Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczuplusieńka

jaka waga przy 164 cm wzrostu..

Polecane posty

Gość szczuplusieńka
zgadzam sie ze to wyglad jak u dziewczynki....ale i dodaje mlodosci. znam wiele szczuplych podobnie wazacych dziewczyn...i kazda z regulu ma powodzenie...wiec chyba sie to podoba. Nie mowie o anorekcji czy skrajnym braku cialka...mowie o szczuplych dziewczynach( bardziej o propocje chodzi niz o wage). Znam tez wiele kolezanek, ktore mowia ze wygladam tragicznie...

Gość szczuplusieńka
Nie, tego nie probowalam, jedynie 6 weidera. polecam.

Gość brownstone
165 i waze ostatnimi czasy w przedziale od 47 do 48 kg, moze 49 czasem. Nie pilnuje wagi. Jestem dosc szczupła, ale nie koscista. Tak jak ktos juz pisał duzo zalezy od budowy ciała. Np. pomimo małej wagi mam dość duzy biust - nie wielki, ale cos w stylu Angeliny Jolie...

Gość o_lusia
ja waze 55kg. i jest ok.mam drobne rece i stopy:D pupa kobieca, piersi 75C. kiedys wazylam 52-53kg i w sumie wygladalam tak samo. troche mi ise brzuszek powiekszyl ale nie widac specjalnie. poza tym to i tak mi sie wydaje ze jestem malym i drobnym krasnoludkiem bo mam calkiem duzego faceta(188cm i 90kg) i tak wlasnie sie przy nim czuje.a poza tym to zauwazylam ze lgna do mnie wlasnie tacy faceci. takie niedzwiadki :)

ja mam 165cm i waże 46kg :D przynajmniej nigdy w zyciu nie pomyslalam, ze musze sie odchudzac

Ja mam 165 cm i ważę 51 kg. Nie nachodzą mnie myśli, że musiałabym zacząć się odchudzać. W ogóle, po co takie pytania? Zawsze można sobie obliczyć, jaka waga powinna być przy danym wzroście. Są ludzie, którzy ważą dużo, a nie wyglądają, a sąi tacy, co ważą mało a wylewa im siępo bokach. Kwestia sylwetki, a nie wagi.

Gość dddddddddd
ja waze 48 kg przy 166 cm wzrostu i całkiem mi z ta waga dobrze :)

Gość Milenkuś
hey :) pomoże mi któraś??? ja mam 167cm i waże 53-54kg , czy to nie za dużo ,czy powinnam schudnąć????prosze niech ktos mi pomoze jak sie na tym zna ....:/! CZEKAM :) ..::piisszciiee::..

Gość gość
Ja ważę 42 kg :)

Gość gość
Przy tym wzroście najlepsza waga 64kg zawsze się liczy dwie końcowe cyfry wzrostu z odchyłką dwa, trzy kg w dół lub w górę.

Gość gość
Taaaa..., ale pewnie u faceta. Mam 167, sporo lat i jeśli przekroczę 62 kg to twierdzę, że stanowczo przegięłam. Fakt, że mój biust nie jest duży 75 C, a to sporo waży. Kobitki z dużym biustem mogą mieć trochę więcej kg, a wyglądją super - ważne są proporcje. - duży brzuch, to dopiero wygląda obleśnie!