Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama-jak-palec

siedze sama w sobote...

Polecane posty

Gość sama-jak-palec

facet sie nie odezwal... a ja siedze sama... czy ktos ma tak tez?

Gość ja troche tak
ja tak trochę mam.. tez się nie odezwał. pies mu morde lizał!

gorzej....faceta brak..siedze sama przed kompem MA SA KRA

A do mnie się nie odezwał, bo go nie mam... I kto ma gorzej?? Ale ja się nie załamuję i za kilka godzin wychodzę sama :) Pozdrawiam!!

Gość ja troche tak
a gdzie ty sama idziesz, desiree...?

Znaczy wychodzę sama, ale z kumpelami się umówiłam. Na imprezę :)Nie będę się w domu dołować. Facet to nie wszystko :) Buziaki :*

Gość sama-jak-palec
do ja troche tak: swiete slowa!!! PIES MU MORDE LIZAL HAHA :)

Gość są dwie opcje
i takie podejście mi się podoba:D🖐️

Gość ja troche tak
no bo pomyślcie: gdzie te głupki znajda drugie takie fajowe dziewczyny jak my...?:)

Gość sama-jak-palec
napewno nie tam gdzie teraz sa ! nie wiedza co traca glupki jedne...:)

ja tagze siedze sama w domciu, moj pracuje do pozna wiec sobotni wieczor spedze sama hehe.. przed kompem :P

Gość sama-jak-palec
Boze dzieki za internet! bez tego chyba bym zdechla z nudow i zamyslania co teraz robi moj facet...

Gość RER
ja jak mumi... w dodatku TV nie odbiera, a do biblioteki w piątek nie zdążyłam :o

Gość ja troche tak
ja naprawde uważam że ten co się do mnie nie odezwał wiele traci... więc się nie przejmuje. przyjdzie dzien ze to zrozumie. a tymczasem, dziewczeta.. jakie plany na sobotni wieczorek..? moze jakas maseczka..? kapiel w rózowej pianie..? dobra kolacja z winem..? ksiazka..? hm..?

Gość są dwie opcje
wybieram książkę i winko:)

Gość sama-jak-palec
kapiel, kolacyjka, TV...

No pewnie, że dużo tracą. Jak to możliwe, że tyle zajebistych lasek siedzi samych w sobotni wieczór?? Albo muszą wychodzić z koleżankami... A faceci co, browar z kumplami wolą od super wieczoru z dziewczyną?? Ale kiedyś to do nich dotrze. I będą żałować straconego czasu.

Gość RER
mumi --> nawzajem! ja troche tak --> zainspirowałaś mnie, już chciałam pojechać wypożyczyć sobie film z Umą Thurman - ale video mi też nie działa. I to już jest naprawdę masakra, bo sama nie potrafię tego wyregulować, a jedna osoba, którą mogę wołać do pomocy w takich sprawach, to mój brat :(

Gość są dwie opcje
wszystkim samotnym laskom( mam nadzieję,że tylko w dzisiejszy wieczór) ,życzę miłego spędzenia czasu :)

Gość Tower Bridge
ja sie dołaczam, dzis siedze sama bo nie chce mi sie isc na zadne disco, mam dola i chandre, boli mnie brzuch, pokłocilam sie z mamą, wcale nie chce mi sie planowac urlopu, juz dzis zrezygnowalam, czekam na film na TV4 a pozniej na Chłopców z ferajny :) 🖐️ a faceta tez nie mam :(

Gość sama-jak-palec
a co to za fajny film na TV4? jakies niezle sa tez na polsacie ...:)

Gość ja tez siedze sama niestety
faceta brak, znajomi powyjezdzali, a jak nie to spedzaja czas ze swoimi polowkami, zreszta nie mam az tak duzo znajomych, mamm wyjechala do rodziny, brat poszedl na impreze, a ja? sama jak palec w sobotni sierpniowy wieczor, ech... co za zycie.

Gość RER
No, co do brata, to ja przynajmniej mojego zwerbowałam, żeby mi to video nastroił. Zaraz tu będzie - ze swoją dziewczyną, z którą następnie wybierają się na spacer. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :o

Gość Tower Bridge
To chyba jakiś film jak komedia romantyczna : u cant hurry love : Młody mężczyzna po tym jak porzuca go narzeczona, opuszcza Ohio i udaje się do Los Angeles, by tam odnaleźć swoje szczęścia. Zamieszkuje razem z kuzynem, który jest ekspertem w nawiązywaniu kontaktów z płcią piękną. Po serii niefortunnych randek, spotyka na swojej drodze piękną Peggy (Bridget Fonda). Kłopot w tym, że dziewczyna ma już chłopaka, który nie odstępuje jej na krok. Ale teraz ogladam na Planete film o Petrze w Jordanii, musze sie tam wybrać w koncu bo podobno może sie pewnego dnia zamienic w pył :( Kawę sobie zrobiłam może dotrwam do tych Chłopców z ferjany :)

Gość sama-jak-palec
a ja lece z pieskiem na spacerek, przy okazji dotlenie raczka :) hehe a co tam jedyna przyjemnosc teraz to sobie zapalic... a potem chyba obejrze Zone Astronauty na TVP2 ... chyba przekonalas mnie do tych chlopakow z ferajny haha :)

Gość Tower Bridge
pewnie , można sobie popatrzec na fajnego ROberta jak był nieco młodszy a i film zawsze fajnie sie oglada :)