Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aż się zygąc chce

czytajcie i uczcie się

Polecane posty

Gość aż się zygąc chce

Uważasz... "że to szczyt męskości stracic pracę i poinformować zonę/dziewczyne o długach? A jakiej reakcji byś spodziewał? Pogłaskania po głowce? Gdy się ma około 20 lat i mieszka u rodziców to jeszcze nie problem. Gdy masz rodzinę i dzieci, ktore trzeba nakarmić to chyba zmienia postac rzeczy? Wprawdzie ten topik jest prowakacją, jednak czytając te Wasze bzdury krew się w człowieku burzy, tym bardziej, że niestety spora część tak też mysli" oto podejscie kobiet do rodzaju męskiego,jestesmy tylko maszynką do zarabiania pieniędzy,jesli się zepsujemy(stracimy robote) nalezy nas wyrzucić na śmietnik :( czy naprawdę uwazacie ze opłaca się być frajerem i darzyc te modliszki jakimkolwiek uczuciem skoro dla nich jesteśmy tylko chodzacym portfelem,czy łudziliscie się kiedykolwiek że wasza kobieta będzie z wami na dobre i na złe i nie opusci was w kłopotach??Rozwiejcie wszelkie złudzenia,im chodzi tylko o hajs,cicuhy i sex.Nie ma się nad nimi co litować,jesli nad nimi kiedykolwiek zapłaczecie od razu wyczują wasze frajerstwo i wykorzystają ,tak postepuje 80-90% z nich zwłaszcza w polsce,także zanim uwierzycie w swój zyciowy sukces sprawdzcie czy nie mieszkacie z k..ą pod jednym dachem,zróbcie mały test,pwoedzcie że straciliscie prace albo że firma padła i muscie oddać wszystkie należnosci wspólnikom i pracownikom,a pózniej obserwujcie reakcje http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3285676&start=0

Gość tsunami
rzeczywiscie smutne jezeli jakis facet dokopie sie prawdy uwazam ze kobiety tez powinny zrobic takie doswiadczenie i powiedziec ze np ze wzgledow zdrowotnych nie moze uprawiac seksu. ciekawe jak byscie sie zachowali, gentelmeni

Gość a najlepiej jakby
kobeta przyznala się do przejściowych kłopotów z jej pracą..... uuuu to jest pole do sprawdzenia co facet myśli na ten temat

Gość aż się zygąc chce
ni raczej facet nie zostawi kobiety która straciła prace,wręcz przeciwnie,pomoze jej i bedzie utrzymywac jak z zdecydowanej większosci przypadków,niestety w druga strone to działa dwrotnie,taki facet jest dla kobiety juz bezwartosciowy

Gość heydey
Jeszcze żaden facet mnie nie utrzymywał i utrzymywał nie będzie.Nie wyobrażam sobie ja można nie mieć własnych pieniędzy i liczyć tylko na ,,wypasiony" portfel faceta.A tak wogole to wolę być niż mieć.

Gość aż się zygąc chce
tak,tak pewnie wazysz 120kg,no cóz w takiej sytuacji liczna sponsorów jest rzeczywiscie bardzo ograniczona i trzeba liczyć na siebie :D gdybys ważyła o połowe mniej to szukała byś namiętnie,mniej lub bardziej otwarcie sponsora jak kazda tzw.laska

Gość heydey
Utrzymywałam faceta przez kilka lat,tak się przyzwyczaił do takiej sytuacij,że nawet nie próbował szukać pracy.

Gość valeriana
ja np utrzymywalam swojego przez dlugi czas zaraz po slubie. potem role sie odwrocily i jakis czas to ja siedzialam w domu. teraz oboje pracujemy i jest OK. moze po prostu trzeba sobie znalezc normalna kobiete a nie blond-solar-bostwo a potem sie dziwic ze traktuje cie jak maszynke do pieniedzy. ale normalne kobiety to raczej maja mniejsze powodzenie bo faceci niestety najpierw mysla nie ta czescia ciala co powinni, a potem maja pretensje

Gość a najlepiej jakby
buahahahaha...utrzymywał ją będzie? a ja mam gdzieś to, zeby mnie utrzymywał - chodzi mi o to, ze trafiają się palanci, któzy myślą, że coś od nich oczekuję z tego tylko tytulul, ze mnie akurat wylali z roboty.... zreszta nie polemizuję z tobą, bo bluzgasz na topiku obok

Gość 666_666
u obu stron moze wytapic kur....ska reakcja gdy ktos z partnerow zawodzi....wazniejsze jest co po tej reakcji, gdy emocje mina partnerzy zrobia i jak beda dzialac....ja poczulabym sie zawiedziona bardzo gdyby moj mezczyzna bez mojej wiedzy zaciagna dlugi

Gość valeriana
no ale jak widze dla ciebie normalna znaczy: gruba nieatrakcyjna stara panna a najlepiej zgorzkniala dziewica

Gość smieszny jestes z tymi poglada
Jesli spotkales jaks, ktor nie byla w porzadku to dlaczego od razu uogolniasz na wszystkie??????? Ja tez nigdy nie bylam na utrzymaniu zadnego faceta i nigdy nie bede! Nigdy tez nie szukalam takiego, ktory by mila wypchany portfel - dla mnie licza sie inne wartosci. Zapewniam, ze nie waze 120kg, jestem zgrabna, zadbana dziewczyna...

Gość heydey
Słuchaj,nie waże 120 kg i jestem laską.Nie wiem dlaczego do waszych pustych głów nie dociera,że są kobiety nie potrzebujące waszego szmalu.

