Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....rio

Katarzyna czy Alicja?? Które, Waszym zdaniem ładniejsze??

Polecane posty

Katarzyna?? OKROPNOŚĆ staroświeckie i oklepane. Kasia ślicznie brzmi, ale to tylko zdrobnienie, a prawdziwe imię Katarzyna jest gorsze od Jadwigi. Alicja to przepiękne imię, ale sama znam 10 Alicji.

Gość natika
Alicja Ala ładne imie ale ostanio bardzo popularne

Gość fika
oczywiscie , ze Alicja... i to bez wachania moge stwierdzic! Kasiek jest u nas jak ...nas....ra...ne.. zreszta przewaznie kobietki noszace takowe imie sa puste, niczym nie potrafia zablysnac , nic soba nie reprezentuja! Sa jedynie szybkie w dawaniu du.....y!!! Zapewne uwazacie , ze nie mozna w ten sposob oceniac ludzi ale niestety nie wyssalam tego z palca! znam z ponad 20 kasiek i wszystkie nadaja sie tylko do jednego! przykre ale prawdziwe!wiec jak poznaje nowa osobe i podczas przedstawiania sie slysze owe imie....DOSTAJE GESIEJ SKORKI!!!!!!

Fika ale się uśmiałam jak czytałam twój post:D W imieniu Kasiek dzięki:P Ale osobiście też wybrałabym Alicję, bo Kaśka to strasznie oklepane...

Gość pechowa_szczęsciara
Kasia ;X

Hej:) Ja jestem Katarzyna i mam córeczkę Alicję:) Katrzyna brrr...okropieństwo, kojarzy mi się z katarem i pierzyną na sczęście wszyscy znajomi mówią Kasia. Jeśli chodzi o córcię to wydaje mi się, że lepszego imienia nie mogliśmy wybrać, przede wszystkim ze względu na to, że można różnie zmieniać my najczęściej mówimy Alka:)

Gość oczywiscie alicja

Gość Ala - nie Kasia - tak
Katarzynki można nazywać tyloma zdrobnieniami: Kasia, Kasieńka, Kasiunia, Kasiulka, Kachna, Kachneczka, Kachniątko, itp... a Alicja...? Może tylko: Ala i Alunia ... Jestem Za Kasią! :)

Gość fika
slonko 1335 jestes przykra! rownie dobrze jak Twoj nick....

Gość Alicja.
o wiele ładniejsze, od dziecinstwa nie nawidze imienia kaśka nie wiem czemu ale tak właśnie mam

Gość U nas KAŚKA to taka speluna
więc mnie się nie kojarzy najlepiej ;(

\"05.08] 18:50 fika slonko 1335 jestes przykra! rownie dobrze jak Twoj nick....\" Taaa, to zdanie to rzeczywiście szczyt inteligencji.....

Gość Alicja ....................
katarzyny to puste laski osobiscie z tylu znajomych o tym imieniu znam tylko jedna normalna. zdecydowanie Alicja jesli juz wybieramy z tych dwoch pozdrawiam.:)

Gość fika
Alicja .................... katarzyny to puste laski osobiscie z tylu znajomych o tym imieniu znam tylko jedna normalna. POPIERAM! I POZDRAWIAM ROZPROMIENIONE SLONECZKO! JESTES DOWODEM NA ......AA UGRYZE SIE W SWOJ CIETY JEZYK !

Gość może zdzicha
same brzydkie

Gość belciaaaaaaaaaa
Kasia Alicje to dziwki i wyrachowane i takie niedojrzałe mazepy Alka w krainie kasy fujj

Gość Mama Kubusia
Alicja