Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama-jak-palec

siedze sama w sobote...

Polecane posty

Gość RER
Nie denerwujcie mnie - wciąż mam rozstrojone TV!!!

Ja też siedze sama i jestem dziś SAMA w wielkim mieście.... ;) Faceta nei mam wogóle, więc nie mam się an kogo wkurzać... Przyjaciele... tak się skłąda, że większość z nich mieszka w innych \"wielkich miastach\" a ci, co są z mojego, to albo na urlopach, albo pracują.... No więc sobie siedzę i klikam.... I jem spagetti , mniammm, kto chce troche...?? Chętnie się podziele ;) A potem kąpiel, maseczka, depilacja i takie tam babskie sprawy - robię się na bóstwo bo jutro wybywam na koncert mojej ukochanej kapeli i tam już nie będę SAMA ;)

Gość sama-jak-palec
to ja poprosze zdziebko tego pychowatego spagetti :P

Gość sama-jak-palec
yyymmmmmmmmm pycha :)

Muszę to was dołączyć, też jestem sama, nawet nie ma gdzie wyskoczyć na piwko i z kim....;/ może któraś ze mną pójdzie...;) Mój wraca jutro juz wyczekuję na niego od miesiąca....ale jest już w drodze, od jutra nuda się kończy...;)

Halo, heeej! Aneczka...! Nie mów mi tlyko, że poza swoim facetem nie masz NIKOGO kto mógłby przerwać Twoją nudę...?? Bo to brzmi przerażająco... :(

Gość belciaaaaaaaaaa
madziek, na wszelkie ywpady trzeba miec kase, a jak sie ma faceta to z nim idzie sie na ławezke itp a ze znajomymi? cos ty lokale, kina itp. piwa, bez tego ani rusz, a mi szkoda na piwa ktore nie pije.

Gość belciaaaaaaaaaa
a poza tym jelsi nie ma roznicy w spedzaniu i znaczeniu czy to z Nim czy ze znajomymi, czyli to nie taka milosc. jets bo jest nie ma to nie ma. :)

madzieek- niestety, moja przyjaciółka z którą oczywiście w weekendy chodziałam obowiązkowo na piwko wyjechała do Irlandii, reszta dziewczyn albo ze swoimi chłopcami:), albo wyjechała, ta co jest na miejscu nie odpisuje nasmsa...;( i tak oto zostałam sama...:9pozostaje mi oglądać filmy i pisać z wammi,....;)

Gość tak mi dobrze
Witam wszystkie same mam nadzieję, że nie samotne :P ja dla odmiany bardzo lubie moje sobotnie wieczory spędzane z samą sobą, herbatka, winkiem, muzyką, ksiażką czy gazetą... Chyb jakaś dziwna jestem...

Gość ja całe życie siedzę sam

Gość belciaaaaaaaaaa
czas to zmienic:) 2 dusze, podobne, inne, smakuja siwta inaczje, zachwyca sie deszczem, pieknem ksiezyca, spacerem:) hmm wole to niz siedzenie i patrzenie jak ktos gra, pozeruje i chwali sie ile to nie ma kasy, nudiz mnie to, a tacy sa ludzie:)

Uffff... no to mnie trochę uspokoiłaś! Bo nic mnie tak nie przeraża, jak kobitki, które w momencie kiedy się z kimś związuja, to zamykają sięna całą resztę świata... Niestety często wśrod swoich znajomych to obserwuję - zakochuję się i automatycznie zrywam wszelkie kontakty z otoczeniem, bo mam faceta i mogę sobie z nim siedzieć przed TV....

Gość RER
taki mi dobrze --> no mi też jest dobrze samej ze sobą z herbatką, muzyką itp. przez całe piątkowe popołudnie i całą sobotę do popołudnia. Ale wtedy zaczyna się problem: człowiek już odreagował tydzień pracy i chciałby z kimś pobyć. A tu dupa.

a już totalną porażką jest dla mnie jedno znajome małżeństwo, młodzi ludzie, którzy twierdzą, że nie mają siły nigdzie wychodzić, wolą sobie spokojnie posiedzieć w domu, ona w wałkach na głowie, on z browarkiem i jeszcze jej paznokcie maluje.... Nie weim jak was, ale dla mnie to jest nie do przyjęcia! Dodam, że akurat CI ludzie ani się zbytnio w pracy nie przemęczają, ale też na brak kasy nie narzekają. Dziecka też nie mają. Za to mają po 25 lat i są zmęczeni życiem.... Przytłaczające to troszkę... :(

Gość belciaaaaaaaaaa
madzieek chyba sie nie rozumiy poza tym skoro sa 4 typy ludzi choleryk, sangiwnik, introwertyk i ekstarwertyk to na Boga czemu pary chesz aby byly jendakie? jedn sa tacy inni tacy. A ja znam takie pary scalone ale oni razme jada gdzies ida na spacer, karmia kaczki, robia foty, ich zwiakzi sa glebsze niz tych co ciagle w pojedynke lub razem w lokalch lataka:)