Gość valeriana
bo niektorzy maja do zaoferowania tylko szmal..... a jak juz ktoras pusta na to poleci to ja wyzywaja od k.....

A po diabła Panowie tak gonicie za pieniędzmi? Dlaczego chcecie imponować furą i komórą? Tak, znam fajnych facetów : kulturalnych , wykształconych i żadna kobieta się z nimi nie zwiąże , bo nie chcą mieć tego do czego większość z Was Panowie kobiety przyzwyczailiście. Zastanówcie się, czym imponujecie kobietom? Statusem materialnym - tylko . Odpowiedż jest jedna jacy Wy ,takie One. Piszę One ,bo mnie to wszystko tak naprawdę gówno obchodzi.

Gość heydey
Dlaczego wy faceci nie poszukacie sobie mądrych kobiet.Tylko idiotki patrzą na grubość portfela ,mądra kobieta potrafi zarobić na siebie i dostrzec to co facet ma w głowie,a nie w portfelu.Wybieracie pustogłowe cizie,a potem macie pretensje do całego świat,że was wykorzystały i rzuciły.

Gość aż się rzygać chce
"Zastanówcie się, czym imponujecie kobietom? Statusem materialnym - tylko" no bo wam przecież niczym innym zaimponować się nie da :D toczym mamy imponować,wyciagac kutala na stół??.Prawie zawsze gdy staram się błysnąc wiedzą,intelektem to na panienkach nie robi to zadnego wrażenia ale gdy zabłysne sygnetem na łapie i wypchanym portfelem to i owszem,imponuje im to(a brzydalem nie jestem :D) zresztą co tu duzo gadać,wystarczy sobie poprzegladać serwisy randkowe żeby sobie wyrobic o was zdanie,80-90% pisze tylko ze on musi być "opiekuńczy,zaradny,zapewniający bezpieczeństwo" a to są wszystko synonimy $$$$$$$,zaraz tu zaczniecie jedne z drugimi opowiadac bajeczki jakie to wy niezależne,wartosciowe i kochajace istotki a ile to z was własnego faceta utrzymywało hoho,soryy ale nie znam w zyciu takich przykładów i mam moralne prawo nie wierzyc w te bzdury

Przeczytałam, jednak - niczego mnie ten topick nie nauczył, poza jednym - brednie piszesz autorze, i więcej nic nie napiszę. A Ty wstydź się swojego spojrzenia na kobiety🖐️

Gość valeriana
"na panienkach" no jak ty tylko za takimi panienkami sie ogladasz to sie nie dziw. o mnie jakos nikt nie powiedzial "panienka". moze brak mi tipsow i solaru, albo mam za krotkie wlosy i nie nosze spodni ponizej linii stringow. no nie wiem.... okazuje sie ze w dzisiejszych czasach okreslenie panienka jest stosowane do pustych lasek, robiacych sie masowo na Dode lub Mandarynkej akich pelno na dyskotekach i w klubach. no kolego jak tam szukasz to innych nie znajdziesz bo "normalne dziewczyny" nie wtapiaja sie w tamtejszy tlum

Gość heydey
Czlowieku,gdzie Ty szukasz tych dziewczyn?Poczuie bezpieczeństwa to nie wypchany portfel,poczucie bezpieczeństwa to wiara w drugiego człowieka.

Gość heydey
Wiesz jak widzę faceta z sygnetem i bransoletą na łapie to uciekam gdzie pieprz rośnie.

Gość aż się rzygać chce
tak zakłoptoko,bardzo logiczne argumenty przedstawiłas na zasadzie-facte to świnia i już!!a czemu??a bo tak!! :D a te solary to sa uczciwsze niż te pozorujące się na cnotki nie wydymki,one przynajmniej nie ukrywaja swego krewskiego charakterku

Gość aż mnie szlag trafia
jak to czytam ja mojego męża długi oddawalam od czasow narzeczeństwa przez 20lat no i naprawde on mial biedny pod gorke zawsze .............ale pozory stwarzac umial

Gość aż się rzygać chce
tak,tak zaraz tu kazda okaze się filantropką i "sponsorka" swego faceta buahahahahahah :D :D

Gość valeriana
no i maja przez to wieksze powodzenie :P w sumie to sie z toba zgodze - znam kilka takich co tylko poluja na faceta z kasa. ale po co od razu uogolniasz na wszystkie?

Gość valeriana
dobrze ze kazdy z Was taki samodzielny, bogaty i sponsoruje laski ale jakos nie sadze ze to tak za darmo....

Gość aż mnie szlag trafia
no i zapomnialam napisac że podczas narzeczeństwa zrobil dzieciaka innej i nie był tak wspaniałomyslny powiadomic mnie o tym przed slubem. Więc prosze zauważyc ze nie tylko sa dwa kolory czarne i biale ale duzo po srodku nie ma tylko złego i dobrego jest jeszcze splot okoliczności wydarzeń .......to nie da się wszystkiego ująć definicją życie wiele weryfikuje wiele rozczarowuje zarowno kobiet jak i mężczyzn

Ależ ja lubię facetów :) jednak, ten którego polubię naprawdę MUSI wykazać się mądrością, a nie zapleśniałymi poglądami z epoki kamienia łupanego i plotami. Tacy mnie nie interesują. 🖐️

Gość heydey
Cholera jezeli te solary sa uczciwsze to trzymaj się ich jak rzep psiego ogona.Widocznie znasz tylko solary,bo normalne kobiety omijają cię z daleka.Z takimi poglądami to ty tylko pasujesz do bezmózgowych solarów!!!!!

Gość do aż się żygać chce
ile ty masz lat??? bo wygląda na to że nie czytasz tutaj wszystkich odpowiedzi...