Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplusieńka

jaka waga przy 164 cm wzrostu..

Polecane posty

Gość szczuplusieńka

Kto ma tyle i ile wazy?

Gość max 60 kg

Gość o siebie sie bój
ja mam, waże 46 kg, ale to za mało

Gość ja mam tyle i waże 62

Gość o siebie sie bój
chyba masz nadwage:)

Gość szczuplusieńka
ja waże 45-46 kg.....wiem ze za mało...ale o dziwo wiele facetow mowi ze fajnie wygladam...a kolezanki ze za malo waze....mama natomiast ze jestem bardzo proporcjonalnie zbudowana, zgrabne nozki, ale wszystko takie drobne... ...i kogo sie sluchac?

Gość o siebie sie bój
ja kiedyśmiałam 56 i wygladałam jak prosie

nie mam, BMI mi wyszło ok :)

Gość ojejk
62 to duzo. Ja tyle waze, a mam 1.78m

Gość o siebie sie bój
ja mam tak samo, i facec tez sa zadowoleni, chociaz ja osobisci e wolałabym miec te 2-3 kilo wiecej..

Gość ojejk
a zalezy Ci na opini mamy, kolezanek czy facetow? To chyba jasne, kogo słuchac ;)

Gość BMI klamie
bo gdzie proporcje...gdzie vudowa indywidualna koścca...

Gość szczuplusieńka
też bym chciała troszkę wiecej...ale tylko troszkę, ale żeby przytyć to troszkę to masakra....

Gość o siebie sie bój
no, ja tez nie moge.. a co ci szczególnie przeszkadza..? w wyglądzie twoim?

Gość szczuplusieńka
to co wszyscy faceci uwazaja za fajne: nogi. mam wrazenie ze sa za szczyple, reszta to same korzysci, celluitisu walsciwie nie mam....no moze przydalby sie jeszcze bardziej obfity biust ( ale ten co mam tez jest siuper, mimo ze nie duzy) i mam szczuple raczki w przedramieniach...

jestem przy kości, owszem. Nie ukrywam, że mogłabym ważyć mniej. Ale nie wyglądam jak prosię (współczuję tej osóbce, która przy wadze 56 kg tak wyglądała), a faceci oglądają się za mną. Mam to szczęście, że tłuszcz jest symbolem moich kobiecych kształtów: mam ładne wcięcie w talii, duży biust. Fakt, nogi trochę za grube, ale łydki mam tak zbudowane genetycznie i niestety gdybym chciała się odchudzac, to właśnie przez te łydki straciłabym wszelkie proporcje.

Gość szczuplusieńka
a Tobie?

Gość o siebie sie bój
eee tam.. jestes po prostu szczuplutka subtelna kobitka.. i tak na siebie patrz. są faceci co to lubia, ba, wzrusza to ich.. poza tym młodziej sie wyglada jak sie jest szczupłym.. mi np troche przeszkadza to ze mam płaski brzuch, za płaski, i trochę mi kosci od miednicy wystaja..:)

Gość szczuplusieńka
do ja mam tyle...to ty masz to szczescie ze kilogramy sie bardzo skutecznie i praktycznie zuzytkowaly: na biust i pupcie...tez fajnie:)

Szczuplusieńka- ale troszkę mnie zmartwiłyście... chyba postaram się trochę schudnąć... tylko o te łydki się boję.. alke dzięki :)

Witajcie! ;) Ja tez mam 164 wzrostu,waże 51-52 kg zależy od dnia ;)Generalnie czuje sie dobrze ze swoją wagą,chociaz bywały lata,że miałąm 49-50 kg wtedy było już w ogole super :D Teraz troszke dostałam brzuszka ale mojemu Miskowi jakoś to nie przeszkadza,wręcz przeciwinie ;)

Gość waga niewazna
tylko proporcje i wymiary, bo kazdy ma inna budowe kosci.Mnie sie ludzie zawsze dziwia ,ze tak duzo waze jak na 38. Ale mam grube kosci i malo tluszczu .

Gość aromatherapy her
tłuste nogi i wielkie cyce to nie sa trybuty kobiecosci tylko otyłości ludzie nie wmawiajcie sobie ze jestescie kobiece jak jestescie grube boshe

Gość szczuplusieńka
a wiesz ze ja swojego brzuszka musze pilnowac....gdyby nie 6 weidera nie bylby taki idealnie plaski. od dziecka mam tendencje do balonika...mimo figury ( tez od dziecka) ale taka waga ma swoje korzysci: - nigdy sie njie odchudzalam -nigdy nie bylam na zadnej diecie -jem co chce bez ograniczen aaa...i faktycznie wzrusza to faceow...czesto traktuja mnie za mala slodka dziewczynka...chetnie do zaoopiekowania sie, choc mam 21 lat...

Gość o siebie sie bój
uprzedzam że nasze 46 kg to juz absolutna dolna granica.. sa tacy co mnie podejrzewaja o anoreksje.. ze swojego przykładu mówie; to naprawde jest duza szczupłosc, piersi malenkie, dupcia jak u dziecka.. to nie jest wyglad kobiety, tyljko dziewczynki... nie wiem czy kazdej by to odpowiadało.

164 cm. 46 kg wagi-dokładnie tyle mam,ale teraz urlop to może ze 2 kilo podskocze ;) dobrze się tak czuje,jestem drobniutka a nie chuda :)

Gość o siebie sie bój
ja mam 31 lat:) ciekawe czy wygladam na mniej:) chyba nie.

Gość szczuplusieńka
do ja mam tyle i waże 62: ej ej...nie chudnij jelsi sie dobrze ze swoja waga czujesz....przeciez ja doskonale wiem ze to ja jestem za szczupla i powinnam przytyc, tak z 46 do 50 moze..choc szczerze mowiac nie wyobrazam siebie w tej wadze....poporstu nigdy tyle nie wazylam jeszcze, max to 47 kg!

Gość a ja prawie
47 to jest bardzo mało przy 162, no ale jakoś nie mogę przytyć. Chciałabym tak przynajmniej z 52.

dziwczyny a probowala ktoras 8min. ABS na laski brzuch???Chcę własnie zaczac te cwiczenia i nei wiem czy warto??