Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Co kafeteria ci daje, a co zabiera w życiu ???

Polecane posty

Gość deficytowy
daje skrzywiony obraz ludzkiej egzystencji, a przy tym sporo śmiechu, daje poczucie ,że inni mają bardziej przesrane ode mnie i ,że nie mam co narzekać...a zabiera czas, choć nie zawsze to czas stracony, choć w przeważającej ilosci takim jest:P

Gość valeriana
dowiaduje sie o coraz wiekszej liczbie frajerow, bzykajacych laski i szukajacych dziewicy na zone.... niezly ubaw oczywiscie kosztem czasu

Sweet Dreams---> NO wiem... :O A najgorsze jest to, ze to tylko jeden z moich nickow :O Dlatego podpisuje sie pod Twoimi slowami wszystkimi konczynami jakie posiadam :D Z doswiadczenia to mowie :P

boże, ale ja mam nieco ponad tysiąc i mam tylko jeden nick , nie wyobrazam sobie ze mam ponad 16 tys. i jeszcze inne nicki :O a zdradzisz jakie ? :D

Odskocznia o codzienności pracy sprzatania gotowania rodzaj relaksu.Nie lubie zbytnio wychodzic z domu więc ten rodzaj rozrywki jest akurat.

potrafie tu zawsze znaleźć jakieś mądre rozwiązanie moich życiowych problemow...:D

Gość pechowa_szczęsciara
Mi daje kupe smiechu :D i czasami takiej irytacji jak czytam niektóre topiki :]

Gość ech kafeteria
;-)

to jak dlubanie slonecznika , dlubiesz i dlubiesz, i nie mozesz przestac , a jeszcze tyle rzeczy do zrobienia :O

;)daje poczucie ze jestem komuś potrzebna jak nie mam co robić:) ;)zabiera stanowczo za dużo czasu:O :P POWOLI ZACZYNAM SIĘ UZALEŻNIAĆ :P

wszystko i nic wszystko to nic:D:P ojj matko ide juz🖐️;)

to fenomen - wciąga jak nic innego - żadne inne forume;) nawet gdy nie mam czasu muszę tu wejść choćby na sekundę, żeby zobaczyć jakie tematy są na samej górze:owiem chore:o chyba czas się rozejrzeć za odwykiem;)

Gość ja może się wypowiem
Mi oprócz straty czasu i kupie śmiechu daje jeszcze jedno. Często to właśnie tu zasięgam ważnych dla mnie informacji których nie mogłabym zasięgnąć nigdzie indziej. Mogę poczytać wiele porad które bardzo mi się przydają w życiu codziennym. Ogólnie bardzo lubię to forum bo jest jedyne w swoim rodzaju. Jasne, przejrzyste i czytelne.

Gość ja może się wypowiem
No i jeszcze jedno. Mogę się wygadać, wyżalić jeśli mam jakiś problem i dowiedzieć się że inni też mają problemy bo w żyiu realnym ludzie ukrywają problemy i czasem mam wrażenie że otaczają mnie sami normalni ludzie i tylko ja mam jakiś problem. Dzięki forum nie czuję się samotna z moimi problemami.

Gość z tym słonecznikiem
to było dobre