Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dimbimba

PIERWSZE DZIECKO? CHŁOPIEC CZY DZIWCZYNA??

Polecane posty

Gość dimbimba

ja chcę dziewczynkę... A;le oczywiście płeć jest nie najważniejsza. Najeażniejsze żeby było zdrowe:

ja chcialm synka no i mam sykna, ale najwazniejsze zeby bylo ZDROWE :)

Gość cięzarówkaaa
evi, masz slicznego synka :-)

Gość dimbimba
ale masz przecudne bobo!!:)

Gość małamii
Czy zażywając tabletki antykoncepcyjne, regularnie, nie paląc i nie pijąc, nie opalając się mogę zajść w ciąze...???? Kocham się bez prezerwatywy... Wiem że to nie na temat, ale tak troszku powiązany :)

Gość in spe mamma
nie można :-)

Gość gryfindora
DZIEWCZYNKA:) Malutka silna i zdrowa::)

małamii - głupie pytanie, nawet jakbyś piła i paliła i brała tableki antykoncepcyjne mogłabyś zajść w ciąże, oczywicie pod warunkiem że wszystko tam w środku u ciebie ok

Gość małamii
Sama nie wiem... ;< Dlaczego w takim razie panienki, które zażywają wpadają??... To jest uzależnione od tego trybu życia i odżywiaia? nie wiem... Ale trochę się zaczynam stesować jak czytam t\wypowiedzi tych co wpadły lub nie są pewne...

Gość i tyle...
babki wpadaja nawet biorac pigulki, bo jak wiesz nie ma 100% metody anty.

Gość in spe mamma
1.zapomniana tabletka 2. wymioty/biegunki 3.zazywanie niektórych leków ...innej mozliwości nie ma (stos. 5 lat z powodzeniem)

małamii jak się decydujesz na współżycie to musisz się z tym liczyć, seks nie został stworzony z myślą o przyjemności (aczkolwiek ;) wiadomo)

Gość sushis
koniecznie CHŁOPIEC

Ja chciałam córeczke mój mąż synka. Przez całą ciąze myślałam , że będzie dziewczynka a tu niespodzianka i urodził się chłopiec :)

Gość małamii
A więc tak (wiem, wiem, zdania nie zaczyna się od więc:)) Mam już swoje latka, ( nie jestem staruszką ale pełnoletnia już jestem kilka lat) . Zażywam tabletki regularnie, i nie mam nadwagi:)) Kochamy się z facetem i robimy to bez prezerwatywy... Ale jakoś teraz zaczynają mnie nachodzić niepokoje... Czytam ile tu wpadek i wogóle:) ALe troszkę mnie uspokoiły niektóre wypowiedzi:) A tak wogól TO CHŁOPIEC:))))

Gość bbbiiiggg
Chłopiec, lub dziewczynka... Ale silny i zdorwy maluszek, żeby nie przyszedł na świat zbyt prędko i żeby był dzielny i odważny :)

Kiedyś marzyłam o córeczce, po kilku latach mi się odmieniło i chcę chłopca, teraz jest mi wszystko jedno, aczkolwiek sklaniam się ku dziewczynce. Evi20---> śliczne to Twoje maleństwo🌼 Aż trudno uwierzyć, że 4 m-ce temu rodziłaś, taką masz świetną figurę;) Jesli będę miała synka też nazwę go Aleksander- piękne imię:)