Nie no, spoko...rozumiem. Ja podałam ten konkretny przykład, choć spotkałam się z kilkoma tkaimi przypadkami. Młodzi ludzie a totalnie bez energii, bez entuzjazmu i jakiejś takiej ciekawości świata... To o czym Ty piszesz, to zupełnie coś innego... ;) Tak czy inaczej - JA sobie nie wyobrażam całkowitego uzaleznienia życia od faceta. Ja do szczęścia potrzebuję LUDZI...więcej niż jednego, choćby nie wiem jak kochanego \"ludzia\" ;) Tyle. To tylko moje subiektywne odczucia ;)

Gość tak mi dobrze
ja wczoraj się rozrywkowałam a dziś się wyciszam :) to patent na to żeby weekend był dłuższy hihihihi jutro delikatny kontakt ze znajomymi, jakaś kawka spacer (jak przestanie żabami rzucać z nieba) i byłby wieczór z tv, gdybym go nie spsuła :( będzie za to wieczór z książką :) Pozdrawiam, życzę miłego wieczoru i weekendu :)

Gość lea=i
madziekkk ty chyba jestes uzalezniona od ludzi;) i co dziwne potrzebujesz co roz niowych. to tez zastanawiajce. Czyzbys potrzebowała nowych bodzcow? tak wlasnie jest. A sztuka jest zachywcac sie dlugoo jedna sukienka, a nie biec do skpeu po nowe inne, to mozna odniesc i do ludzi. Ci co z jednym sa wierni, a nie uzalezninie, wierni dusza. ten ktos jets naj, siediz gleboko. a ci ludzie twoi to takie bodzcie, poznani powierzchownie po łebka.

ja tez siedze sama, a na jedynce festiwal, jak ja bym chciala byc tam z moim misiem, ale on musial jechac do kumpli, dzwonil przed chwila, totalnie zalany i co jak mam powiedziec,, wrrr po cholere on tam jezdzi i mnie zostawia burek...

Gość belciaaaaaaaaaa
e tam nie ma to jak spacerek z Nim, a nie feswtial za gwarno:P

Gość Tower Bridge
matko jaki ten film nudny!!!!!!!!!!! dziewczyny co Wy w sobote na takie poważne tematy gadacie ? :D

Gość jeeeeeeeej
mój były sie dziś ożenił a obecny nie miał czasu się ze mną spotkać 😭

dawno juz sobie tak nie p plakalam jak dzis:o Zalosne ale tego bylo mi trzeba;)

spacerek cos w tym jest ale samej nie lubie bo mi wtedy glupie mysli do glowy przychodza.... najlepiej skoczyla bym po paczke chipsow i ze 2 browarki na sen... ale dieta wrrr chyba bede musiala ja skonczyc, bo w takie somotne wieczory to najlepiej nawciskac w siebie jak najwiecej niezdrowego :P

Gość a jaaaaaa
tez siedze sama kolezanki gdzies z chlopakami albo nie chce im sie nigdzie wychodzic ech a moj facet wczoraj wyjechal daleko daleko i wraca dopiero na sylwestra i co wy na to? to bedzie wielka proba... niewiem czy nasz zwiazek przetrwa... :(

O nie, nie - to na pewno nie! To nie tak, że ciągle potrzebuję nowych. Mam \"wierną\" paczkę (tylko troszkę rozsianą po Polsce) z którą poznaje świat już od daaawna. To oni pomogli mi wiele razy, pomogli mi przetrwac najcięższe chwile. Jest to całkiem spora ekipa i na pewno nie poznana \"po łebkach\". Ale jest też trochę racji w tym, że jestem uzalezniona od ludzi... Uwielbiam być \"między ludźmi\". Jestem otwarta, wesoła. Właściwie nie przepuszczam okazji do dobrej zabawy. I może faktycznie wielu ludzi, których poznałam, to powierzchowne znajomości, no ale przecież nie można zaprzyjaźnić się ze wszystkimi ;) Ja potrzebuję zabawy, potrzebuję życia, bo jestem okrutnie ciekawa świata i siedzenie przed TV mnie nie zadowala - ja chcę go poznać live a nie z Discovery ;) Hehh, chyba zresztą zboczyliśmy z tematu ;) Zaraz sobie walnę jakiś piekny manicure, cobym jutro była śliczna :P:P:P

Popłakanie sobie tez jest wskazane czasami, spoooko laska! ;) Nie wolno myśleć o sobie że jest się żałosnym! Zabraniam!!!! Aaa...co do moich wypowiedzi...żeby nie było, że ja się tu uważam za niewiadomo kogo i niewiadomo jak światową :P To nie to. Ja po prostu przedstawiam MOJE (niekoniecznie słuszne rpzecież :P ) podejście do zycia ;) Taka sobie jestem zakręcona....