Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polutka

6 latka dojrzewa ??

Polecane posty

poprosze o poradę może któraś z Was miała wcześnie dojrzewającą córkę? lekarz mówi, że jest OK... ale mnie to nie przekonuje około kwietnia tego roku zaczęła się pocić, nie wodą tylko zwykłym potem, który ma intensywny - nieprzyjemny zapach. Zaczęły tez jej rosnąć włosy na nogach (jest brunetka, więc to są ciemne włosy). Kolana ma już poprostu owłosione... o co tu chodzi.... moim zdaniem to zbyt wcześnie... i pytanie troszkę z innej sfery: czy wszystkie sześciolatki nie słuchają rodziców lub wręcz ich nie słyszą? albo słyszą i potwierdzają a nadal bezmyślnie robią to co robiły ... idę teraz na spacer, zajrzę później dzięki 🌻

Polutka czy czasem nie karmisz dziecka spora iloscia drobiu? mialam tak z corką ale 9 letnia i pediatra kazal odstawic drob oraz wszelkie dmuchane\" owoce warzywa\" z importu-jak wiadomo drob faszerowany jest hormonami

Gość asiakowa
moa kolezanka w wieku 8 lat dostala miesiaczke a piersi miala w rozmiarze C - ale to byl wynik zaburzen przysadki!

słyszałam o tym drobiu, ale nie sądze by ona jadła duzo mięsa... lubi zupy.... które zwykle gotuje na drobiu, czy to też może jej zaszkodzić??? ona nie jest otyła, jest wysoka i waży prawidłowo.... trochę się zmartwiłam

Gość dziwne to dziwne
dziwnie mowisz o swoim dziecku "ona"