Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama-jak-palec

siedze sama w sobote...

Polecane posty

przetrwa, tylko bedziecie musieli w to wierzyc i najlepiej zajac sie czyms to zdrady nie beda wam chodzily po glowach, mnie nie bylo w tamtym roku ponad 5 miesiecy i ja tesknilam bardzo, mialam dwie robioty wiec jak przychodzilam to marzylam o prysznicu i snie, a moj misiek pracowal, a pozniej latal chyba ze 4 razy w tygodniu na silownie, zeby sie czyms zajac, a pozatym sa telefony, internet i jest to swietna proba, ja jak wrocilam to zakochalam sie w nim ponownie i sto razy mocniej od mojego wyjazdu minal ponad rok i jest wspaniale, i wiem juz napewno ze to jest ten jedyny, tylko zeby mnie nie zostawial w soboty, ale cale szczescie juztro juz wraca, a w kazdy weekend co go nie ma tesknie za nim bardziej niz jak sie nie widzielismy pracie pol roku trzymam za was kciuki..

Gość a jaaaaaa
no tylko zebym jeszcze miala jakies zajecie...moze od nastepnego tyg. pojde doopiero dp pracy no niewiem jeszcze jak to sie ulozy narazie łaże tylko gdzies ze znajomymi... i do tegp moj byly za mna lata ech akurat teraz no ale coz:/ jutro moj misiek ma dzwonic nie moge sie doczekac:)) no mam nadzieje ze bedzie dobrze. a wam gratu;uje wytrwalosci wiernosci wogle jestem pelna podziwu pozdrawiam

Gość malababka
kurcze a wlasnie mialam ten sam topik zalozyc, czytamy sobie w myslach :P

Gość sama-jak-palec
no i co dziewczyny? co robicie? :P

Gość Tower Bridge
ja ogladam Sopot, i sie wkurzm bo nie moge wejsc na topik związek z mlodszym 😡

wodna_lilia kochana kobieta jestes:) ale w dodatku sama sie upijam na smutno i slucham Sinatry:o

madzieeek tez jestes dobra dobra kobieta:) naprawde rzadko placze;) Szkoda tylko ze nie mialam pod reka zadnego ramienia , w ktore moglabym sie wyplakac;)

Gość twinkle
i ja sama maz przy aucie.....sobotni wieczor o zgrozo on chyba nie potrafi spedzac ze mna wolnego czasu...pracoholicy gora!:(

Gość twinkle
a skad ten nick tower bridge?

Tiaaaa....czasami sama sie sobie dziwie jak ja ze sobe wytrzymuje... :P A poza tym rok przepracowałam w przedszkolu - no i zdziecinnialam wiec zdarza mnei sie glupoty wypisywac :P:P Ups....już jedna rączka pomalowana wiec ciezko pisac :D

Gość twinkle
madzieeekco to za stopka...????

Gość Tower Bridge
to Pariss :) nie chce mi sie logowac co chwile

Gość Tower Bridge
Setunia a dlaczego Ty placzesz???? tez masz chandrę, bo ja pewnie jak wszyscy pojda spac to tez sie poryczę ...do poduszki oczywiście, bo ramienia też nie mam ....oprócz swojego

Mój Brat cioteczny...Jak brat rodzony, bo na jednym podwórku przez całe życie mieszkaliśmy... fatalne święta wielkanocne miałam w tym roku - i tu właśnie pomogli mi moi przyjaciele... Bez nich bym umarła...

Gość Tower Bridge
Madzieek 🖐️ trzym się ....

Gość poleczka z gd
serdeczne wspolczucia...przepraszam za to pytanie..pewnie znow zabolalo...bardzo przepraszam.

Gość Tower Bridge
tez mialam kiedys takiego kuzyna, ale on sam zdecydowal odejsc ......

Gość twinkle
poleczka z gd to twinkle, nie weszlo..

Gość cookies
ale fajny topik! myslalam ze tylko ja siedze sama w domu teraz! pozdrawiam wszystkich

Gość twinkle
tak mi przykro dziewczyny, ja wychodze bo mi smutno za bardzo, i jeszcze slucham teraz h2o oszukac czas..moj tata zginal jak mialam roczek z hakiem, 3 majcie sie, papa

ja siedzę dziś całkiem sama... nie odzywa sie... nie wyszłam nawet na dwór dziś, bo non stop pada... mam doła...megadoła.... i od rana na kompie, az mi łeb nawala :(

Gość Tower Bridge
Twinkle 😘 Ja też caly dzien na kompie miedzy dwoma forami , co sie dzieje ???? co za zycie ....

Dzieki kobietki! boli za każdym razem jak odwrócę głowę i widze Jego okno... Jak przejeżdżam w TYM miejscu... jak Wisła Kraków gra...ehhhh....cięzko strasznie... I dlatego każde moje wyjście z domu, każda lepsza zabawa jest potem odpokutowana wyrzutami sumienia... że ja się bawię, a On nie może... a z drugiej strony odkąd zginął, to mam jakiegoś świra na punkcie czerpania z życia ile tylko się da - bo nie wiadomo kiedy się skończy... :( Mój rodzony brat ma tyle samo lat, bo byli z jednego roku... I ten z kolei wyjechał mi do Anglii i już całkiem lipa się zrobiła....

Gość twinkle
i ja w anglii.

Gość Tower Bridge
Twinkle a gdzie jestes w Anglii? Madziek 😘 carpe diem - Horacy

Tower----> Hehe, no właśnie staram się... carpe diem ;) Twinkle---> Mój brat w Birmingham, a Ty...??

Gość Setuś.....................
Setuś🌻 sprawdz@

Tower---> poza Horacym stosuję sie jeszcze do \"sentencji\" : \"Żyj tylko chwilą...nic nie trzeba robić dla zasady...\" - De Mono ;););)

Gość Tower Bridge
i tak trzymać :) zaraz beda Chłopcy z ferajny --- doczekałam sie