Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Muffinka

prezent ślubny

Polecane posty

Witam :) Jestem na etapie poszukiwania prezentu ślubnego dla znajomych. i tu jest problem, bo nie chciałabym kupić im kolejnego żelazka, czy kolejnego zestawu sztućców...Czy macie może jakieś propozycje, co oryginalnego można kupić młodej parze za kwotę około 200-250 zł ? Może ktoś ostatnio szukał jakiegos prezentu ipodsunie mi ciekawy pomysł :/ Prooooszę o pomoc :)

Gość Suszarka jonizujaca
z Zeptera. Na pewno beda zadowoleni. Ale na wesele 250 zl??????:D

Gość jakiś obraz firanki
zegar ścienny

Gość rzecz jasna wedlug kolejnej
chciwej pindy 250 zl to za malo :O

Gość jakiś obraz firanki
tzn. co 250 zł to mało czy dużo?

Gość Do obelg na kafe mozna przywyk
Slyszalam ze na slub to ok.1000 sie wydaje po prostu. A ty sama jestes pinda jak kultury slowa nie znasz:P Ja to mam dawno za soba.

Gość jesienna slota
1000 zlotych na prezent slubny??? No to powodzenia zycze...

No to troszkę się podłamałam :O nie wiem, kogo stac na to, by wydac na prezent 1000 PLN.... Myslałam o jakims komplecie obrusów haftowanych, co myslicie....? Bo suszarka to tez dobry pomysł, ale pan młody nie miałby raczej pożytku z niej [jest króciutko obcięty]. Jakie jeszcze macie pomysły?

Muffinka nie przejmuj się niczym, ja dawałam 500 zł od pary, ale bratu ciotecznemu! znajomym myślę, że i 200 zł by wystarczyło :) a jeśli chodzi o temat, to ja niestety nie mam zielonego pojęcia :(

Dziękuję Krostka:) troszkę mnie pocieszyłaś, bo naprawdę nie stać mnie na droższy prezent :( kurczę, przeraża mnie ta wycieczka po sklepach w poszukiwaniu \"perełki\". wolałabym iść i kupic coś konkretnego, a konkretnego pomysłu brak.

Gość daj kase
mlodzio przeznacza ja no co beda chcieli i co bedzie im najpotrzebniejsze. ja tez ide na wesele i jako para dajemy 300zl a nie pracuje. w czasach gdy zdazaja sie kopety wypchane gazwtami to mysle ze i to tak niezle.

Gość Ja proponuje
Suszarke bo jej uzywam i jeestem zadowolona. No i cena jak na renomowana firme jest o.k. tylko 184,00. Mlodzi nie musza wiedziec ze tyle kosztowala:)