne leniwe niedzielne popołudnie zaangaowała meza do pomocy. Zeszła ukradkiem do garazu i zorientowała sie, który bezpiecznik odcina prad w tej czesci domu, w której był jej maz . Potem wyłaczyła bezpieczniki na paluszkach wróciła do domu, udajac, ze nie ma pojecia, co sie stało. „Kochanie? Boje sie! Co sie stało ze swiatłem?" Miskowi do głowy by nie przyszło, ze ona potrafi wyłaczyc bezpiecznik. Teraz zafundowała mu wstrzas, który poderwał go na równe nogi z kanapy. Tata Niedzwiedz wezwany na ratunek! Ruszył do akcji, bo poczuł sie potrzebny - jako pan domu. Znalazł latarke i zszedł do szafki z bezpiecznikami. Zonie wyznaczył bardzo skomplikowane zadanie potrzymania latarki. „Trzymaj nieruchomo". Kiedy wcisnał bezpiecznik, ona wydawała sie bardzo z niego dumna. „O rany! Nie moge w to uwierzyc. Jak to zrobiłes?" Potem zadzwoniła do jego mamy. „Mamo, on jest genialny..." ********* to jest fragment tej ksiązki o zołzach jej. co za tragedia , wspolczuje wam, ze sie jaracie takimi knigami

Gość agata----
leonard...cos tam ale wiesz to jest tez pisane troche z ironia wlasnie, nie dziwie sie ze cie to nie smieszy:)

Gość leonardinho
wiesz co Agato ? biorąc pod uwagę, że nie za bardzo potrafisz nawet przytoczyć mój nick - wybacz Ci. tam nie ma ironii , gdyż jako komentarz do tej scenki są słowa: "Kiedy próbujac wychowac partnera, zrzedzisz i wzbudzasz w nim poczucie winy, on czuje sie zle. Jesli zas podbudowujesz jego ego, czuje sie znakomicie. Facet musi byc chwalony. Kiedy opróz ni skrzynke na listy, powiedz: „Strasznie ci dziekuje, kochanie!" Chwal go, ile wlezie. :)

Gość leonardinho
and jeszcze jeden rodzynek : Jesli facet jest systematycznie odtracany w łózku, w koncu namietnosc wygasnie. Mez czyzni chca seksu co najmniej kilka razy w tygodniu, a ideałem jest kobieta, której nie trzeba namawiac.

Gość jesienna slota
Zaraz zemre!!!!! Zaczne robic z siebie idiotke, aby pdbudowac ego mojego meza....

Gość leonardinho
„Kazdy facet boi sie tego, ze po slubie dziewczyna zetnie włosy, przybierze na wadze i przestanie dawac mu dupy". :)

Gość to ostatnie
to prawda. Faceci sie boja o te rzeczy hahahahha

Gość leonardinho
tak zgadza się - ale w jakże obcesowy sposób jest to napisane ;] w ogole strasznie denna ta książka.

Rany...:o tyle tu było szumu...myślałam, że to coś...nie wiem, wyjątkowego..?.. A to chyba kolejny zonk w literaturze :o Dobrze wiedzieć :)

Gość Zcięcie włosów oznacza

Gość Zcięcie włosów oznacza
Już cię złapałam ! Już nie muszę dbać o siebie !

Taka sobie książeczka.Pare pomysłów wartch realizacji , ale wbrew zapewnieniom , ze mężczyxni nie lubią czc , że się nimi manipuluje , lubia naturalne ko0biety , autorka wyraźnie pokazuje , jak grać całe życie.

Gość Cholera ścięcie

Czyli to jest taki poradnik, w którym są przepisy jak traktować bliską osobę jak obcą? ;) Nie normalnie, szczerze, tylko kombinować i używać sztuczek, żeby osiągnąć jakiś efekt? O to chodzi?

Co wy za pierdoły czytacie, łe jezu. Ale dobra: umówmy się, że to ma w sobie trochę prawdy. Chodzi zwłaszcza o ten koszmar z zaprzestaniem dawania dupy i rozpaślaczeniem się, a ścięcie włosów to ja nie rozumiem, krótkie włosy są recht recht dobre.

Gość Jeśli mamy pomyte ugotowane
posprzątane i często możemy pobzykać ,to udajemy że tego nie widzimy ! :D:D:D:D:D

Gość ivvela
Nie wiem co ten koleś o tandetnym nicku nawiązującym do gwiazdy piłki nożnej tak sie oburza.... Przecież ta ksiazka to najprawdziwsza prawda. Facet jest szczęśliwy gdy ma za żonę idiotkę, lub gdy przynajmniej mu się tak wydaje. Mądre kobiety udają całe życie....

Oczywiście , ze faceta trzeba chwalić! Najbardziej seksualne słowa to \"jaki ty jestes silny i mądry\" przetestowałam , uwaga- nie naduzywac , bo przestanie działąć.:)

Gość Jeśli mamy pomyte ugotowane
Niania Ogg ! Wyrazy szacunku ! Jak tam Greebo !? :D:D