Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZEWRAZLIWIONA... ...

ciaza?? pomozcie prosze!!

Polecane posty

cyz to mozliwe by zajsc w ciaze jesli penis dotykal okolic odbyty i lechtaczki ale nie wchodzil do pochwy. oraz , gdy nie ma spermy tylko osrobina tego plyniku poczatkowego? pomocy, jestem przewrazliwiona

ale on nie byl w pochwie.... same moga wejsc???

Gość parówczak
mogą........ a głowe tyo gdzie się miało .........

a nie boisz sie ze przez całowanie czasem nie zajdziesz?? sorki ale czemu sie nie zabezpieczasz??

Gość Chlopakkk
moim zdaniem na 99% nie jestes w ciazu i nie masz sie czego obawiac, jezeli faktycznie było tak jak piszesz, a jak sie mocno zaczniesz tym przejmowac i stresowac to moze Ci sie okres spoznic troche, ale to tak juz sie samo napedza, brak okresu robi stres, a stres powoduje brak okresu. Ale mysle ze nie masz sie o co martwic, zastanawiam się jednak nad tym płynem początkowym, co masz na myśli i jak go widać? czy to jest ten płyn, który występuje czasem jak członek jest bardzo suchy ? nie przyuważyłem chyba u siebie.

to sie nazywa ejaku;lat.. i jak jestes podniecony to takie cos Ci powinno wyplywac przed wytryskiem

Gość Chlopakkk
czyli mówisz ze kilka lub kilkanascie sekund przed wytryskiem ? i przez ten ejakulat rowniez moze dojsc do zaplodnienia ? (czyli w tak zwanym stosunku przerywanym ) ? a uchronic od tego powinno wyjście minute wczesniej ? (choć minute wczesniej to ciezko wyczuc heh)

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
ALE ja sie nie kochalam i czlonka nie bylo we mnie!!!! xchlopak tylko dotykal nim mojego odbyu i lechtaczkil, ale na trzonie przy jej dotykaniu nic nie bylo. tylko jak dotykal odbytu to zobaczylam potem troszke tego ejakulatu ale nie bialej spermy. to chyba nierealne i glupie by nawet odrobina tego plyniku weszla we mnie? bo niby jak... poporstu jestem nawiedzona:-) czekam na SZCZERE porady

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
aa jesli chodzi o ta lechtaczke i zewnetrzna czesc to tylko trzonem a nie glowka/!! nie wiem czemu ale uroilam sobie ze w jakis sposob moglo sie cos stac. ale bylabym chyba 1. osoba na swiecie

Gość 191817
bardzo małe prawdopodobienstwo jest ze mozesz byc w ciazy. takie rzeczy zadzrzaja sie bardzo rzadko. wiec glowa do gory. a jezeli bedziesz miala zamiar wspolzyc ze swoim chlopakiem to polecam jako metode anty tabsy:) sa skuteczne naprawde lecz troszke kosztuja. no i glowa do gory:*

chłopakkk tak moze wtedy dojsc ale bardzo RZadko.. a da sie wyczuc Moj mowi ze to jest tak jak niby z moczem wstrzymuje go i przechodzi a potem na nowo.. PRZEWRAZLIWIONA na bank nie bedziesz w ciazy naprwde.. nie koniecznie minute wczesniej tylko to zalezy od faceta takie rzeczy sie wie ale kto pyta nie bładzi

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
slyszeliscie wogole o przypadkach zajscia w ciaze bez wspolzycia? heh nie wiem skad mi sie to uroilo ale taka juz jestem, ciekawe co bedzie po normalnym wspolzyxiu:D dzieki za polecenie... tez o tym slyszalam ze sa dobre:-)

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
asik87 tez jestem 87;) mam nadzieje ze masz racje ze naprawde nie..

:):):):): na serio.... gdyby doszło do wytrysku to wtedy bys musiala sie martwic.. głowa do góry :):) :D

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
zadaje pytania jak glupia ges ale poprostu taka natura... a jeszcze tek omentarze ze to mozliwe... dziekuje Ci bardzo. pozdrawiam.

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
a jesli wytrysk byl np na dekoldzie potem zostao to usuniete i jest mozliwe by podczas kapieli jakas reszteczka splynela do pochwy i zaplodnila?

nie ma takiej mozliwosci plemniki nie dostana nog :P i nie wejda Ci do srodka plemniki na zewnatrz i w wodzie bardzo szybko gina

Gość xhzk
nie powinnas byc w ciazy. dla podniesienia samej siebie na duchu sprawdz sobie mniej wiecej jakie to byly dni (plodne czy nieplodne) moze sytuacja sama ci sie wyjasni. na przyszlosc nie robcie tak wiecej

Gość xhzk
plemniki przemieszczaja sie tylko i wyłącznie w "wilgotnym" otoczeniu czyli w spermie (plemniki poza sperme nie moga "wyjsc") zastanow sie tylko czy byly to Twoje dni płodne bo jezeli tak to z Ciebie mógł się "wydobywac" sluz- co też jest wilgotnym otoczeniem.

Gość xhzk
a co do dekoldu to raczej nie ma szans.

xhzk .. nie strasz dziewczyny.. bo ztego co napisala naprawde wogole nie ma prawdopodobienstwa ciazy.. owszem gdyby byly to dni plodne i jakby ja dotylal lub wkładal

Gość xhzk
nie strasze:) jezeli tak to zabrzmialo to sory! w sumie zeby doszlo do zaplodnienia plemnik musi przejsc bardzo długa droge i faktycznie jezeli nic ci nie "wkładał" to nie powinnas mieć żadnych obaw.

Gość PRZEWRAZLIWIONA...
DZIEKUJE:*