Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krab1054

CZY TO MOŻLIWE ŻE TEST SIĘ POMYLIŁ?? PRZECZYTAJCIE TO PROSZĘ!

Polecane posty

Hej dziewczyny! Jakiś czas temu pisałam że \"zgubiłam\" gdzieś swój okres. 4 miesiące temu odstawiłam Yasmin i do tego miesiąca bylo wszystko dobrze ale teraz od ponad półtora tygodnia czekam na okres:( Zrobiłam test i wyszlo że w ciąży nie jestem ale zaczynam mieć wątpliwości.. Czy zdażyło się wam że tes podał błędny wynik??? Proszę napiszcie cos bo zwariuję....

Gość 100 procent pomarańczy
nie histeryzuj. pewnie nie jesteś w ciązy. jeśli masz wątpliwości co do wiarygodności testu to za tydzień idź do ginekologa lub zrób przynajmniej drugi test.

Może to przez upaly, a może jesteś w ciąży? Tak, testy dają blędne wyniki - znam takie przypadki.

Do Rambaldi: a mogłabys cos więcej o nich opowiedzieć?? W jakich przypadkach dały błędny wynik??

Gość ja bralam tylko tab.antyk.
ja jestem w ciazy 12 tydz, a test dalej wykazuje,ze nie...glowa do gory!

Gość a mi sie snilo ze jestem
w ciazy.ba nawet urodzilam , ale swiat przewrocil sie do gory nogami. obudzialam sie zlana potem i szczesliwa ze to tylko sen. teraz bede uwazac jak nigdy!!!

Gość ginekologq
nie ma takiej mozliwości, jesli test nie był przeterminowany, ani uszkodzony!

dziękuję trochę mnie tym uspokoiłaś....nieby uważam sie za osobę racjonalnie podchodzącą do życia ale jednak w takich chwilach tracę głowę..:(

mnie test wychodził negatywnie a okresu jak nie było tak nie było.Poszłam do lekarza no i niestety a może stety moja córcia ma 4 latka.Lekarz powiedzial że za wczesna ciąża byla dlatego wynik był ujemny.Powiedził do poczęcia doszło w 29 dniu cyklu.TObył chyba cud i to mnie się zdarzyło a nie Tobie czego CI życze no chyba że chcesz. Pozdrawiam.